Výměna občanského průkazu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lus-i
28.3.12 16:02
@jaja84 píše:
holky a fotku si mam nechat udelat jinde? no na urade ji asi delat nebudou co? :oops: :mrgreen: ja nevim jak je to ted vse jinak…

Já fotku musela mít už hotovou ale zas sem si jí (občanku) nechávala dělat na magistrátu :think:

• Citovat
  • Upravit
7182
28.3.12 16:07

@Lus-i Je jedno, kde sis ji nechala dělat, ale jde o to, kdy jsi o ni žádala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
28.3.12 16:13

Od ledna je to jinak,vyfotí si tě a ty si akorát zvolíš zada chceš OP s čipem či ne.S čipem je to zpoplatněno 500,– a to pro všechny,nikdo nemá slevu ani důchodce a ani studenti,ale mě řekla paní na úřadě pokud ten elektronickej podpis nepotřebuji a obešla jsem se bez něho do teď je to zbytečné. Jen si můžeš určit zda chceš zveřejnit stav a já jelikož jsem se po 29 letech dočkala,tak jsem si tam hrdě dala,že jsem vdaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
28.3.12 16:23
@mag píše:
Jj, nepotřebuješ nic, pokud tam nechceš něco doplnit.

do te nove se uz nic doplnit neda… Ani dite, ani manzel, ani krevni skupina, proste nic…

• Citovat
  • Upravit
mag
12870
28.3.12 16:44
@Ema N. píše:
do te nove se uz nic doplnit neda… Ani dite, ani manzel, ani krevni skupina, proste nic…

Tak já myslela třeba titul, nebo stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
28.3.12 16:50
@mag píše:

aha, aha, tak to se da… to je pravda… Ale ja, jako rozvedena, jsem si ten stav dat nenechala… Ale az budu zase vdana (jednou), tak si ho necham dat taky… :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
4306
28.3.12 17:08
@mag píše:

Co potřebuji donést na zápis titulu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
28.3.12 17:11
@JanaK88 píše:
Co potřebuji donést na zápis titulu?

jestli ho mas v stare obcance, tak podle me staci ta. A jestli ne, tak papir z vysoke skoly (diplom)… ;)

• Citovat
  • Upravit
4306
28.3.12 17:12

@Ema N. Díky za odpověď, ovšem kdybych ho měla asi ve staré občance, tak to neřeším. Můžu mít ověřenou kopii diplomu nebo je nutný originál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
28.3.12 17:34
@JanaK88 píše:
@Ema N. Díky za odpověď, ovšem kdybych ho měla asi ve staré občance, tak to neřeším. Můžu mít ověřenou kopii diplomu nebo je nutný originál?

overena kopie je v podstate zastupnym dokumentem originalu, ale v tomto pripade bohuzel nevim. Ale podle selskeho rozumu bych rekla, ze staci.

Ale to vis, urady… :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
dorloter
3.3.13 16:45

vymena op

Ahoj prosim nevite nekdo zda jde vymenit obcanku rychleji napriklad do tydne? diky za info :dance:

• Citovat
  • Upravit
Bre.V
5.5.13 11:24

výměna OP

Lze uvest v novém / vyměněném / OP jméno a rodné číslo manželky. Jde o výplatu důchodu. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
89
18.1.16 12:41

Zdravím, jen se chci zeptat, pořád platí že nic jiného nepotrebuji než starou občanku…? vidím že ta diskuze je pár let stará :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.17 20:04

Pěkný večer přeji,
potřebuji se v jedné věci ujistit. Když je občanský průkaz končící v příštím měsíci.. a daná osoba ovdověla, musí nutně čekat na úmrtní list nebo lze jít žádat i bez něj. Vím, že se teď v op nemusí uvádět stav, takže si myslím, že není třeba??? :think: Je to tak?

• Citovat
  • Upravit
533
19.2.17 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky