Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@laducha píše:
S 20 tisíci se vyjít dá, já mám ještě tento měsíc pro 4 necelých 13, ale od příštího měsíce to bude lepší
Já jsem si sehnala brigádu, jeden syn si sehnal ke škole brigádu a další syn se taky snaží.
Jé Laducho tak už se blýsklo!
![]()
@berry4 píše:
Jé Laducho tak už se blýsklo!![]()
![]()
Zatím pár korun za měsíc, ale už se mi líp dýchá ![]()
Jsem na 8 a je to teda hustý, a vidím to tak na pátou třídu pomocný školy, někde v ghetu ![]()
@laducha píše:
Zatím pár korun za měsíc, ale už se mi líp dýchá
@K-Black píše:
Jsem na 8 a je to teda hustý, a vidím to tak na pátou třídu pomocný školy, někde v ghetu
5tou maximálně! ( s 50% absencí) ![]()
Příspěvek upraven 18.10.13 v 12:35
Ty voe
To snad nemyslíš vážně? Chodila jsi vůbec do školy? To tvoje,,zte" hrubka snad v každém slovu..A ještě tady budeš dělat ramena..
Škoda, že jsem tu diskusi promeškala, to je totiž extra super unikát..
@niv1986 píše:
zlatičko, jak můžeš psát blbosti, když mne neznáš a pokud vím,,,koukni na tvůj pravopis…já tam vidím tolik chyb… že tad se smějem ze svými kamarádkami…věř mi, že takové ženské, jak jsi ty je opravdu málo a je mi jich hodně líto…
A ještě si komentuješ příspěvky..
![]()
To snad musí být nějaká provokace..Tenhle člověk nemohl vyjít základní školu..
Já bych tuhle diskusi typovala na Pepíčka z 5.A…A jestli ne, tak to je katastrofa..
![]()
A prý se s kamarádkama směje chybám ostatní, dle jejího pravopisu se spíš směje gramaticky korektní češtině, kterou nikdy neviděla ![]()
@Silwinka87 píše:
To snad musí být nějaká provokace..Tenhle člověk nemohl vyjít základní školu..
Já bych tuhle diskusi typovala na Pepíčka z 5.A…A jestli ne, tak to je katastrofa..![]()
tipovala když už
@Poison Ivy píše:
A prý se s kamarádkama směje chybám ostatní, dle jejího pravopisu se spíš směje gramaticky korektní češtině, kterou nikdy neviděla
Jenom
do mě vy hvězdy
@niv1986 píše:
@Silwinka87tipovala když už
Podívej se, ty nikoho neopravuj..Těch chyb, co máš v každé větě ![]()