Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky doufám, že mě už nic nepřekvapí.
Venku to vypadá furt stejně blbě, ale budem muset za babičkou do pekárny/do kremlu/.
Jé, tam jsem chodila v práci na svačinky, to ji asi od vidění budu znát
![]()
To asi určitě budeš.
Je tam ještě pak jedna prodavačka, ale ta je protivná jak pr…
Tchýně je fajn, usměvavá a ochotná.
Ta protivná - taková blondýna malá, ne?
Tak asi vím a vždycky nám něco nabízela, ať řeknem i ostatním v knihovně a přijdou
![]()
Jo přesně ta - každý den je nasr… avylévá si to na druhých.
Dokonce mě sprdla/přes tcháni/, že moje děti ji ve městě potkaly a nepozdravily.
Ti starší ji viděli tak 2× v životě a mladší měl 1 rok./tehdy/
Kam chodíte, když je takto škaredě?
A já jsem si říkala, že se třeba jenom tak blbě tváří, tak si ne…
![]()
Když je hnusně? Buď zatnem zuby a klasika do města na procházku s kočárem nebo k mojí babičce, s kámoškou na kafe nebo taky i nikam (to nejčastěji)
Já vím, že je to blbé, ale kam jít?
Ještě by se dalo do toho mateřského centra, ale to mě jednak moc neláká a jednak je to dost daleko… Nebo na bazén? Do knihovny? Se starším je to ještě horší, moc toho není, když je hnusně dlouho ![]()
Jo tak u nás se větší děti už zabaví čtením, nebo mají kroužky.
Ale malý se nudí.
Dnes teda jdem do sluníčka, už jsme tam nebyli měsíc.
Ale už předem vím, že z toho budu po hodině hotová.
Jo, já jsem právě myslela staršího, než je náš Samík. Ten ještě posedí v kočárku s rohlíkem na procházce a je šťastný, když je kdekoli v novém, otvírá si tam skříňky a zkoumá. Takový 2,5letý kluk už potřebuje trošku něco jiného - a to je tady právě blbé ![]()
Ještě mě napadlo, že sousedka chodí s podobně starým chlapečkem na cvičení přes Alcedo - chodí teda sem na Ohradu do školy, ale možná jiný den cvičí i jinde - je to od 2 let. Ale vůbec nevím, kolik to třeba stojí nebo tak…
My jsme zatím žádné cvičení nezkoušeli, on právě kolektivní aktivity nerad, jen se tak dívá a nechce se zapojit.
Proto se taky bojím školky, bude si muset zvyknout.
Jsme zpátky ze sluníčka - dneska bylo super, nikdo neprudil, dětí málo.
Evi, tak super, to je ideální. Asi se nikomu v dešti něchtělo už ani tam ![]()
My se chystáme do města a na nákup, vrátí se nám taťka z Turecka, tak ať má co jíst
![]()
Tak já jsem odtamtud, ale už tam nebydlím. Jsem o kousek dál.
Ještě necelé 2 měsíce a jdu podruhé rodit na Vsetín. Byla jsi spokojená?