Všem nemilujícím macechám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
19.6.12 15:00

Peggy a jak se chováš k dítěti své známé? Taky ti vadí, když k tobě přijde na návštěvu s dítětem (i to je pro tebe přeci cizí). Mohla by ses tedy k dítěti svého partnere chovat prostě normálně, jako ke každému jinému dítěti.
Nebo jsi si zvolila nesnášenlivost jako svůj životní program a praktikuješ tuto vlastnost vůči komukoliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.6.12 15:01
@peggy.sl píše:
Děkuji za přání… :lol:
Můj životní postoj je, že chlapi přichází a odchází…AŤ si letí, nikdo ho nedrží. :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak to ale potom znamená, že máš své děti výhradně ve své péči (teda ne papírově ale prakticky). :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinley
19.6.12 15:02
@peggy.sl píše:
Můj životní postoj je, že chlapi přichází a odchází…AŤ si letí, nikdo ho nedrží. :D
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
kinley
19.6.12 15:03

@eva valoi já ze své zkušenosti vím že dítě mojí kamarádky je naprosto něco jiného než dítě které je muže, kterého miluju…kdo nezažil nikdy nepochopí…tohle srovnávat je nesmysl.

• Citovat
  • Upravit
14809
19.6.12 15:07

@kinley A nevadí ti, že tomu, koho miluješ, ubližuješ tím, že se nedokážeš chovat aspoň normálně k někomu, na kom mu asi záleží? Co je to za lásku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.6.12 15:08

@eva valoi
Můj byt je pro mně výsostné místo, do kterého málokoho pustím..Na slézání se s dětmi mých kamarádek máme neutrální půdu. Možná to bude výchovou, k nám domů taky nikdo nesměl. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.6.12 15:09
@Gina108 píše:
@peggy.sl píše:
Můj životní postoj je, že chlapi přichází a odchází…AŤ si letí, nikdo ho nedrží. :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak to ale potom znamená, že máš své děti výhradně ve své péči (teda ne papírově ale prakticky). :think:

Mám své děti papírově ve své péči, to máš pravdu.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.6.12 15:11
@eva valoi píše:
@kinley A nevadí ti, že tomu, koho miluješ, ubližuješ tím, že se nedokážeš chovat aspoň normálně k někomu, na kom mu asi záleží? Co je to za lásku?

Co je to,,chovat se normálně,,? :think:
Vařit mu, jezdit s ním na výlety, starat se o něj? To přece může dělat dítě se svým otcem samo a nepotřebuje mě k tomu mít za zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinley
19.6.12 15:12

@eva valoi copak jsem řekla že se nechovám normálně?? já jen řekla že srovnávat pocit jaký má žena s dítětem své kámošky je něco naprosto rozdílného, než pocit jaký má s dítětem svého partnera, to se míchají jabka s hruškama…jááááj taky by to chtělo aspoň trochu chápat smysly příspěvků.

• Citovat
  • Upravit
20557
19.6.12 15:13

@kinley
já tě chápu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinley
19.6.12 15:16

@peggy.sl
aspoň někdo…miluju tady ty supermatky co nikdy nebyly v podobné situaci :-D to se to tlachá a moralizuje :D

• Citovat
  • Upravit
7661
19.6.12 15:19
@eva valoi píše:
Nebo jsi si zvolila nesnášenlivost jako svůj životní program a praktikuješ tuto vlastnost vůči komukoliv?

Víš, že jsem se tě chtěla zeptat na to samé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.6.12 15:19

@kinley
@peggy. sl

Tak nějak :lol:. Chtěla bych taky být morální supermatkou :mrgreen:, ale chápu a vidím, že život je složitej… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.6.12 15:22
@Lucinka_Kla píše:
@kinley
@peggy. slTak nějak :lol:. Chtěla bych taky být morální supermatkou :mrgreen:, ale chápu a vidím, že život je složitej… :nevim:
Život není vůbec složitej..život je jedna velká sranda. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
19.6.12 15:24

Mě nepřestává fascinovat, že v diskusi věnované nemilujícím macechám projevují největší aktivitu milující nadmatky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová