Všem nemilujícím macechám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
18.6.12 18:32

Jinak si myslím, že obecně je věc slušnosti vycházet i s lidmi, které nemiluji, které dokonce nějak extra nemusím. Takže i s dětmi. Taky nezbožňuju každýho spratka, na kterýho na ulici narazím :nevim:
Takže si nemyslím, že by bylo povinností zakladatelky dítě milovat, to rozhodně ne, ale tak nějak spolu vyjít, chovat se k sobě slušně a jít si z cesty, to snad dospělý člověk musí zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
18.6.12 18:32

@kopřivnice nás litovat nemusíš, jsme v poho :palec:.Jen by mě opravdu zajímalo, kdyby se ten tvůj úžasnák na tebe vy… a měla si sním dítě, našla si jiného a on nenáviděl tvé dítě. Ale to nemůžeš ještě vědět, když je nemáš. Ale věř, že by ti to vadilo. To by si změnila názor hned. Jo a o tvého partnera bych si neopřela ani kolo :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.6.12 18:34

@kopřivnice založila jsi provokativní diskuzi. Cos čekala, že tě tu všechny poplácáme po ramenou a pochválíme, jak to ten tvůj chlap skvěle vyřešil? Očividně máš potřebu si nědo dokazovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.6.12 18:39

Já tě neodsuzuju :mrgreen: mám tě v pr… a možná ještě mnohem dál :mrgreen: Jako matku mě zajímají zejména moje děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.12 18:39

Jsem matkou, teda macechou 2 teď už dospělých dětí. MM k nim má velmi hezký vztah, co jsme spolu, snažím se je brát jako svoje. Svoje nemám, to jen na okraj. Jasně, neznala jsem je jako miminka, neviděla jsem jejich první krůčky, ale berou mě a já je. Myslím, že se všichni navzájem máme rádi, nechávají mě i pozdravovat v každé SMS nebo hovoru s tátou. Jejich biologická máma s tím asi má problém a občas se nás snaží rozeštvat. Hádky taky máme, jako každý dospěláci s dětma, ale pořád se snažím, abych spíš tmelila kolektiv než abych MM podporovala proti nim. Kdyby se jich začal stranit, mrzelo by mě to.

Takže to je moje zkušenost. Mě by tam nevadilo, že jsi proti jeho dítěti, ale že je proti vlastnímu dítěti jeho otec.

• Citovat
  • Upravit
35438
18.6.12 18:40

Ale je fakt vtipný, jak ho umíš obhajovat :jazyk: aby tak hájil taky on tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.6.12 18:43

Je to celé nesmysl. Kopřivnice píše, že se s tou holčičkou de fakto vůbec nestýkají, tak jak by k ní mohla mít nějaký vztah? Láska se musí žít. Podstatné je, že jí neubližuje, vlastně ani nemá jak, když se nestýkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.6.12 18:45
@Makinaa007 píše:
Já tě neodsuzuju :mrgreen: mám tě v pr… a možná ještě mnohem dál :mrgreen: Jako matku mě zajímají zejména moje děti ;)

asi tak nejak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bleek
18.6.12 18:47

Výňatěk z analýzy vztahu macecha/dítě :Nebere si jí, protože jsme se odstěhovali do ciziny a byli jsme hodně daleko, ted jsme blíž a přesto si ji nebere. Tak v tom to mám lehčí. Nebere si ji kvůli sobě a kvůli ní. Byla hodně nechtěné dítě, byla to na něj ušitá bouda, ale je to taky jeho hloupost, že přemýšlel tím dole a ne tím co má v hlavě.

A prosím tě, čím přemýšlí tvuj manžel v současné době? Že bys nám to jako vysvětlila. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
16906
18.6.12 18:47

Tyjo, teď ti to daly…
Vy si fakt všechny myslíte, že všechny milenky nebo macechy milujou děti svýho chlapa? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.12 18:51

@Izzz tys to nepochopila, nám je jedno, že ona dítě nemiluje, ale je divný, že vlastní otec nejeví zájem..

• Citovat
  • Upravit
cher
18.6.12 18:52

Ano, cizí dítě nemusíš milovat, stačí, když ho budeš respektovat a nebudeš ho nenávidět. Nevím, jakou spojitost se vším má to, že byla nechtěná a že to byla bouda. Holka je jednou na světě a charakterní člověk by se s tím měl popasovat. Vy jste si vybrali schůdnější cestu.

• Citovat
  • Upravit
16906
18.6.12 18:53

To je taky divný? Dyť takovejch otců je hromada. Udělali si dítě, odstěhovali se daleko nebo jsou prostě blbí a dítě je nezajímá. Je to smutný, ale mě to připadá fakt vcelku častý. Bohužel.

Příspěvek upraven 18.06.12 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
18.6.12 18:53
@Izzz píše:
Tyjo, teď ti to daly…
Vy si fakt všechny myslíte, že všechny milenky nebo macechy milujou děti svýho chlapa? 8o

mne na tom taky neprijde nic nemormalniho :nevim:
nad chlapem bych teda hooodne zauvazovala- byt na jejim miste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.12 18:54

@Izzz takových otců je bohužel hromada, bohužel…je to divný, ku prospěchu dětí to rozhodně není

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová