Vrátila jsem dárek tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
19.1.23 08:04
@stinga píše:
ale fuj, jak někdo může myslet dobře to, když mladým dá 9 let zaprášené a hnusné nefunkční kartáčky a ještě jim tvrdí, že to má hodnotu 15000? to by musela být ta tchýně hooodně senilní, což asi není, když chodí do práce

To je senilní nějak brzo. :lol:
Já bych ty klumpy vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76931
19.1.23 08:05
@topazio píše:
To je senilní nějak brzo. :lol:
Já bych ty klumpy vyhodila.

já také, ale ne vyhodila, ale vrátila tchýni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.23 08:10

Kartáčky nabít nešly, jak jsem psala, byly 9 let zapojeny v síti, takže jsou funkční jen na nabíječce :mrgreen: navíc máme svoje sonické, ale ji šlo o to, že ty její jsou drahé modely :think:
Samozřejmě si nemyslím, že by to myslela zle a udělala to schválně. Asi nám fakt chtěla udělat radost. Můj původní plán byl je někde uschovat a nepoužívat :mrgreen: jenže ona stále znova a znova trvala na vyzkoušení, až mě nic jiného nenapadlo :roll:

• Citovat
  • Upravit
Janli
19.1.23 08:11
@asddsa píše:
spíš „problém“. Určitě to nedělala s úmyslem děti nějak poškodit, z toho bych vycházel.

Pak je ale úplně blbá. Ty by sis vážně strčil do úst kartáček, který roky někde stojí, práší se na něj a vzhledem k tomu, že tam byl jako předváděcí, tak ho osahalo asi tisíc lidí? Jako vážně? Bez děkování bych to okamžitě odmítla přijmout.

• Citovat
  • Upravit
76931
19.1.23 08:14
@Anonymní píše:
Kartáčky nabít nešly, jak jsem psala, byly 9 let zapojeny v síti, takže jsou funkční jen na nabíječce :mrgreen: navíc máme svoje sonické, ale ji šlo o to, že ty její jsou drahé modely :think:
Samozřejmě si nemyslím, že by to myslela zle a udělala to schválně. Asi nám fakt chtěla udělat radost. Můj původní plán byl je někde uschovat a nepoužívat :mrgreen: jenže ona stále znova a znova trvala na vyzkoušení, až mě nic jiného nenapadlo :roll:

udělala jsi dobře a nemáš se jí za co omlouvat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
19.1.23 08:17

@asddsa otázka je jestli by to k něčemu bylo. Jestli by neřekla tak pojďte děti umejeme je. Ať je můžete vyzkoušet. Kdyby fakt chtěla trvat na svém. Ale to je spíš kdyby. Další věc je, že pokud bys řekla nejdřív je vydrhnu a ukončila debatu jestli by to nevadilo stejně k urážení a nebo dál trvání na svém.

Jak říkám, myslím, že podle vyjadřování zakladatelky tam nebylo v plánu ji to hned vrátit, ale byl to následek trošku zatlačení do kouta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
19.1.23 08:21
@Alice180 píše:
@asddsa otázka je jestli by to k něčemu bylo. Jestli by neřekla tak pojďte děti umejeme je. Ať je můžete vyzkoušet. Kdyby fakt chtěla trvat na svém. Ale to je spíš kdyby. Další věc je, že pokud bys řekla nejdřív je vydrhnu a ukončila debatu jestli by to nevadilo stejně k urážení a nebo dál trvání na svém.Jak říkám, myslím, že podle vyjadřování zakladatelky tam nebylo v plánu ji to hned vrátit, ale byl to následek trošku zatlačení do kouta.

Máš pravdu. Nicméně dárek bych nevracel, to je no go.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.1.23 08:21
@asddsa píše:
Evidentně to donesla jen proto, že to obchod vyřazoval z nabídky. To se asi nedělá každej den.Rozhodně není důvod k tomu rozeštvávat rodinu.

Myslím, že v rodině by lidi k sobě měli být upřímní. Já bych si bez zeptání dovolila něco nosit jiným lidem, pokud to je nějaká elektronika. Zubních kartáčků je taky víc typů, takže bych bez porady nezavalila rodinu 4 cajky ležáky z výlohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.1.23 08:22
@asddsa píše:

Není to dárek. Někomu se to nehodilo a tchyně to vzala a donesla domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.1.23 08:23
@Anonymní píše:
Samozřejmě si nemyslím, že by to myslela zle a udělala to schválně. Asi nám fakt chtěla udělat radost. Můj původní plán byl je někde uschovat a nepoužívat :mrgreen: jenže ona stále znova a znova trvala na vyzkoušení, až mě nic jiného nenapadlo :roll:

Vyzkoušela? :poblion: Když tě dále čtu, je dobře, že se kartáčky vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.1.23 08:23
@asddsa píše:

Tohle nebyl dárek, ale přesměrování odpadu, co byl zadara a měl skončit na skládce.

• Citovat
  • Upravit
1596
19.1.23 08:24
@Janli píše:
Pak je ale úplně blbá. Ty by sis vážně strčil do úst kartáček, který roky někde stojí, práší se na něj a vzhledem k tomu, že tam byl jako předváděcí, tak ho osahalo asi tisíc lidí? Jako vážně? Bez děkování bych to okamžitě odmítla přijmout.

Jistěže bych to nepoužíval. Asi bych to vyřešil tak, že bych jí řekl, že je začnem používat, až nám kleknou současné kartáčky. A byl by klid. Pak už by se na to zapomnělo.

Anebo to měl potom řešit syn. Od snachy se tohle opravdu nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76931
19.1.23 08:26
@asddsa píše:
Jistěže bych to nepoužíval. Asi bych to vyřešil tak, že bych jí řekl, že je začnem používat, až nám kleknou současné kartáčky. A byl by klid. Pak už by se na to zapomnělo.Anebo to měl potom řešit syn. Od snachy se tohle opravdu nehodí.

však ona to chtěla strčit do skříně a vyhodit až pak, ale tchýně začala tlačit, ať si s tím děti teď hned umyjí zuby :cert: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
19.1.23 08:26

@asddsa no jo někde, ale syn raději mamince kejva a kejva. A pak snaše nic nezbyde. U nás to funguje tak, že já nastavuju hranice svym rodičům a partner svým. Ale znám pár kde manžel prostě matce, aby nedělala zle odsouhlasí vše a nebo mlčí. Doma se pak kvůli tomu hádají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.1.23 08:27
@asddsa píše:
Jistěže bych to nepoužíval. Asi bych to vyřešil tak, že bych jí řekl, že je začnem používat, až nám kleknou současné kartáčky. A byl by klid. Pak už by se na to zapomnělo.Anebo to měl potom řešit syn. Od snachy se tohle opravdu nehodí.

Proč? Dostala snad i ona. Má nárok odmítnout špinavý odpad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová