Vtipné hlášky našich dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20925
2.7.26 18:32

Ta reklama je super bohužel pravdivá a trefná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16561
3.7.26 19:09

Stalo še pred pul hodinou. Ptam se PG, kde je tatka a on:” Taťka spí.” Ja:” Jsi ho videl?” Divim se. Ale nez jsem se dodivila, tak se chodou prodral desivy zvuk rozzureneho medveda v riji. :lol: Takze jo, fakt spi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Tyden byl zrejme nekonecny. A PG uz ma zase namozenou branici, tohle jen tak nezastavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
3.7.26 20:08
@Winter garden píše: Více

Asi mate stejnyho medveda. :lol: Nam se doma ty zvuky taky ozyvaji. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11672
3.7.26 20:18
@Konys píše: Více

Nám prý taky :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16561
3.7.26 20:55
@jita22 píše: Více

Aaaa, medvedice :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38163
3.7.26 20:58
@Janča6 píše: Více

Zapíchnul bych tam vrak auta… samozřejmě odstrojený a umytý.
Jako další stupeň už je soutěž o Darwinovu cenu. :think:
Bohužel každoročně někdo cenu získá. Ať už skokem, nebo třeba pod jezem. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38163
3.7.26 21:02

…Jestli apnoe, tak to asi chce CPAP „sípap“. :think: :nevim:
To už není legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
3.7.26 23:50
@M_Vladim píše: Více

A zlatého Darwina vyhreává… :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37856
4.7.26 00:45

Doručování děti jsem nezažil a ani o tom neslyšel, ale doručování zvířat československou poštou jsem viděl na vlastní oči, když si táta - myslivec, objednal čistokrevní štěně jezevčíka a za pár dní přišla dřevěná klec se štěňátkem, v ní kousek tvrdého chleba a miska s vodou, kterou mu po cestě dolévali. Přežilo to v pohodě.

A před pár lety bylo možné zasílat zvířata vlakem službou ČD Kurýr, minimálně jsem to četl o akvarijních rybičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16561
4.7.26 16:01

@jege zviratka si taky pamatuju, kamaradky sousedum takle prisly nutrie nebo co to bylo. Dorucovani deti u nas nebylo mozne, aspon doufam, vetla jsem clanky o USA a nasla jsem tu fotku s ditetem v brasne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6460
4.7.26 22:09

Tahám váhu: „Mimi, pojď, kolik vážíš…“
Mimi: „málo a půl!“ :lol:

Honili se s dědou, děda byl velká příšera. Mimi utíká schovat se k babičce a ječí: „pomóc, velká pšíšela mě zesele!“ :mrgreen: myslela samozřejmě sežere, ale nějak se jí popletly strany :D

Malá si stěžovala pod kopcem, jaký jsem to vymyslela velký cyklovýlet. Říkám smířlivě: „tak na zítra vymyslim nějaký odpočinkový program…“
Malá: „ani náhodou, můj program na zítřek je ležení na gauči!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6460
5.7.26 18:14

Přijely jsme z výletu a z nástěnky zjistily, že v domě neteče teplá voda. Malá už trochu čte, tak luští oznámení a hlásí: „mami, došlo k rozvodu!“ :lol:

Naštěstí došlo jen k poruše rozvodů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14874
6.7.26 18:43

Sedím u stolu a jím pomazánku z čerstvého pórku. Má grády. Běží ke mně Martinka evidentně s nějakým nápadem a nadšeně mi hlásí: “Mamííí?” Já: “Copak?” A Martinka okamžitě mění otázku: “Proč ti smrdí z pusy?”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
6.7.26 23:35

Už asi pozdě, ale jablečnou polévku znáte? Výborná tepla i studená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3597
7.7.26 16:48
@Jahudka82 píše: Více

Asi to bude zniet malo humanne - co sa mi tak nejako stava casto :-D a poslednou dobou ked vidim coho su ludia bez mozgu schopny tak este castejsie :-(

Ja som zato aby tam ziadne zabrany neboli, cim skor sa takyto ludia bez mozgovych buniek odstrania z genofondu tym lepsie. Taketo miesta kde sa nikomu normalnemu nic stat nemoze, idioti nikoho dalsieho nemozu ohrozit a odpad po blbcovy nikto upratovat nemusi su na to idealne.

Si pamatam tu z okolia pripad jednej baby co sa chcela zabit tak ze narazi autom do mostu, zobrala este dalsie 3 auta zo sebou, cesta zavreta, obtazovala svojim spravanim policiu, zachranarov, hasicov… Nastastie sa nikomu nic nestalo, ale teda vybrala si pekne sprosty sposob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí