Vstávání dětí v postýlce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
3.12.13 08:24

prosím o rady

Oživuji tohle téma. Maminky jsem zoufalá, naše dcerka 8,5m usinala do 5 měsíce na rukách. Pak jsem ji nechala 2× vyplakat cca po 20 minut a začala hezky spinkat sama. V noci se budila tak 2, na čajík a dudlík a spala krásně do rána. Asi před 3 týdny začaly lézt zuby, budila se i 20× za noc a chtěla čaj a dudlík. Vím, že to bylo zoubkama, protože když se prořezaly asi před týdnem tak se to uklidnilo…jenže před 5 dny zjistila, že se v postýlce může postavit, sednout si a nebo v ní lézt a je to horor. Večer usíná hodinu s šíleným pláčem, pořád se přetáčí a stoupá si. Já za ní chodím, dávám čaj a nebo dudlík, dám ji lehnout a to začne ještě horší řev, kuckání a dokonce ji bere na zvracení. Vyčerpáním pak usne. V noci se budí několikrát. Stává se že se přetočí pak začne řev nanovo a jelikož mám vedle v pokoji 6 letého manželova syna tak ji nemůžu v noci nechat řvát a musím ji vzít na ruce. Mám strach a nechci ji zase uspávat na rukách. Navíc mám po operaci a ani by to nebylo možné. Zkoušela jsem si ji vzít do postele ale nepomáhá to. Během dne usínala krásně(spala 3×-4× po 45 minut) a ted v postýlce řve a staví se a usne jedině v autě nebo na procházce v kočárku. A když v té postýlce během dne usne vyčerpáním tak se budí za 10 minut. Máte některá podobnou zkušenost a kdy to přešlo? Děkuji za jakékoliv rady. Jsem opravdu zoufalá, je mi ji líto když pláče a taky jsem vyčerpaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.12.13 08:30

Ano, je to normální. Při každé nové dovednosti to dělala i v noci. Otáčení, lezení, sedání, chození… Vždy trvalo minimálně několik dní než se uklidnila a přestala to dělat vlastně i ze spaní. Já jí teda měla v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
3.12.13 08:31

@Elen.G Myslím, že takovou zkušenost mají asi všichni, samozřejmě, že to přejde, do smrti to asi dělat nebude. Zbytečně se nervuješ. Až si zvykne spát na břiše, bude to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
3.12.13 08:58

Holky děkuji :-) já jen chtěla vědět, že v tom nejsem sama… pokud to bude trvat třeba ještě týden tak to zvládnu.. budu muset i když to bude trvat déle :zed:… Do toho nám ještě přibyla rýma tak to bude dneska ještě zajímavější usínání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.12.14 20:36

Ahoj, chtěla bych oživit tuto diskuzi. Chci se zeptat hlavně dřívějších přispěvatelek, jak se u nich uspávání „vyřešilo“. Syn spával krásně celou noc, probudil se max. 1× na kojení (do 10m). Teď se budí několikrát - i v polospáku vstane a začne plakat. Pomůže jen uspání v náruči. Přes den v podstatě taky neusne jinak. Přitom v kočáře lehne a spí. Řeším to hlavně kvůli tomu, že ho vlastně nemůžu ani nechat u nikoho jiného na hlídání. Díky za vaše názory. Prosím „Chytré Horákyně“, aby se zdržely komentářů typu „a co čekáš, to je vývoj“ atd atd. Jak je možné, že některé děti leží v postýlce, přečtete jim pohádku a ony usnou :?: U nás je problém vlastně už jen to ležení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí