Vyhazov z továrny, máte někdo podobnou zkušenost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Ano, pokud zaměstnanec není s pracovníkem spokojený, tak se ho zbaví. Pokud je to po třech dnech, tak tam muselo být fakt něco špatně.. Byla jste ve zkušebce, ta se může ukončit okamžitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jsem v šoku, protože to právě mi nešla jen jedna věc a to konkrétně druhý den. První den vše bylo v pořádku, třetí den jsem také stíhala, ten druhý jsem nestíhala u jedné linky, ale u jiné bylo vše v pohodě.
Jinak si vzpomínám, když jsem byla kdysi dávno ve fastfoodu, tak první den jsem nestíhala vůbec nic, všechno bylo nové a fakt jsem to nedávala, tak jsem se bála, že mě vyhodí…a po pár dnech si to sedlo a vydržela jsem tam roky, než jsem si našla jinou práci.
- Citovat
- Upravit
Na to mají právo. A musela jsi být jó špatná, když se tě zbavili takhle rychle, zas nás nelakuj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z toho úvodu jsem si myslela, že jsi tam byla už nějakou dobu - podle toho jak jsi zvládala tolik pozic - a pak uvedeš, že tě vyhodili po 3 dnech?
upřímně si nemyslím, že jen kvůli té jedné pozici by tě vyhodili…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem na jedné pozici, pak byla po pár hodinách pauza a po pauze mě dali na jinou pozici.
- Citovat
- Upravit
Pravdepodobne hledaji nekoho, kdo to zvládá vsude. Vic bych za tim nehledala. Asi si nemohou dovolit mit brigadnika jen na ty lehké veci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel, i to se stává. Mrzí mě to za tebe, oni ale potřebují stroje a ne lidi, nemusíš litovat, hlavu vzhůru.
- Citovat
- Upravit
Jako můžou to udělat, kor teď, když je frmol. Věř, že většina těch lidí hned že startu pozná, zda bys to dala nebo ne. Není to jen rychlost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejspíše potřebuji, abys zastávala vše. Zvláště jako brigádník by ses měla vyskytovat právě tam, kde je zrovna třeba. Pokud na to není spoleh, pak si tě držet nebudou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
no nevím nevím ![]()
https://www.emimino.cz/…ketu-557157/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se nic neděje, najdi si něco lepšího. Práce u pásu je pakárna, takže jejich chyba, tvoje výhra…
Pomalost ze začátku podle mě nevadí, když chodíš na tanečky, nebo ruční práce, tak pokud nemáš jó pohybový talent, tak seš na prvních hodinách taky trochu kopyto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
našla jsem si brigádu v továrně na čokoládu. Byla jsem tam na několika různých pozicích. U myčky, balila jsem čokolády do sáčku, do beden a do krabic, přesouvala jsem krabice. Zkrátka je tam hodně pozic a vyzkoušela jsem si z nich několik a jedna mi moc nešla - u jednoho z pásu jsem nestíhala, nešlo mi to, i když jsem se snažila, omlouvala jsem se, tak mě dali na jinou pozici a už jsem vše zvládala. Následující den mě dali obsluhovat myčku a vše jsem stíhala, nikdo nic neřekl negativního. A dnes mi volali, že mě tam nechtějí, prý jsem pomalá, nejde mi to…
Jsem v šoku, byla jsem tam teprve 3 dny a protože mi nešla jedna pozice (z mnoha, které tam mají), tak mě vyhodí? Navíc po tak krátké době? Měla jsem už brigádu ve fastfoodu a tam jsme první dny byli na nováčky shovívaví, že se zaučují, že jim to nejde tak rychle, že dělají chyby…
Máte někdo podobnou zkušenost?