Vyhazov z továrny, máte někdo podobnou zkušenost?

Anonymní
4.12.25 13:00

Vyhazov z továrny

Dobrý den,

našla jsem si brigádu v továrně na čokoládu. Byla jsem tam na několika různých pozicích. U myčky, balila jsem čokolády do sáčku, do beden a do krabic, přesouvala jsem krabice. Zkrátka je tam hodně pozic a vyzkoušela jsem si z nich několik a jedna mi moc nešla - u jednoho z pásu jsem nestíhala, nešlo mi to, i když jsem se snažila, omlouvala jsem se, tak mě dali na jinou pozici a už jsem vše zvládala. Následující den mě dali obsluhovat myčku a vše jsem stíhala, nikdo nic neřekl negativního. A dnes mi volali, že mě tam nechtějí, prý jsem pomalá, nejde mi to…
Jsem v šoku, byla jsem tam teprve 3 dny a protože mi nešla jedna pozice (z mnoha, které tam mají), tak mě vyhodí? Navíc po tak krátké době? Měla jsem už brigádu ve fastfoodu a tam jsme první dny byli na nováčky shovívaví, že se zaučují, že jim to nejde tak rychle, že dělají chyby…
Máte někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
803
4.12.25 13:14
@Anonymní píše: Více

Ano, pokud zaměstnanec není s pracovníkem spokojený, tak se ho zbaví. Pokud je to po třech dnech, tak tam muselo být fakt něco špatně.. Byla jste ve zkušebce, ta se může ukončit okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8662
4.12.25 13:22

Už zase? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.25 13:26

No jsem v šoku, protože to právě mi nešla jen jedna věc a to konkrétně druhý den. První den vše bylo v pořádku, třetí den jsem také stíhala, ten druhý jsem nestíhala u jedné linky, ale u jiné bylo vše v pohodě.
Jinak si vzpomínám, když jsem byla kdysi dávno ve fastfoodu, tak první den jsem nestíhala vůbec nic, všechno bylo nové a fakt jsem to nedávala, tak jsem se bála, že mě vyhodí…a po pár dnech si to sedlo a vydržela jsem tam roky, než jsem si našla jinou práci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.25 13:28
@Amalthea píše: Více

Toto je má první diskuze na toto téma.

• Citovat
  • Upravit
24716
4.12.25 13:29

Na to mají právo. A musela jsi být jó špatná, když se tě zbavili takhle rychle, zas nás nelakuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8555
4.12.25 13:36

Z toho úvodu jsem si myslela, že jsi tam byla už nějakou dobu - podle toho jak jsi zvládala tolik pozic - a pak uvedeš, že tě vyhodili po 3 dnech? 8o upřímně si nemyslím, že jen kvůli té jedné pozici by tě vyhodili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.25 13:54

@izabe

Byla jsem na jedné pozici, pak byla po pár hodinách pauza a po pauze mě dali na jinou pozici.

• Citovat
  • Upravit
10885
4.12.25 13:58

Pravdepodobne hledaji nekoho, kdo to zvládá vsude. Vic bych za tim nehledala. Asi si nemohou dovolit mit brigadnika jen na ty lehké veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.25 14:04

Bohužel, i to se stává. Mrzí mě to za tebe, oni ale potřebují stroje a ne lidi, nemusíš litovat, hlavu vzhůru.

• Citovat
  • Upravit
72725
4.12.25 14:13

Jako můžou to udělat, kor teď, když je frmol. Věř, že většina těch lidí hned že startu pozná, zda bys to dala nebo ne. Není to jen rychlost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
4.12.25 14:59

Třeba zrovna ta pozice na lince je pro ně nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.12.25 15:02

Nejspíše potřebuji, abys zastávala vše. Zvláště jako brigádník by ses měla vyskytovat právě tam, kde je zrovna třeba. Pokud na to není spoleh, pak si tě držet nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8662
4.12.25 15:18
@Anonymní píše: Více

no nevím nevím :nevim:
https://www.emimino.cz/…ketu-557157/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
4.12.25 15:38

Tak se nic neděje, najdi si něco lepšího. Práce u pásu je pakárna, takže jejich chyba, tvoje výhra… ;) :mrgreen: Pomalost ze začátku podle mě nevadí, když chodíš na tanečky, nebo ruční práce, tak pokud nemáš jó pohybový talent, tak seš na prvních hodinách taky trochu kopyto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat