Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím o pomoc s nastavení facebooku ![]()
Asi jsem se někde uklikla a nastavil se mi tam ten blbej novej profil
chtěla bych to vrátit zpátky, vůbec se v tom nevyznám a nelíbí se mi.
Jde to?
Moc děkuju ![]()
Já vím, že postupně se takhle měly předělat profily každému, ale jestli už to platí… ![]()
Ne, Timeline se nedá zrušit, jedině ho smaž a založ nový profil, ten se ti zobrazí klasicky.
Mám ten dojem, že každou chvíli spustí timeline každýmu. Možná je to jen hoax, nevím, včera jsem tuhle informaci někde zahlédla.
Timeline se zrušit nedá. Na fan-stránkách je od 31.3. povinný a na profilech bude v brzké době taky podle toho co jsem se dočetla. A někde jsem se dočetla že zhruba do konce 5 nebo 6 něsice teď nevím, by měla naskočit ještě nějaká nová verze profilů. ![]()
@werunkaw123 píše:
Já nechápu proč to furt mění![]()
Já taky,navíc ten Timeline je hroznej já se v něm vůbec nevyznám ![]()
@MarkyM píše:
Já taky,navíc ten Timeline je hroznej já se v něm vůbec nevyznám
No to já taky ne, ale tohle je asi nezajímá… stejně jsem to nepochopila že pomalu co měsíc náká změna
od chatu po profily atd atd… kdyby radši řešily ty kraviny co se kolikrát objevují na hlavní stránce tipu „dejte laik a koukejte co se stane“
![]()
Hm, tak to jste mě nepotěšily ![]()
Mně to tam právě nějak hlásí, že to ted jako nevidí moji přátelé, ale jenom já, ale od 3. dubna to uvidí všichni ![]()
Timeline je dost hroznej - přiznám se, že ač se považuji za průměrně inteligentní osobu, připadá mi nepřehledný a nerozumím moc tomu uspořádání. Pokud to budou mít všichni povinně, je to pro mě změna k horšímu (než si na to zvyknu).
Budeli povinný, pak je jediná možnost, jak ho nemít…zrušit si účet ![]()
No tak jestli ho fakt bude mit kazdej, tak fakt konecne zrusim ucet.Pac to je pro me spanelska vesnice tohle.
tak dneska jsem se v timeline snažila najít svoje alba s fotkami a ač jsem se považovala za průměrně inteligentní osobu, tak po marném hledání jsem si připadala jak totální trotl. By mě zajímalo, jaký koumák to vymyslel, protože si myslím, že jsem tomu věnovala dost času a žádné logické uspořádání jsem tam nenašla. Informace, že to budou mít brzy všichni, mě naprosto děsí. To aby se v tom pak prase vyznalo ![]()
Jak už psaly holky, Timeline se zrušit nedá - jen založením nového profilu.
Ale podle všech dostupných informací by ho měli od 31.3. mít postupně všichni uživatelé FB - jestli je to pravda, netuším, ale asi jsem jedna z mála, která si ho dala dobrovolně už dávno a nevadí jí to. ![]()