Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Izzz takových otců je bohužel hromada, bohužel…je to divný, ku prospěchu dětí to rozhodně není
no jak kdy…
@kopřivnice mně je líto tebe. Zamilovala ses do pěknýho debila. Jestli ho máš jenom na sex, tak OK, ale jestli spolu budete chtít zakládat rodinu, tak nám sem potom budeš chodit brečet jak na vaše společné dítě milánek prdí.
Já hlavně nevidím nikde, že by kopřivnice psala, že tu holku nenávidí. Psala, že ji nemiluje, že k ní nemá žádný vztah. Já k dětem mého bratrance taky nemám žádný vztah a to mám bratránka ráda hodně.
Já teda znám případ svojí švagrový. Bude jí 18let, má Downův syndrom. Otec se na ní vybodnul. Její máma si našla někoho daleko lepšího, kterýho holka zbožňuje a on jí. Její biologickej otec se o ní absolutně nezajímá. I kdyby byla zdravá, nemělo by to na ní podle mě vliv.
Typické, hed se do ní všichni pusťte, jen napsala, že k malé nechová žádné city, že ji nezbožňuje…no a co??? Vůbec tu nepsala, že když už se setkají, že se k ní chová, nebo chovala hnusně!!! To jste jaksi přehlédly asi…to si má do hlavy natřískat lásku k cizímu dítěti??? Neřeknu macechy, které jsou na nevlastní děti kruté, nebo dokonce násilné!!! To jsou kr..vy, ale ona nic takového nenapsala a ani se mi nezdá, že by to dělala!!! A k otci se vyjadřovat raději nebudu!!!
můj přítel by takto své dítě nikdy neodsunul a vhloubi duše jsem ráda, protože spolu čekáme miminko a vím, že je to spolehlivý otec!!!
Ale proč to tady vůbec ventiluje? To se jenom přišla pochlubit, že nemá cit k cizímu dítěti a že otec dítěte se s ním nestýká, a tudíž to mají tedy ulehčené??
Přijít se jen tak bez důvodně pochlubit, že nemám někoho ráda a můj partner je bezcharakterní chlap, který se (k mé spokojenosti) nestará o své dítě, to je nátura teda.
No tak proč to napsala, když vlastně žádný problém nemá to nevím, ale zarazilo mě zase to odsuzování…ale je to tu už klasika
@eva valoi píše:
Ale proč to tady vůbec ventiluje? To se jenom přišla pochlubit, že nemá cit k cizímu dítěti a že otec dítěte se s ním nestýká, a tudíž to mají tedy ulehčené??
Přijít se jen tak bez důvodně pochlubit, že nemám někoho ráda a můj partner je bezcharakterní chlap, který se (k mé spokojenosti) nestará o své dítě, to je nátura teda.
Naprosto zbytečná diskuse, protože ani není o čem diskutovat?
příspěvek zakládající diskusi stylem „milý deníčku“, jasná provokace ne? že se do toho necháte vtáhnout ![]()
Popravde receno moc nechapu prispevek. Zakladatelka se chtela pochlubit, ze nema rada dite sveho partnera? Ja bych se za takove pocity stydela. A chodit za psychologem, abych se naucila chovat slusne k diteti, je dle meho nazoru bez komentare. Tohle je navic server o detech a materstvi.
Příspěvek upraven 18.06.12 v 19:31
@kopřivnice Ty ti dávaj viď??? Zřejmě si ani pořádně nepřečetly co píšeš… Přítel má taky dceru, ale bude jí 17 a mě 26… láskou k ní taky neoplývám, ale beru jí, je to střeštěná puberťačka a někdy je to s ní prča… pro mě by bylo lepší kdybych jí znala už jako malýho capartíka, když jsem jí poznala bylo jí 13 a to už se těžko navazuje nějaká láska… Tvůj přítel asi nemá nejlepší způsoby vůči malé ( to bych tomu svýmu asi nedovolila), ale je to jeho rozhodnutí, a je fakt, že k tomu má asi své důvody. Je fakt, že kdyby na mě někdo ušil boudu, tak taky nevím jak bych reagovala…
Víte já Vám jen chci říct, ty nechtěné děti, ty děti, kterým se nedostane lásky a nemusí to být jen biologičtí rodiče, tak ti neskutečně trpí a celý život. To by si ti dospělí měli uvědomit vždycky. A taky nechápu, proč zakladatelka jde do vztahu s chlápkem, který má dítě a jí to dítě vlastně ani nezajímá a jeho taky ne. Jste si jisti, že společně můžete milovat vlastní dítě? Ono to často není jen o vlastním a nevlastním.
Škoda, že jsi nenapsala kolik dítěti je a proč ho tatínek odmítá..Tebe chápu, cizí děti berou málokoho i když by bylo normální ho alespon respektovat - takhle to vypadá, že ho přímo ani nesneseš..
Je snad něco, proč ho oba odmítáte? Jeho chování, něco konkrétního, nebo je tatínek jen chladný díky vztahu k bývalce?
Já v tom trochu pointu vidím…protože je pravda, že na diskuzích na toto téma, většina diskutujících okamžitě macešku odsoudí a vrhnou se na ni…
Je ale pravda, že zakladatelka to podala zvláštním způsobem a k jejímu příteli se také raději nebudu vyjadřovat.
@novina nechci tady nikoho obhajovat, ale pokud to dítko na něj bylo ušitý, tak ho to muselo odradit strašně moc. Si představ, že by ti chlap vyměnil prášky a ty otěhotněla, přesto že oooopravdu dítě nechceš… děs co, jenže mi ženský máme děvět měsíců na to si k tomu dítěti vytvořit lásku, ale chlap to má úplně jinak… ten to dítko nenosí, nerodí, nekojí…