Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Knihomyš no proto bych já takovou diskusi nezaložila, protože bych věděla, že se do mě pustí, v zásadě je pravda na obou stranách, bohužel, taky jsem nevlastní matkou a vím, že to není jednoduché a tuhle část příspěvku zcela chápu, chtěla nás povzbudit a zastat se macech, alesi netušila jak to tady chodí a teď se pokouší ospravedlnit svého muže, kterého stejně soudit nemůžeme protože ho neznáme…jen mě to fakt pobavilo tahle diskuse ![]()
Zakladatelko, nebudu se k tobě radši vyjadřovat, protože je mi z tebe zle…uvědom si, že ti jednou z té velké lásky udělá dítě a opustí vás, ty si najdeš nového chlapa a on nebude mít rád tvé dítě! to ho jako budeš stále milovat a na vlastní dítě se vykašleš? k tomu tvému Delonovi-tak moc tě miloval, že obtáhl minimálně jednu ženskou
fakt velká láska
Nakonec mi to přijde tak, že vlastně kopřivnice nesnáší tu jeho bokovku, která s ním má dítě. Tak to přenáší na tu holčičku, že ji nenávidí. No potěš. Jeho ex a malá mohou být rádi, že jsou od tebe a toho tvého dokonalce ušetřeni. Že je pozdravuju.
Nakonec mi to přijde tak, že vlastně kopřivnice nesnáší tu jeho bokovku, která s ním má dítě. Tak to přenáší na tu holčičku, že ji nenávidí. No potěš. Jeho ex a malá mohou být rádi, že jsou od tebe a toho tvého dokonalce ušetřeni. Že je pozdravuju.
Asi by si tady každá měla zamést před svym prahem než začne moralizovat. Kdo tuhle situaci nezačije -NEPOCHOPÍ.
Ano, nemoralizujte a mějte pochopení pro ty, kteří podléhají více svým pudům. Dnes je přeci normální, že šuká kámen cihlu.
Myslím, že tu moc nemoralizujeme, spíš nechápeme. Chodí s chlapem. Zahne jí a je z toho dítě. Tak se domluví, že ho budou spolu nemít rádi. Pak se tady oba obhajují a srovnávají nesrovnatelné. No tak se chová banda trotlů, ať se na mě nikdo nezlobí.
@ladynka1 tam mělo být nezachčije?
pardon, primitivní humor…
Jinak k tomuto tématu… Mně to přijde smutný, já vím, že v té situaci nejsem, ALE zažila jsem si to z té druhé strany
. Dokud taky ženská nemá vlaství děti, tak může být v přistupu k dětem pějně mimo- což je případ zakladatelky podle mého. Taky tam může hrát role žárlivost, že…
Pokud má holčička milující rodinu, tak je štastná a nic jí nechybí- ani bilogický otec- a porč by taky měl
.
Zakladatelko já jsme ani nepochopila, proč holku nemáš ráda- přišlo mi z principu… Nečetla jsem celou diskuzi, atk možná jsi to někde vysvětlila.
A je pravda, že každá si představíme, že by s ejednalo o naše děti- mě ta představa děsí, že by moje děti odstrkovala nějaká kráva s porminutím, z nějakýho svýho blbýho a nevyzrálýho důvodu…
Já jsem v podobné situaci a musím sebekriticky přiznat že žárlivost je svině a hodně mých pocitů a „nenávisti“ k dítěti pramenilo opravdu z mé žárlivosti…jakožto citlivější povaze mi to šlo pěkně blbě se s tím srovnat a je to těžké i doted…ale lepším se ![]()
@Lenka002 píše:
Vy se milujete 11 let a holčičce je 5. No, na to nemám slov. Jsi mrcha.
a proč je kvůli tomu mrcha???
@kinley
No jo, to se může stát. Ty si to ale uvědomuješ, to je ten rozdíl.