Vtipné hlášky našich dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
30.6.26 10:45

Tak já zůstanu u letního téma- podařilo se mi celkem slušně zhubnout, začínám být spokojená, konečně se nestydím do plavek a náš dvouleťák za mnou teď přišel a začal mě plácat přes břicho a ja mu říkám - copak? A on- hodně špeku, hodně špeku maminko… 🙈 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14873
30.6.26 11:15
@Jahudka82 píše: Více

Liberecký. A zatím dobrý. Růženka spí, ale další nemoci nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
30.6.26 11:30
@Janča6 píše: Více

Pořád jo? Kolik hodin denně teď třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14873
30.6.26 11:48

Teď 13 - 14. Ale za cenu minimální fyzické zátěže. Bude opakovat 2. třídu.

A přidám vtipnou hlášku. Naše město zveřejnilo na FB prosbu směrem k rodičům. Děti skáčou z mostu do řeky, pod mostem je vody ani ne do pasu. Píší: „Hned v první prázdninový den došlo k situaci, která mohla skončit tragicky.“ Tak na to koukám, divím se, jak někdo může být tak hloupý. A v komentářích se objevil odkaz na 5 let staré video. Holky koukají se mnou. Parta dospělých tam hecuje dospělého kamaráda, který v tom místě skočí šipku a okamžitě se objeví na hladině jeho bezvládné tělo. (Prý to skončilo zlomenou rukou a sedřeným obličejem.)

Tak na to holky koukají a Marťa: „A pak mu vytekl mozek?“ Eli: „Ten žádnej mozek neměl.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
30.6.26 12:12

Pane bože to jsou nápady… Divím se že se ještě nic horšího nestalo, u nás na mostě taky už sundavali pár potenciálních skokanů, ale s jinými úmysly než se vykoupat…taky je tam málo vody! Ještě máme v Plzni 1 zatopený lom, kam se vždy skákalo ze skal u silnice, docela výška, taky tam pár borců zůstalo, my se spolužáky skákali jen z nižších skal bokem, i tak docela adrenalin, teď už by mě nedonutil nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
30.6.26 12:14

Eli to vystihla… Neměli by tam dát nějakou zábranu, dyt to je jen otázka času, kdy se stane fakt průšvih!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14873
30.6.26 12:21

Taky se fakt divím, že ještě nebyl nějaký totální průšvih. Ale chápeš to, jak můžou být ti lidi tak hloupí? Jako do těch lomů je to taky o hubu, nikdy bych to neudělala. Ale tady je naprosto jasné, že ta pravděpodobnost průšvihu je obrovská. Našim holkám je to jasné, už v jejich věku. Jo, je okolo toho diskuze - cedule se zákazem, ostnatý drát. Podle mě by tedy měl stačit obyčejný rozum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
30.6.26 12:26

Evidentně pro některé jedince, kterým nemá co z hlavy vytéct, je to málo :mrgreen: ale děti to pak vidí a chtějí to zkusit taky, to je na tom to nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
30.6.26 13:19

Tuhle zas psali o nějakém mladíkovi, co skočil do lomu a už nevyplaval, hledali ho potápěči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20922
30.6.26 15:05
@Savana2 píše: Více

no chlap…vůbec tomu nerozumí! Důležité je, že se cítíš dobře a spokojeně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16561
1.7.26 20:56

Mimin sleduje v obchode mladika svleceneho do pul tela. “ Mami, tyhle brisaky taky chci, jsou bozi.” Ja:” Ale to znamena vzdat se zmrzlinky.”
Mimin:” Jako pekny jsou, ale tak…jsou dulezitejsi veci.” :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16561
1.7.26 20:58

Mimin nechce jablka. Jsou uz koznate, nikomu nechutnaji doma, ale prece to nevyhodime (kolac, kompot, suseni uz bylo a porad zbyva). Nesu mu kousek k jidlu a on recituje:” Moje mala maminecko, hod mi jedno jablicko (mluvi otravene :mrgreen: ). Hod mi jedno nebo dvé, vyhodim je obe dve.” :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150016
1.7.26 22:41
@Winter garden píše: Více

Tak jistè, třeba zmrzlina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150016
1.7.26 22:42