Vyplatí se UM a příkrmy koupit v Německu?

16006
25.6.19 16:20

Rozhodně ano. Značky apod už nevím, páč caparti už tyhle věci nepotřebují, nicméně v téhle republice se snažím kupovat naprosté minimum věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4511
25.6.19 16:22

Plenky nevím ale UM a příkrmy jsem kupovala a to hlavně v jejich dmku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
25.6.19 16:34

Ano. Vyplatí a o hodně. Hipp příkrmy i o skoro 40kc na sklenicce. Neverila jsem vlastním očím, ale je to tak. Jezdíme jen do Německa. V ČR nekupujeme skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.6.19 16:48

Děkuju moc! Právě Hipp jsem prvnímu synovi kupovala tady v ČR a lezlo to do peněz jak blázen. Kdyby byla sklenička i třeba jen o 15-20 levnější tak by se to sakra vyplatilo ve větším množství. A kam jezdíte? Potřebovala bych i nasměrovat. Hadry neřeším-spíš jídlo a věci pro mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
25.6.19 17:19

@meggiesek Hadry se vyplatí z předbrexitové Anglie - nové tam jsou levnější, než u nás v sekáči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.7.19 17:11

Určitě se vyplatí vše. Nevím co přesně dáváš :) ale já malému kupovala od Babylove po Hipp, který je o půlku levnější, potom jejich značky Edeka, Allette :lol: je to dostupné i v lidlu, což tady… Jezdíme do Freyungu (přes přechod Strážný)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
31.7.19 18:59

Dííííky! Asi jakoukoliv výživu a hlavně tedy Hipp. Nevíš o nějakých stránkách kde by byly třeba i vyloženě napsaný akce?6e bysme se vydaly plný auto lidí na nákupy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
31.7.19 20:33

Dobrý večer, v Německu nakupuji několikrát v měsíci. Velmi levně vychází i dětská kosmetika. Hipp příkrmy jsou oproti ČR levnější výrazně i bez akce. Nakupuji zejména v Kauflandu a DM. Stačí sledovat stránky www.kaufland.de Teď aktuálně budou mít na Hipp od zítra akci. Dále stránky www.dm.de, zde máte ceny výrobků, které mají běžně. Doporučuji stáhnout aplikaci a aktivovat kupóny pro německé DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
31.7.19 22:01

Kupuju na Amazonu.de. Hlavně mají skleničky 190-250g, u nás většina 125 a i tak dražší :roll: Pakl šesti skleniček stojí sedm euro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.8.19 16:21

Děkuju všem moc za pomoc a cenné rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.8.19 16:51
@Fett píše:
Dobrý večer, v Německu nakupuji několikrát v měsíci. Velmi levně vychází i dětská kosmetika. Hipp příkrmy jsou oproti ČR levnější výrazně i bez akce. Nakupuji zejména v Kauflandu a DM. Stačí sledovat stránky www.kaufland.de Teď aktuálně budou mít na Hipp od zítra akci. Dále stránky www.dm.de, zde máte ceny výrobků, které mají běžně. Doporučuji stáhnout aplikaci a aktivovat kupóny pro německé DM.

prosím a jakou aplikaci si můžu stáhnout? Kde to najdu? Omlouvám se ale jsem vyloženě hacker :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
1.8.19 16:58

@meggiesek @meggiesek jezdim pravidelne nakupovat do nemecka odkud si treba ti poradim ja jsem okres most

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.8.19 09:23

@meggiesek aplikace se jmenuje dm glückskind. Tam se zaregistrujete a bude Vám to generovat kupóny „na míru“. Když je budete chtít, aktivujete je a následně při platbě na pokladně ukážete QR kód.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.8.19 23:16

@Bubla Bůčková Tam to vychází fakt dobře, ale neprepocita se nějak pak DPH? Něco jsem o tom četla, tak aby to pak nevyšlo na víc, i když stejně levněji než tady. A plati tam doprava nad 39 euro zdarma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
19.8.19 23:26
@Ninipo píše:
@Bubla Bůčková Tam to vychází fakt dobře, ale neprepocita se nějak pak DPH? Něco jsem o tom četla, tak aby to pak nevyšlo na víc, i když stejně levněji než tady. A plati tam doprava nad 39 euro zdarma?

Je to nad 39 ano. Přepočíta cca o jedno euro. Nestojí to 6.5 ale třeba 7.2. Objednala jsem jednou měsíčně, do tří dnů doma. Ušetřeno 10-25 korun na skleničce a když kolikrát člověk čte o dvojí kvalitě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí