Vtipné hlášky našich dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17925
14.6.26 08:11
@lucypaja píše: Více

Oni i ty děti kolikrát spíš pochopí, že by mi měly, mohly pomoct, než jejich otec. Teď jsem viděla na tohle téma hezký reelsko „stačí říct“ - jak na nás chlapi přenášejí zodpovědnost za vše co je třeba doma udělat - myslet na to ale musíme my a „když chceme pomoct, máme si říct“, jenže když už si o tu pomoc řekneme, zrovna mají na práci něco jiného a my jen prudíme a úkolujeme a když si neřekneme a radši si to uděláme samy, než se doprošovat, tak je to naše chyba, že jsme si neřekly a nemáme být pak protivné, oni by to přece udělali kdybysme jim řekly co a jak a kde k tomu najdou věci a nejlíp sepsaly i návod - který by stejně nečetli :mrgreen: :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150016
14.6.26 08:28
@Jahudka82 píše: Více

Mě už kolikrát napadlo jak se mužům toleruje že automaticky nevidí co je doma třeba.
Co by si pomyslelo okolí nebo rodina o ženě které se musí všechno říkat, že je třeba nakoupit, uklidit, uvařit, vyprat, vyžehlit, obstarat déti… že je neschopná nebo úplně blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
14.6.26 08:43

@lucypaja Přitom ona je od malička právě taková stydlivá, zakřiknutá, hodně citlivá… Doma až tak ne, ale mimo hodně… Takže se snažím jí podpořit vždy, když se jí něco nelíbí, aby to řekla, aby se nebála komunikovat, tak snad to začíná fungovat. Akorát nevím, jestli jsem to nepřehnala :lol: :mrgreen:

@Jahudka82 8o Ono jako manžel chvíli před tím čištění zubů douklidil kuchyň a udělal myčku a předtím vařil večeři, ale pak vždy po něčem si jde sednout, jakože si dává asi pauzu, ale to u mě dcera nevidí tak jako u táty, že prostě si nedávám takový pauzy na gauči mezi činnostmi :D
Obecně ale nechci, aby měla dcera pocit, že musí všechno dělat holka, zatímco chlapi budou sedět na gauči jenom proto, že má mezi nohama banán místo broskve :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.6.26 09:09
@Anna766 píše: Více

Přesně! :palec: My na to totiž máme podle mužů asi nějaký patent od přírody, stejně jako na péči o děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20922
14.6.26 09:46

@azaleila ach jo, tak snad se Nina těší i tak a najde si další kamarádku /y? Ale to naštve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.6.26 09:49
@Micky_F píše: Více

Však jo, hele já si tu pauzu třeba i dám, když mě po delším stání v kuchyni bolí záda, tak si dám kafe a taky je třeba s něčím pošlu za tatínkem, říkám máte i tatínka, maminka teď nefunguje :lol: a miluju teda manželovo hlášku, když to nevydržím a ten talíř do té myčky dám abych ji mohla pustit „já bych to byl uklidil“ - kdy, na svatýho Dyndy nebo někdy jindy? :zed: Jako on tu myčku taky udělá, nebo záchod, ale musí se mu chtít a pak chodí a "viděla si jak sem to umyl? :mrgreen: :roll: prostě další dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20922
14.6.26 09:50

@Micky_F snad si nějakou tu rovnováhu časem najde, ještě je malá, ale pálí jí to, banán /broskev to mě rozesmálo to neznám!:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20922
14.6.26 09:53

Mužští většinou chtějí za vše chválu, ale kdo chválí tak často nás, že?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17457
14.6.26 11:00
@lucypaja píše: Více

Ona má hodně jiných kamarádek… ale tohle je holčička, se kterou to přátelství fakt podporujeme, rozumíme si cele rodiny, vídáme se, je to proste moc fajn a teď tohle 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.6.26 11:23
@azaleila píše: Více

Zákon schválnosti funguje neomylně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16561
14.6.26 13:57
@Anna766 píše: Více

Amen… nebo kombinace objiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.6.26 15:04

Přesné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.6.26 15:05

To je presne u nas..
Jooo, ja to pak udelam. Jenze PAK neni ohraniceno casem.. PAK po dvou hodinach jdu to udelat sama a jen slysim.. Vzdyt jsem rikal, ze to PAK udelam.. Ale presne, kdy??? :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: Neco na moje nervy, nesnasim slovo PAK. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.6.26 15:38
@Konys píše: Více

U nás je POTOM :D ale nikdo nikdy nespecifikoval, po čem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.6.26 18:44

Asi az se bude jim chtit, preci to nepujdou udelat hned… protoze to chceme my :mrgreen: Je to pvdel s nima. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí