Výchova miminka při studiu na VŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
18.4.11 22:48

ahoj, já v to doufám, podle některých příbuzných jsem sobec, že studuju,ale doufám,že už jen 2 měsíce a bude hotovo :pankac:
mám partnera, který mi pomáhá jak může, takže to jde :hug: :srdce: , nepomoci s vedením domácnosti či s dětmi, tak to nedám

jen jsem se holt dočasně smířila s tím, že nemám žádný čas vyloženě pro sebe, jen děti,domácnost a škola,ale jak říkám, je to dočasné -tedy doufám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
19.4.11 07:13

Tyy jo moc děkuji za uklidnění :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
3.6.12 10:42

Ahoj, náhodou jsem narazila na tuto diskuzi. Studuju prezenčně dva různé obory VS a zvládla jsem při tom nepřerušit, za chodu odrodit a vychovávat během studia dítě celkem bez problémů, malé budou už dva roky. Babičky taky nemám, jen ochotného a hodného muže a pár skvělých kamarádek. Jde jen o to si čas dobře rozplánovat a mít chuť jak do studia tak do mateřství, já jsem takto naprosto spokojená, dítě a partner taky a neměnili bychom. Má to ohromnou výhodu v tom, že má člověk kromě přebalování, dětských skládaček a říkanek taky jiné, řekněme intelektuální, vyžití i během mateřské. A po škole už není třeba nikam spěchat a stresovat, děti a škola jdou dle mého skloubit naprosto s přehledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 17:33

Holky a kdy jste se učily? Když mi dítě večer usne tak jsem uplne k. o. a chce se mi hrozně spát

• Citovat
  • Upravit
8881
21.9.16 17:37

@anilwap pokud máš podporu okolí - muže, kamarádek…kdo to nemá, ten je chudák. A nejedna maminka to vzdá, právě kvůli té nepodpoře :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
21.9.16 17:38
@Anonymní píše:
Holky a kdy jste se učily? Když mi dítě večer usne tak jsem uplne k. o. a chce se mi hrozně spát
Většina maminek se učí, když dítě spí…pro mě by bylo scifi učit se po desáté večer, to jsem vždy usínala i bez dítěte. Takže mé jediné štěstí, že jsem vystudovala před dětma.
Drž se :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
21.9.16 17:41
@Anonymní píše:
Holky a kdy jste se učily? Když mi dítě večer usne tak jsem uplne k. o. a chce se mi hrozně spát

Budík na třetí ráno :-) Večer jsem byla totálně mimo a nenaučila bych se lautr nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 18:12

Zbývá mi poslední rok tak to musím dát jen proste nevím kdy se učit s prckem má pul roku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.16 18:12

No ve 4 ráno to nedám :pocitac: :D :D :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
9793
21.9.16 18:17

Dopoledne, když spí, pokud si navaříš večer dopředu nebo navaříš na více dní. A odpoledne, když ti ho někdo vezme na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
21.9.16 18:17

Učila jsem se kdykoliv malá spala, večer to šlo hůř, ale šlo. Chce to si naplánovat čas, kdy se co učit, to mi dost pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
21.9.16 18:41

U mne jedině rozpis, co stihnout za který den. jinak dokud byl malý a jezdili jsme vkočárku, tak na procházce. to byl jeediný volný čas, protože moc nespal a vše ostatní chtěl plnou pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 22:03

Mu ted rostou zuby takže když nespí chce se jen chovat a dneska skoro vůbec nespal:(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML