Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Peggy a jak se chováš k dítěti své známé? Taky ti vadí, když k tobě přijde na návštěvu s dítětem (i to je pro tebe přeci cizí). Mohla by ses tedy k dítěti svého partnere chovat prostě normálně, jako ke každému jinému dítěti.
Nebo jsi si zvolila nesnášenlivost jako svůj životní program a praktikuješ tuto vlastnost vůči komukoliv?
@peggy.sl píše:
Děkuji za přání…
Můj životní postoj je, že chlapi přichází a odchází…AŤ si letí, nikdo ho nedrží.
@eva valoi já ze své zkušenosti vím že dítě mojí kamarádky je naprosto něco jiného než dítě které je muže, kterého miluju…kdo nezažil nikdy nepochopí…tohle srovnávat je nesmysl.
@kinley A nevadí ti, že tomu, koho miluješ, ubližuješ tím, že se nedokážeš chovat aspoň normálně k někomu, na kom mu asi záleží? Co je to za lásku?
@eva valoi
Můj byt je pro mně výsostné místo, do kterého málokoho pustím..Na slézání se s dětmi mých kamarádek máme neutrální půdu. Možná to bude výchovou, k nám domů taky nikdo nesměl. ![]()
@Gina108 píše:
@peggy.sl píše:
Děkuji za přání…
Můj životní postoj je, že chlapi přichází a odchází…AŤ si letí, nikdo ho nedrží.
Mám své děti papírově ve své péči, to máš pravdu.. ![]()
@eva valoi píše:
@kinley A nevadí ti, že tomu, koho miluješ, ubližuješ tím, že se nedokážeš chovat aspoň normálně k někomu, na kom mu asi záleží? Co je to za lásku?
Co je to,,chovat se normálně,,? ![]()
Vařit mu, jezdit s ním na výlety, starat se o něj? To přece může dělat dítě se svým otcem samo a nepotřebuje mě k tomu mít za zadkem.
@eva valoi copak jsem řekla že se nechovám normálně?? já jen řekla že srovnávat pocit jaký má žena s dítětem své kámošky je něco naprosto rozdílného, než pocit jaký má s dítětem svého partnera, to se míchají jabka s hruškama…jááááj taky by to chtělo aspoň trochu chápat smysly příspěvků.
@peggy.sl
aspoň někdo…miluju tady ty supermatky co nikdy nebyly v podobné situaci
to se to tlachá a moralizuje ![]()
@eva valoi píše:
Nebo jsi si zvolila nesnášenlivost jako svůj životní program a praktikuješ tuto vlastnost vůči komukoliv?
Víš, že jsem se tě chtěla zeptat na to samé?
Tak nějak
. Chtěla bych taky být morální supermatkou
, ale chápu a vidím, že život je složitej… ![]()
@Lucinka_Kla píše:Život není vůbec složitej..život je jedna velká sranda.
@kinley
@peggy. slTak nějak. Chtěla bych taky být morální supermatkou
, ale chápu a vidím, že život je složitej…
Mě nepřestává fascinovat, že v diskusi věnované nemilujícím macechám projevují největší aktivitu milující nadmatky ![]()