Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Minuly mesic sem mela take zpozdeni 11.dni ale ten jedenacty sem to dostala tak jeste pockej treba to pride.
@Lucy979 mam take spozdeni zitra 9. Den testy negativni ale citim se jinak umiram vlcim hladem chodim casteji curat a opravdu se necitim jakobych to mela dostat
zitra jdu na krev jako samoplatce
pokud di nedockava jako ja zkus to taky
procetla jsem mnoho diskuzi ze i po 14ti dnech testy negativni a presto těhu tak treba taky patrime do te skupinky ![]()
@Lucy979 aha promin prehledla jsem ze jdes k dr ve stredu tak to klidne pockej
ja jsem objednana az na 2.1 a vanoce se blizi tak jsem netrpeliva ![]()
Dobrý den, já bych taky prosila o radu.. můj cyklus je velmi nepravidelný, (32-40 dni) ale tento měsíc už jsem v 45. Dni cyklu. Menstruaci jsem měla dostat kolem 22. (Opravdu jen orientačně, zminovala jsem nepravidelnou menstruaci) a 18. Došlo k pohlavnímu styku, styk byl chráněni ale kondom praskl.. postinor jsem si nebrala, protože ja blba jsem si říkala, ze to je před menstruací.. testy jsem si dělala, všechny byly úplně negativní.. těhotenství by se mi opravdu vůbec nehodilo, spis ho opravdu z celého srdce nechci. Na gyndu samozřejmě objednána jsem, ale až na další týden a už se uziram strachy.. myslíte, ze by mohlo jít o mou nepravidelnost? Nemám žádné příznaky, jen mě bolí prsa jako před menstruací, ještě bych chtěla podotknout, že jsem během minulého týdne, měla zvláštní vytok, byl silný a hodně tvarohovitý, docela mě pálela pi**na při močení.. potřebovala bych jen nějak uklidnit, anonym proto, ze jsem chodí často má rodina. Dekuji vám moc
Nemáš kvasinkovou infekci? Jinak za opožděnou ms může i cysta
Proto, jestli to nemůže být způsobeno i kvasinkovou infekci, po pár dnech ten vytok ustál
Dekuju a ještě bych potřebovala ujistir, jestli jako mužu věřit těhotenským testům ![]()
Ahoj dámy,
poslední MS byla 8.10., měla jsem mít plodné dny v říjnu od 25.10 až do 31.10 (v té době byl nechráněný sex přesně v den ovulace) a ovulace vycházela na 30.10. 🤷♀️ Tenhle měsíc měla přijít MS 13.11 a nedorazila. Dneska mám zpoždění už 25 dní a test je stále zatím negativní. 🤔 30.11 mi začalo další plodný období až do 6.12, ovulace má být 5.12 (tak snad se to povedlo a bude tam prcek)
Nebo jestli je možné, že už tam je a test to nemůže rozeznat? 😇 : Děkuji za odpovědi
@anonyMIL To myslíš vážně? Pokud jsi MS nedostala nezačalo ti ani žádné další plodné období ![]()
Těhotná nebudeš. Mazej na gyndu a zjisti proč nemáš MS