Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@takacek píše:
@denisa 76 sama, ale mam za sebou druhe randea je pravda, ze mi tahle zkusenost dost dala, uz se jen tak nedam a bojuju za sebe, za svou osobnost a za svuj zivot, vsechno zle je k necemu dobre
no hezky jsi to napsala..jsi osobnost a nikdo nemá právo si o tebe otírat hadr..ba naopak má o Tebe pečovat jako o mladé víno
Tak si to ted hezky užij..rande závidím..všechno to poprvé a takové to otukávání..boze boze to musí být tak hezké..užij si to plnýma douškama
![]()
Já „odpouštím,ale nezapomínám“ ![]()
Ale chyby dělá každý a přes všechno co se stalo sme spolu
.
Takže záleží na tom…
Jestli se snaží oba po tom co se něco podělá/provalí …
Pokud udržuje vztah jeden nemá to cenu.
@denisa 76 no to taky, ale taky strach
docela se toho bojim, ale snad to brzy prejde
rozumime si hodne, tak snad me ten strach prejde…
@takacek píše:
@denisa 76 no to taky, ale taky strachdocela se toho bojim, ale snad to brzy prejde
rozumime si hodne, tak snad me ten strach prejde…
hele musí to jít od srdíčka..u mě to funguje tak,že jsem nesměla nikdy o něm zapochybovat..třeba jsem si nikdy neřekla..stojí to za to??? Člověka poznáš až za nějaký čas až spolu poznáte nejen to hezký,ale i to špatný a tam se ukáže haký je to partner.Já vždycky když jakoby si řekla nebo se zamyslela nad chováním dotyčného tak jsem věděla,že už to nebude ono a šel do hajzlu.
Takže Ti přeju at je ten pravý pan božský a klape Vám to a hlavně jste štastný
![]()
@denisa 76 Moc dekuji
spis se bojim co maly…
ale to jeste neni aktualni, tak snad to bude OK ![]()
@takacek píše:
@denisa 76 Moc dekujispis se bojim co maly…
ale to jeste neni aktualni, tak snad to bude OK
tak i tady se ukáže jaký je to chlap a jak se postaví k malýmu..všechno chce čas
Kolik je tomu chasníkovi..už má taky rodinu nebo je ještě sám???
Já odpustila,máme spolu nádhernou holčičku a jak se říká,že vztah dítě nezachrání,nás to zachránilo,obohatilo a všechno je úplně jinak,je to ten nejlepší táta ![]()
@denisa 76 35let, tak snad ten rozum uz ma
ale rodinu nema, hodne studoval a budoval…
Já jsem partnerovi odpustit nedokázala,ale zase jsem s ním neměla dítě. http://smajlici-1.ic.cz/…ci/2/084.gif
@takacek píše:
@denisa 76 35let, tak snad ten rozum uz maale rodinu nema, hodne studoval a budoval…
No tak to vypadá,že má rozum a ví co chce
A co studoval..vypadá to na lékaře..ty mám pocit,že studují do konce života
![]()
@denisa 76 hihi skoro
lekarskou biofyziku
ted si dela druhy doktorat
taky se mi jevi, ze vi co chce ![]()
@takacek píše:
@denisa 76 hihi skorolekarskou biofyziku
ted si dela druhy doktorat
taky se mi jevi, ze vi co chce
no wou tak super..k tomu není co dodat.Tohle je inteligentní člověk a snad to bude dobrý.I když já mám kámojdu co má mangela kardiochirurga v Ikemu a to je takovej debil..teda co sed týče chování k ní..hulvát a dál radši nepíšu.Takže je to o tom jaký má kdo základ a musíme věřit,že ten tvůj bude ten správný
![]()
@denisa 76 nechme se prekvapit
zatim je to romantika jako blazen ![]()
@takacek píše:
@denisa 76 nechme se prekvapitzatim je to romantika jako blazen
to věřím a užívej te si
![]()
Já říkám"odpustit můžu,zapomenout ne".Takže odpouštím,ale nezapomínám,nosím si to v sobě.Nevěru jsem naštěstí současnýmu příteli nikdy odpouštět nemusela a doufám že muset nebudu,jen lži typu kde a s kým byl