Vtipné dětské básničky / říkanky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17019
25.10.10 11:04

VTIPNÉ dětské básničky / říkanky

Ahoj děvčata,

už nějakou chvilku marně pátrám na internetu po nějaké vtipné dětské básničce či říkance. Všude jsou mraky rádoby vtipných básní (ale ten obsah je spíš pro pubertální a zastydlé osoby).

Žádnou pěknou (a hlavně vtipnou) pro malé dítě nemohu najít :think:

Poradíte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17865
25.10.10 11:10

Pro jak malé děti? Bezva básničky má třeba Žáček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
25.10.10 11:12

Synovi je něco málo přes dva roky… Ale myslím, že to může být klidně i pro starší (on má moc rád veršované příběhy místo pohádek, takže nic tak jednoduchého to být nemusí) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17865
25.10.10 11:14

Jiří Havel, Michal Černík…
Báječné jsou veršované pohádky od Hrubína ve Špalíčku, tedy aspoň moje děti je milujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
25.10.10 12:53

Tak já mám tento a spokojenost. http://www.neoluxor.cz/…cek-d3t54219
Mám i starý špalíček od Hrubína a ten je taky fajn. Ale už ho bohužel neprodávají, ale mají http://knihy.abz.cz/…su-a-pohadek vypadá to na nějaké nové vydání té knihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17865
25.10.10 13:41

Iduško, my máme právě toto nové vydání Hrubínova Špalíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
31.1.13 16:45
Oživuji a upravuji diskus

PROSIM o basnicky pro triletaky, nejak nevim, co je ucit, aby to melo smysl, bylo srozumitelne a bavilo je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.1.13 16:58

Dcera dotahla dobrou, vtipnou ze skolky :mrgreen:.Byla jedna gorila, co po svete chodila, nemela co delati, tak si prcla do gati :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
31.1.13 17:08

Kutálela se vééélikánská brambora. Neslyšela, neviděla, jak naní padala zááávora..Kam to padáš závoro? Na tebe ty bramboro! Když tudy pojede vlak, bude z tebe bramborák.. :srdce: :srdce: k tomu je ještě takovej taneček když při „neslyšela“ se drží za ouška, při „neviděla“ za očička, když padá závora tak dělá rukou závoru.. moje holka se to učila ve 3 letech v první tříde ve školce a ještě neuměla r, takže to všechno říkala s L.. :srdce: :srdce: holky ta byla tak sladkááá že jsem myslela že se z ní poseru :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
31.1.13 17:14

Já mám doma knížku z našeho babycentra s básničkama co tam s dětmi říkají a tančí, akorát tam nejsou vypsané co máš ukazovat. Mám to nafocené, klidně můžu poslat - asi na email, kdyby jsi chtěla, tak mi napiš SZ.

Jsou to takové ty klasické - Brambora, Žabák, Sluníčko sluníčko, no když nad tím tak přešmýlím tak asi většinu budeš znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
31.1.13 17:31
@danali píše:
Já mám doma knížku z našeho babycentra s básničkama co tam s dětmi říkají a tančí, akorát tam nejsou vypsané co máš ukazovat. Mám to nafocené, klidně můžu poslat - asi na email, kdyby jsi chtěla, tak mi napiš SZ.Jsou to takové ty klasické - Brambora, Žabák, Sluníčko sluníčko, no když nad tím tak přešmýlím tak asi většinu budeš znát.
žabáka neznám :)
poslu email SZ
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
1.2.13 22:28

Ještě přidávám, že doma máme knížku a tam je pár básniček a je tam i popis toho ukazování. Pokud se mi ráno podaří to nějak schopně nafotit, tak dopošlu @jizvíková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.2.13 08:53
@danali píše:
Ještě přidávám, že doma máme knížku a tam je pár básniček a je tam i popis toho ukazování. Pokud se mi ráno podaří to nějak schopně nafotit, tak dopošlu @jizvíková

dekuju mmoc, to vypada dobre
my mame par rikadel, ale to je nebere a ja basnicky uz davno neumim a je tu pritom takova poptavka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí