Výchova 3leťáka. Už nevím (váhy)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
266
22.9.18 22:55

Kdyz se neposlouchalo slo se domu i po 5 minutach, doma jsme si to vysvetlili a treba pekli, cetli, uklizeli nebo si jen povidali. Byla jsem dusledna nekdy az moc, to uznavam, napr. Okamzity odchod od babicky kdyz chodil v zablacenych botech po dome, cca po 10 minutach od prichodu.obcas dostal na zadek, ci jsem rvala, ale ted ma 5 let a je to zlaty kluk, az na obcasne sceny z unavy. Znam par matek, co vypusti deti a nestaraji se, casto se mi stalo, ze jsem zvedala ze zeme, kopala si, ukazovala kvetinku, houpala ci si povidala s uplne cizim ditetem, protoze matka cucela do mobilu. A ty deti se sletly jak vosy, protoze vycitili pozornost dospeleho. Ted uz to nedelam a max zachranuju pri ohrozeni zivota :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
23.9.18 06:55

Hele mas jedno dite a stezujes si. 3h s knizkou jsem byla naposled pred 6lety. Pak se narodil syn, o 2r na to dcera. Ale to odbiham.

Uvazuj. Dela blbosti, protoze negativni pozornost je taky pozornost. Mas pravo na svuj cas, ale az decko lehne a spi. Ja jsem na hristi sedela na lavicce a sledovala je. Nestala jsem jim porad za zadkem, ale kdyz se koukly, zamavala jsem jim, kdyz jsem videla, ze budou potrebovat cokoli, sla jsem tam s predstihem. Korigovala jsem je u deti, zakrocila, kdyz bylo treba. Moje deti nesmi ublizovat, otravovat ostarni atd. Nesnasim to a oni to vedi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.18 08:59
@Verun83 píše:
Hele mas jedno dite a stezujes si. 3h s knizkou jsem byla naposled pred 6lety. Pak se narodil syn, o 2r na to dcera. Ale to odbiham.Uvazuj. Dela blbosti, protoze negativni pozornost je taky pozornost. Mas pravo na svuj cas, ale az decko lehne a spi. Ja jsem na hristi sedela na lavicce a sledovala je. Nestala jsem jim porad za zadkem, ale kdyz se koukly, zamavala jsem jim, kdyz jsem videla, ze budou potrebovat cokoli, sla jsem tam s predstihem. Korigovala jsem je u deti, zakrocila, kdyz bylo treba. Moje deti nesmi ublizovat, otravovat ostarni atd. Nesnasim to a oni to vedi.

já to tak právě taky dělám, akorát mám u toho otevřenou knihu, nevím proč se z toho hned vyvozuje že si ty tři hodiny čtu v kuse bez přerušení. Bez přerušení si čtu spíš tak max. minutu :-) Jedině tak uznávám že někdy „vyskakuju“ bez předstihu, protože si říkám ať zvládne věci samostatně. Jinak díky za všechny reakce.

• Citovat
  • Upravit
133
3.10.18 11:41

zkouší vaše hranice, klasika. neustupovat, byt dusledna atd. zlepsi se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí