Vrátí se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1779
26.6.12 22:34

Ahoj četla jsem celou diskuzi. A souhlasím s holkama, aby jsi ho nekontaktovala a snažila se alespoň na oko žít, jako by jsi s tím byla smířená. Přijde mi, že si pořád nechává zadní vrátka. Vždycky když se dáš relativně dokupy, udělá něco, čím tě zase srazí na kolena. Je mi moc líto, že tím procházíš, teď máš být nejšťastnější. Jednou se na něj za to budeš moc zlobit a neodpustíš mu to. Užívej si Sofinku a neboj, bude čím dál líp, jak malá roste stále víc vnímá a bude s ní větší sranda, zabaví tě a na stesky už nebude vůbec čas. Pokud v Praze moc kamarádek nemáš, co takhle najít nějakou maminku tady a snažit se s ní jít na procházku o tom víkendu, který je pro tebe krizový? Můj bývalý přítel (neměli jsme děti a byli spolu půl roku, takže to je absolutní nic proti tobě) se se mnou rozešel ale stále se snažil udržovat kontakt, jednoho dne mi to došlo, že nemůžeme být „kamarádi“. Jen využíval mojí zamilovanosti. Pár dní je si pobrečela a kašlala na to. Po půl roce jsem byla s holkama u spolužačky, spal tam i on a nemohl překousnout, že já už navázala jiný vztah. Hlavu vzhůru bude líp :hug: a tu jeho novou to jednou potká taky. To co dokázala udělat je hnus největšího kalibru a odsuzuju je za to oba :pocitac:, tohle se prostě nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
26.6.12 22:39
@Evianka píše: :-) no a teď babo raď… ;-) zatím jsem neudělala nic. Souhlasím s oběma posledními příspěvky a to je ten problém.. jsem děsně něrozhodná, co je v téhle situaci lepší. Čím mu to znepříjemním, mám to vůbec dělat? Nebo se na to vykašlat. Chci mu vůbec něco znepříjemňovat? Nebo čemu to vlastně pomůže? Holky se mnou je to marný. JE mi 30 a jsem jak pubertačka co neví nic… :-(

Naprosto Tě chápu, ale tím, že mu budeš nějak ubližovat, ničemu nepomůžeš. A hlavně, když už jsi nerozhodná, zkus do toho rozhodování zapojit dítě. Je v jeho zájmu, abys přilévala olej do ohně? V zájmu vašeho dítěte je zachovat co nejlepší vztahy. Takže by bylo nejlepší se skutečně teď stáhnout, nepsat a nereagovat na nic, co nesouvisí s péčí o dítě. A věř, že jsem ten pravý, co Ti to radí, protože tohle všechno moc dobře vím, že bych měl dělat i já a nedělám to, protože to prostě nejde. :,(

• Citovat
  • Upravit
272
26.6.12 22:41

:-) Děkuju, ano, kdyby to byla nějaká neznámá, ale ona mě zná a ještě mi lichotila jak mám krásné bříško a a a… fuj! Jak tady na to někdo může mít žaludek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
26.6.12 22:43

JJ… teorii všichni známe, jen je hrozně těžké to fakt tak dělat… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.6.12 23:05

Ahoj, je to poprve, co prispivam do cizi diskuze. Zakladatelko, ja ti rozumim. Mezi nama je rozdil ten, ze muj manzel se ted moc snazi vratit, zmenil se, strasne o nas stoji. Vetsina lidi tady me radi, at se nevracim. Mrkni do diskuze, treba ti nektere rady pomuzou. Je to „Rodina nebo single“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.6.12 23:11

Aha tak pardon, ja to necetla cele…tak to jsem asi mimo misu. Preju pevne nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
26.6.12 23:52

:-) jj, mrkla jsem na tvou diskuzi, ano, je to trochu o něčem jiném…ale vlastně, všichni řešíme to samé, tu lásku, bolest a rodinu… Taky držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
27.6.12 20:24

On s ní plánuje dovolenou! 2 měsíce po tom co jsme se „poprvé“ rozešli??? A my, jeho půlroční miminko budeme sedět doma… To bolí :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.12 20:49

@Evianka :hug: To je fakt neskutečnej hajzl…sorry, že se ptám, ale když jste byli ještě spolu svatbu jste neplánovali?..Já tedy otěhotněla až za vdana. jinak bych to ani nepřipustila, měla bych strach, že si chlap nechává zadní vrátka…začátky s miminem taky nebyly nejjednodušší, tak jsem byla unavená nenamalovaná, špatně naladěná…no i hádky byly, ale ustáli jsme to a jsme spokojená rodina už se dvěma svišti…

Kurňa, už je mu přes třicet, tak snad by něco měl vědět o zodpovědnosti, zmetek :cert:

• Citovat
  • Upravit
272
27.6.12 20:57

No, řekl, že chce, aby si svatbu užila i Sofí, že nás to ještě čeká všechno, chtěl svatbu původně před mimčem, ale pak to přišlo dřív tak jsme si řekli, že to odložíme, s břichem jsem se vdávat asi ani nechtěla… On už za sebou jedno manželství má, tam teda opustila ona jeho…takže něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.12 21:00

Aha…a dítě má z toho předchozího vztahu…jen mě napadlo, že nnezvládá ty situace, kdy se vše netočí jen kolem něho…jo i chlapi dokážou žárlit na miminko, že už holt nemají tu plnou pozornost :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
272
27.6.12 21:06

Ano, má dítě z předchozího vztahu… Nevím, je to takový parchant, volal, že chce zítra přijít „se na nás podívat“ co mám dělat??? mám mu říct, že vím kdo to je a že s ní je??? Co mám dělat? Jak se mám chovat? Dělat jako že nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.12 21:16

Och tak to je mi líto, z takových chudáků - myslím tím duševních chudáků a sobců je mi na :poblion:
Takže fajn, má dvě děti - jedno manželské a jedno nemanželské a už si zase řádí s další ženskou? no to je fakt psycho… 8o
Takže už jednou jako otec selhal…
No prostě to asi nezvládá tu fázi vztahu s dětma…tebe chápu, ve třiceti chce dítě už vetšina holek
Vys. rat se na něho debila :cert:
A jak se dáš do kupy pomaloučku se rozhlídni po někom novém :hug:
Vidět malou mu nezabraňuj…ale taky by se měl o ni umět postarat!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.12 21:20

Pokus se zachovat aspoň trochu svou hrdost - vím, že je to těžké, poplakat si můžeš až tam nebude…máš aspoň oporu v rodině?

• Citovat
  • Upravit
1779
27.6.12 21:34
@Evianka píše:
Ano, má dítě z předchozího vztahu… Nevím, je to takový parchant, volal, že chce zítra přijít „se na nás podívat“ co mám dělat??? mám mu říct, že vím kdo to je a že s ní je??? Co mám dělat? Jak se mám chovat? Dělat jako že nic?

já bych mu i řekla, že vím která bije. Ale snažila bych se v klidu a bez emocí. Aby to vypadalo, že jsi s tím smířená a nehroutíš se z toho. Sebrala by jsi mu tak vítr z plachet. A souhlasím s anonymní, že evidentně nezvládá ty děti. Moc ti přeju ať to přebolí rychle :hug: a je mi to líto hlavně kvůli malé. Jak se jí bude moct podívat jednou do očí :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí