Vrátila jsem dárek tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21439
20.1.23 12:12
@rmot píše:
A teď tu o červené Karkulce… :roll: Touto „záchranou věrohodnosti“ celého příběhu jsi u mě ztratila i tu poslední část ochoty uvěřit, že nejde jen o další uměle rozprouděnou diskusi. Vždyť kdyby to tu stále neroztleskávali anonymové a nové nicky, tak je ten server polomrtvý… Nejsem tu tak dlouho, ale co si všímám, tak za každé vlákno založené dlouhodobým uživatelem aby tu člověk pomalu bouchl šampaňské.

ty by ses sem šla svěřit s něčím osobním pod svým nickem? aby ti to navěky otloukaly o hlavu v každé diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.1.23 12:29
@PaníBovaryová píše:
ty by ses sem šla svěřit s něčím osobním pod svým nickem? aby ti to navěky otloukaly o hlavu v každé diskuzi?

Ani jednou jsem zde nepoužil anonymní mód. Pokud něco píšu, tak si za tím stojím a nemám potřebu se schovávat.
Ušetřením baterek v kartáčcích „vyhazováním pojistek“ je nesmysl, takto dobíjení li-on a li-pol článků nefunguje.
Schválně jsem si otevřel 50 nově založených diskusí. Jen dvě! z toho jsou založené dlouhodobějšími uživateli. Pořád nemáš pocit, že tu někomu děláme kašpárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21439
20.1.23 12:46
@rmot píše:
Ani jednou jsem zde nepoužil anonymní mód. Pokud něco píšu, tak si za tím stojím a nemám potřebu se schovávat.
Ušetřením baterek v kartáčcích „vyhazováním pojistek“ je nesmysl, takto dobíjení li-on a li-pol článků nefunguje.
Schválně jsem si otevřel 50 nově založených diskusí. Jen dvě! z toho jsou založené dlouhodobějšími uživateli. Pořád nemáš pocit, že tu někomu děláme kašpárky?

Nemam. Ani diskuzi o kartaccich bych tady nezalozila pod svym nickem. To ale neznamena, ze bych mela potrebu si takovou blbost vymyslet a nekoho tady tahat za nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76964
20.1.23 12:52

@rmot @PaníBovaryová já jsem na trolly dost podezřívavá a mám na ně nos - ale tady téhle diskusi věřím, že je pravdivá, ani jednou jsem nezapochybovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
20.1.23 12:53
@rmot píše:

Nedávno jsem nějaké dizkuse ozivovala, jako anonym… chodí sem i známí a nepotřebuji, aby o mě/ nás věděli úplně vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21439
20.1.23 12:59
@stinga píše:
@rmot @PaníBovaryová já jsem na trolly dost podezřívavá a mám na ně nos - ale tady téhle diskusi věřím, že je pravdivá, ani jednou jsem nezapochybovala

však to je celkem typické chování lidí, co tě chtějí os.rat. Přinést ti nějaký šunt, co někde dostali zadarmo a vykřikovat, jak je straašně drahé a kvalitní a měla by sis toho straašně vážit :lol: Také nepochybuji, že je to pravdivé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76964
20.1.23 13:01
@PaníBovaryová píše:
však to je celkem typické chování lidí, co tě chtějí os.rat. Přinést ti nějaký šunt, co někde dostali zadarmo a vykřikovat, jak je straašně drahé a kvalitní a měla by sis toho straašně vážit :lol: Také nepochybuji, že je to pravdivé :roll:

přesně, mám s něčím podobným také zkušenost od ex-tchýně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.1.23 13:07
@stinga píše:

Ze začátku jsem také v podstatě neměl pochybnosti, protože takové lidi, jako popisovala zakladatelka tchyni, také znám. Ale jak diskuse postupovala, tak mi to přišlo víc a víc přitažené za vlasy, no a to poslední, na co jsem reagoval, je technicky nesmysl. Ale je fakt, že zde neustále narážím na „jinakost“ tohoto fóra od všech ostatních, co znám. Na takových těch klasických chlapských fórech se nejedou anonymy jako zde, styl komunikace je přímější a celkově jiný. Takže si i já mohu některé věci mylně vykládat na základě dosavadních zkušeností, protože tady to je pro mě fakt jiný svět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
20.1.23 13:08

Jeee, tak to je podobný příběh jako u mě, akorát u mě to byla pokrevní příbuzná, že mi darovala k narozeninám vaginální předporodní olej, byl v originál krabičce, ale použitý, tak jsem se ptala, jestli třeba náhodou v lékárně odlili, ona že né, že ho předtím sama používala a toto jí zbylo, tak mi ho dala, no řekla jsem, že ho fakt nechci, tak letěl rovnou do koše…nevypadalo, že by se urazila, buď jí to došlo a cítila se trapně nebo jí to nedošlo, ale na „uraženou“ si nehrála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.23 14:18

Já příběhu taky věřím. Lidi jsou různý a občas mají úlety. Nedávno mi volala nadšená tchýně, že prý dostala v práci zadarmo lístky do dětského zábavního centra a má pro nás 4 (je nás 5) :mrgreen: A ať to dáme nejstaršímu za vysvědčení jako dárek od ní a on si sám vybere, komu lístky rozdělí. 8o :lol: A pak si za týden vzpomněla, že se ještě blíží synův svátek, tak volala, že ty lístky má zároveň i k svátku… :roll: No a pak se ukázalo, že lístky má jen 2, protože to popletla. A vstupné pro zbytek rodiny nás vyjde 2500 Kč. A tchýně furt volala, kdy že tam půjdeme, protože za 2 měsíce měly lístky propadnout. Tomu se taky říká super dar…

• Citovat
  • Upravit
484
20.1.23 15:01
@rmot píše:
A teď tu o červené Karkulce… :roll: Touto „záchranou věrohodnosti“ celého příběhu jsi u mě ztratila i tu poslední část ochoty uvěřit, že nejde jen o další uměle rozprouděnou diskusi. Vždyť kdyby to tu stále neroztleskávali anonymové a nové nicky, tak je ten server polomrtvý… Nejsem tu tak dlouho, ale co si všímám, tak za každé vlákno založené dlouhodobým uživatelem aby tu člověk pomalu bouchl šampaňské.

Pravda to asi bude, ale nebyly vystaveny tak dlouho, tomu sama taky nevěřím. Každý den 12 hodin nabíjet baterku 8 let. A jak by asi po roce ten plast vypadal, kdyby na to každý sáhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
20.1.23 17:11
@Helen001 píše:
Jeee, tak to je podobný příběh jako u mě, akorát u mě to byla pokrevní příbuzná, že mi darovala k narozeninám vaginální předporodní olej, byl v originál krabičce, ale použitý, tak jsem se ptala, jestli třeba náhodou v lékárně odlili, ona že né, že ho předtím sama používala a toto jí zbylo, tak mi ho dala, no řekla jsem, že ho fakt nechci, tak letěl rovnou do koše…nevypadalo, že by se urazila, buď jí to došlo a cítila se trapně nebo jí to nedošlo, ale na „uraženou“ si nehrála.

8o k narozeninám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
16.2.23 12:56

Proč dělat komedie, jak jste rádi za dárek a pak ho vyhazovat. Udělala jsi dobře, žes je vrátila, pokud byly špinavý a nefunkční. Aspoň třeba tchýně s nevyžádanými a nevhodnými dary přestane a budete mít klid. Rozhodně bych neměla černý svědomí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
27.2.23 15:01

Aniž bych dnes měla čas číst reakce…ale určitě si je někdy přečtu…udělala jste jedině dobře. Já vždycky sklapla patky a řekla děkujeme. Za roky manželství jsme měli byt a skříně nacpané věcmi, které jsme nepotřebovali, nechtěli, sami bychom si je nekoupili, neslušely nám a nelíbily se nám. A taky jsme je neměli kam dát. A to všechno proto, že přece není slušné odmítnout dárek, když nám chudák babička chce udělat radost. Děsila jsem se každých svátků, narozenin a Vánoc. Časem to uznával i bývalý, ale nikdy ji to do očí nebyl schopen říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
27.2.23 15:16

Jo a o každé druhé věci říkávala, že jí to prodavačky schovaly pod pultem, protože to je děsně nedostatkové. Asi si myslela, že jsem úplně blbá a nevím, co kde je a není k dostání. De Emo strovala tak tu oběť a výdaje navíc, které s tím měla. Tchán i bývalí se tvářili, že ji to věří. Aby měla radost a hlavně aby byl klid. Hotová estráda na prkna, co znamenají svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová