Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Jahudka82 Ale to víš, že si taky dám pauzu u kafe, to ne že ne, jen to není tak často jako u tatínka ![]()
A máš naprostou pravdu, dnes vstával tatínek o hodinu dříve se synem, než já s dcerou. Převlékl ho, přebalil a dal snídani… Pak když jsem vstala, tak mi říká: „Jsem dneska šikovný?“
Nevím o tom že bych mu volala já do práce, že jsem vstala se synem, přebalila mu plínu a dala mu najest, jestli jsem šikovná
![]()
@lucypaja Jo, určitě to ještě natrénuje, ale radost mám, že umí najít svůj hlas a že si všímá. Přála bych si teda i syna vést k tomu, aby byl schopen se o sebe postarat a nenechat se obskakovat, ale to je ještě můj malej kamarád, dcera už je moje malá parťačka ![]()
@Micky_F věřím,že i syn to časem okouká, kolik mu je? Asi něco kolem roku? Závidím takové miminečko ![]()
@azaleila ať si švp užije a mají hezké počasí a snad to holkám vyjde příští rok
@Micky_F píše: Více
Jsem prudící matka
stavíme a tak jsme s Malou měly povídání, jak bude dům vypadat. Povídám: „…a můžeš si tam pokojík zařídit podle sebe…“ Malá nadšeně: "jako že tam můžu mít bordel??
" ![]()
@lucypaja Syn nedávno oslavil 2 roky, tak už není úplné miminečko, ale pořád je to ještě pískle
vztekající a vzdorující ![]()
@Jahudka82 Schválně příště vyzkouším ![]()
@Micky_F i to je ještě pěkný věk, můj syn začal chodit po 22 měs tak to bylo dlouho takové miminko ![]()
Cestou do školky, já: „Preskocime tuhletu mezeru?“
Syn (3 roky): „Nee, půjdeme normálně jako normální člověk.“ ![]()
@azaleila píše: Více
U nás bylo: „Počebuje se mi moc kakat/čůrat“ ![]()
@lucypaja Ty jo, tak to si dal načas, můj syn zas furt nechce mluvit, já čekám na ty hlášky, ať je tu můžu psát a ono furt nic, ale rozumí všemu ![]()
Chlap no, ty toho většinou moc nenamluví
bude zřejmě muž činu ![]()
Jsem si dneska naběhla. Ze srandy jsem slečně nabila svačinkovou kartu Happysnack na 67 Kč
čti Six - sevn! ![]()
no on měl opožděnější vývoj nepoužíval jednu stranu ruka /noha když ho prvně viděla fyzioterapeutka nevěřila, že bude "normálně " chodit používat obě ruce, moje děti mluvily, tak aby jim ostatní rozuměli až po třetím roce má ještě čas a ani jedno moje dítě nemělo takové tázavé otázky pořád proč apod ano občas ano, ale určitě ne xkrát za hodinu, je to asi jak u koho! Ale pravda je, že většinou rozumí dřív než pořádně mluví