Výměna manželek - bez kamer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tajemnadama
12.3.23 13:51
@ontarova.stara píše:
Ne, fakt me nelaka byt v cizi rodine a pustit si do baraku a k detem ciziho cloveka bez jakekoliv kontroly (alespon stab) a provereni. To snad nikoho soudneho nenapadne.

Presne. Pamatuju si výměnu kdy chlap chtěl vzít sice vlastního syna, páskem, a štáb zakročip.. neumím si představit co by cizi zenska z takovéhle rodiny prováděla malým, bezbranným dětem.

• Citovat
  • Upravit
654
12.3.23 14:01

To by byla jeste o trochu vetsi silenost, nez klasicka vymena manzelek v televizi. V zivote bych nesverila rodinu a domacnost do rukou nekoho ciziho. Nechapu, jak tomu muze nekdo svoje deti vystavit. Jeste ten cesky white trash, co do takovych poradu chodi… predstava, ze se mi to stara o deti, ze se to vali na nasem gauci, (ne)myje se v nasi koupelne, ji z naseho nadobi… ne, dekuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.3.23 14:03
@takymanžel píše:
Jak jsem zmínil je mi to fuk, nekoukám na to běžně. Nejde o to jaký je to produkt, ale jaké „produkty“ se toho účastní. A je fakt, že jak psal @PAN66, na těch dětech je to zěrstvo. Ty si vybírat nemůžou. Jako by nestačilo co mají za rodiče.

Děti jsou chudáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
12.3.23 15:55

Ani s kamery ani bez; jen ta predstava, ze mi doma nekdo cizi hodpodari a hrabe se v mych vecech je pro me nemyslitelna.

A i opacne, ze se dostanu k nejakym sockam, asocialum, do spinave domacnosti…no fuuuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
12.3.23 16:21
@Ahep píše:
Ani s kamery ani bez; jen ta predstava, ze mi doma nekdo cizi hodpodari a hrabe se v mych vecech je pro me nemyslitelna.A i opacne, ze se dostanu k nejakym sockam, asocialum, do spinave domacnosti…no fuuuj :poblion:

Co veci..ale ty deti, ze nejaka kdovijaka prijde a 10 dni se tam bude chovat jak doma, okrikivat moje deti, kdovi jak se k nim chovat, co jim rikat…u tech deti to nechapu a nekdy jsem videla dil, ze tam obcas nechali i miminka, aby se o ne starala cizi zenska, ze se nebaly..fakt mimo me chapani..ale i ty veci taky, spat v me posteli, kdovi jaka spindira, kdyz vidim co tam obcas vylovi, fetky, nemakacenka, koupelnu to nepotkalo jak dlouho a pak se nekdo prihlasi, ze to chce taky zkusit a tohle si dobrovolne nastehuje domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
12.3.23 18:59
@Kelsey píše:
Jsem teď s děckama a psem u rodičů na jarňákách. Manžel je pryč v práci. Tak nám teď chodí domů vlastně půjčená manželka souseda :pankac:. Máme doma tři kocoury a sousedka vytáhla sirku, že bude hlídat. Má to do pátku, než pojedeme domů. Kameru máme na domě. Vidím, když k nám jde. Tak si může připadat, že je ve VM. Místo peněz dostane lahvinku a Merci.
:lol: :lol: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria