Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
Já na tohle byla už několikrát upozorněná kdxž jsem tu začínala
Ale na základě čeho, chtěla bych nějaký hmatatelný důkaz, nejen domněnky, to je pak tvrzení proti tvrzení a budu raději věřit adminům.
Můžete si o mně myslet, že jsem naivní
.
@sissi79 píše:
A doufám že tentokrát už tu vydržíš. K počtu příspěvků žes napsals jedno a to samé 63× jsi vysvětlil hned, není důvod nevěřit že to nebylo úmyslně.
Nene, kolty v rukach tu drimaji adminky a ja jsem osoba nezadouci. Pretahovat se s nima nebudu.
This is EHM, last survivor of the Nostromo, signing off ![]()
@Meha píše:
Ale na základě čeho, chtěla bych nějaký hmatatelný důkaz, nejen domněnky, to je pak tvrzení proti tvrzení a budu raději věřit adminům.
Můžete si o mně myslet, že jsem naivní.
Od adminů se přiznání nedočkáš ![]()
@prEHMat píše:
Nene, kolty v rukach tu drimaji adminky a ja jsem osoba nezadouci. Pretahovat se s nima nebudu.This is EHM, last survivor of the Nostromo, signing off
Ne ![]()
@prEHMat píše:
Nene, kolty v rukach tu drimaji adminky a ja jsem osoba nezadouci. Pretahovat se s nima nebudu.This is EHM, last survivor of the Nostromo, signing off
Stůj si za svým, nevzdávej to
![]()
Tak dobrá, máte-li informace, či důkaz o smyšlených diskuzích, pak by bylo nanejvýše vhodné nám je napsat. Ať je můžeme objektivně posoudit, upřímně já osobně jsem na Vaše tajné informace velmi zvědavá.
adminka Martina
@prEHMat
tyhlety teorie spiknutí
. Jen náznaky…
Nedělej zagorku a napiš, tohle dělaj ženský, naznačování, naznačování a pak pěkně couvnou.
@admin píše:
@prEHMatTak dobrá, máte-li informace, či důkaz o smyšlených diskuzích, pak by bylo nanejvýše vhodné nám je napsat. Ať je můžeme objektivně posoudit, upřímně já osobně jsem na Vaše tajné informace velmi zvědavá.
adminka Martina
Já také
, tak jsem zvědavá, jestli se odpovědi tentokrát dočkám.
@mimoza666 píše:
@prEHMat
tyhlety teorie spiknutí. Jen náznaky…
Nedělej zagorku a napiš, tohle dělaj ženský, naznačování, naznačování a pak pěkně couvnou.
Přesně ![]()
@Meha píše:
Já také, tak jsem zvědavá, jestli se odpovědi tentokrát dočkám.
Bedlivě diskuzi čtu a taky čekám, kdy se objeví přesvědčivé vysvětlení
Výzva adminů je perfektní ![]()
@Krakatice88 píše:
Bedlivě diskuzi čtu a taky čekám, kdy se objeví přesvědčivé vysvětleníVýzva adminů je perfektní
Taky se mi líbí, že se k tomu admini postavili čelem. Teď ještě aby se pochlapil @prEHMat .
Já na tohle byla už několikrát upozorněná kdxž jsem tu začínala