Výplachy octem a uhnizďování vajíčka

Anonymní
15.5.25 23:01

Vyplachy octem a uhnizdovano vajicka

Prosim o radu. Muze vyplach vaginy jablecnym octem zredenym s vodou a aplikovan irigatorem nejak narusit uhnizdovani vajicka? S hruzou jsem zjistila, ze jsem dneska provedla vyplach a neuvedomila si, ze mozna muzu byt v tom.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5723
15.5.25 23:43

Předpokládám, že do dělohy sis ten ocet nestříkala, takže těžko. :nevim:
I když tedy jablečný ocet, to slyším prvně 8o. Na co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.25 23:55

@Lil Kitkatt jablecny ocet zredeny s vlaznou vodou je fakt bezvadny na kvasinky a ruzne svedeni. Ja cetla prave, ze vyplachy by se na zacatku tehotenstvi delat nemely, ale dneska mit o docvaklo az, kdyz uz bylo po. :( Tak snad jsem neco nezkazila, zase si rikam, ze jablecny ocet je furt prirodni preparat

• Citovat
  • Upravit
3160
16.5.25 00:31

Jablečný ocet mi pomáhal na zklidnění bakteriálního zánětu (nevyléčil, ale okyselil PH). Sice jsem ho před otěhotněním vyléčila, ale krátce po oplodnění jsem měla pocit, že se vrací (už jsem byla skoro paranoidní, protože jsem se s ním léčila přes rok /naštěstí jsem navštívila jiného doktora a ten mě ho zbavil/), proto jsem si výplach párkrát udělala, aby se nerozjel (nechtěla jsem další antibiotika). Nakonec to byl asi planý poplach, ale na uhnízdění to samozřejmě nemělo vliv. Vyplachovala jsem pochvu, ne dělohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
16.5.25 07:08

Ja myslim ze se nic nestalo. Do dělohy se to dostat určitě nemohlo, ale na pristi kontrole bych to rekla doktorovi (nebo si tam pro klid duše zavolej). Ale ja myslim ze to bude v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.25 14:29

@Brbra @AnnieTRoj moc dekuji za sdileni zkusenosti, jste hodny. snad to je v pohode, dekuju🤍 ja se prave bala, aby se to nejak nedostalo dale treba pres ten cipek, ani vlastne nevim, kdy se uzavira. Ale jak rikam, je to porad prirodni preparat, tak snad je vse ok

• Citovat
  • Upravit
3160
16.5.25 14:46
@Anonymní píše: Více
Čípek se uzavírá po ovulaci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
16.5.25 21:29
@Anonymní píše: Více