Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Knihomyš píše:
Mě nepřestává fascinovat, že v diskusi věnované nemilujícím macechám projevují největší aktivitu milující nadmatky
Tak teď jsi to vystihla naprosto přesně..
![]()
@Knihomyš
přesně to mě taky zaráží…snad čekají že nám hrozným nemilujícím bytostem promluví do duše a když ani to nepomuže, pošlou nás do horoucích pekel za to jak jsme hrozně sobecné a hnusné…ASI BUDU BREČET ![]()
@kinley píše:
Nu což
Což??
Jdu zavolat své nevlastní dceři a vezmu si jí do vlastní péče, aby neměla zkažený život kvůli tomu, že jí macecha nechce vidět…
![]()
@peggy.sl píše:
Což??
Jdu zavolat své nevlastní dceři a vezmu si jí do vlastní péče, aby neměla zkažený život kvůli tomu, že jí macecha nechce vidět…![]()
@kinley píše:![]()
tak teď jsem se zasmála…přesně tak by si to asi milé dámy představovaly… Z toho by mě ale jeblo, to se ale radši budu smažit v tom pekle kam mě za to pošlou, ale aspoň budu spokojená
Proč hned peklo..jsou i větší hříchy než je odpor k cizímu dítěti… ![]()
Muzu se zeptat jaky mate vztah k detem kamaradek?? Mate je radi?? Nebo nesnasite…
Holky ja se vsadim ze byt v moci milujicich macech tak ty vsechny nemilujici macechy stoji na hranicich a cekaji na upaleni, protoze ony nemaji pravo na zivot
Tady se fakt clovek pobavy. A slova typu ja ti preju aby se ti stalo to a nebo to to je fakt nad moje chapani.
@kattkka píše:
Muzu se zeptat jaky mate vztah k detem kamaradek?? Mate je radi?? Nebo nesnasite…
jinak podobný dotaz už tu byl…
@kinley píše:
@kattkka ach bože to je zase dotaz…opět jablka a hrušky…
Tak to me uniklo ze uz to tu padlo.
Ale to me docela zajima.
@kattkka píše:
Ale to me docela zajima.
Asi stejný vztah jako mají cizí lidi k mým dětem. Někomu vadí, někdo je má rád..
@kattkka píše:
Ale to me docela zajima.
já se vyjádřila na straně 14… s tím že toto téma je o macechách…pro dítě mé kámošky macecha nejsem ani nikdy nebudu a to je nejpodstatnější rozdíl..víc není co říct.