Vyplatilo se vám odpustit partnerovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
20.5.12 20:53
@takacek píše:
@denisa 76 sama, ale mam za sebou druhe rande ;-) a je pravda, ze mi tahle zkusenost dost dala, uz se jen tak nedam a bojuju za sebe, za svou osobnost a za svuj zivot, vsechno zle je k necemu dobre ;-)

no hezky jsi to napsala..jsi osobnost a nikdo nemá právo si o tebe otírat hadr..ba naopak má o Tebe pečovat jako o mladé víno ;) Tak si to ted hezky užij..rande závidím..všechno to poprvé a takové to otukávání..boze boze to musí být tak hezké..užij si to plnýma douškama :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
20.5.12 20:59

Já „odpouštím,ale nezapomínám“ :roll:

Ale chyby dělá každý a přes všechno co se stalo sme spolu :dance: .
Takže záleží na tom…
Jestli se snaží oba po tom co se něco podělá/provalí …

Pokud udržuje vztah jeden nemá to cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
20.5.12 21:00

@denisa 76 no to taky, ale taky strach :-( docela se toho bojim, ale snad to brzy prejde :-) rozumime si hodne, tak snad me ten strach prejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.5.12 21:17
@takacek píše:
@denisa 76 no to taky, ale taky strach :-( docela se toho bojim, ale snad to brzy prejde :-) rozumime si hodne, tak snad me ten strach prejde…

hele musí to jít od srdíčka..u mě to funguje tak,že jsem nesměla nikdy o něm zapochybovat..třeba jsem si nikdy neřekla..stojí to za to??? Člověka poznáš až za nějaký čas až spolu poznáte nejen to hezký,ale i to špatný a tam se ukáže haký je to partner.Já vždycky když jakoby si řekla nebo se zamyslela nad chováním dotyčného tak jsem věděla,že už to nebude ono a šel do hajzlu.
Takže Ti přeju at je ten pravý pan božský a klape Vám to a hlavně jste štastný :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
20.5.12 21:20

@denisa 76 Moc dekuji :-) spis se bojim co maly… ;-) ale to jeste neni aktualni, tak snad to bude OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.5.12 21:23
@takacek píše:
@denisa 76 Moc dekuji :-) spis se bojim co maly… ;-) ale to jeste neni aktualni, tak snad to bude OK :)

tak i tady se ukáže jaký je to chlap a jak se postaví k malýmu..všechno chce čas :* Kolik je tomu chasníkovi..už má taky rodinu nebo je ještě sám???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
20.5.12 21:27

Já odpustila,máme spolu nádhernou holčičku a jak se říká,že vztah dítě nezachrání,nás to zachránilo,obohatilo a všechno je úplně jinak,je to ten nejlepší táta :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
20.5.12 21:33

@denisa 76 35let, tak snad ten rozum uz ma :-D ale rodinu nema, hodne studoval a budoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
20.5.12 21:34

Já jsem partnerovi odpustit nedokázala,ale zase jsem s ním neměla dítě. http://smajlici-1.ic.cz/…ci/2/084.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.5.12 21:36
@takacek píše:
@denisa 76 35let, tak snad ten rozum uz ma :-D ale rodinu nema, hodne studoval a budoval…

No tak to vypadá,že má rozum a ví co chce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A co studoval..vypadá to na lékaře..ty mám pocit,že studují do konce života :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
20.5.12 21:44

@denisa 76 hihi skoro :-) lekarskou biofyziku :-D ted si dela druhy doktorat :-D taky se mi jevi, ze vi co chce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.5.12 21:50
@takacek píše:
@denisa 76 hihi skoro :-) lekarskou biofyziku :-D ted si dela druhy doktorat :-D taky se mi jevi, ze vi co chce :-)

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o no wou tak super..k tomu není co dodat.Tohle je inteligentní člověk a snad to bude dobrý.I když já mám kámojdu co má mangela kardiochirurga v Ikemu a to je takovej debil..teda co sed týče chování k ní..hulvát a dál radši nepíšu.Takže je to o tom jaký má kdo základ a musíme věřit,že ten tvůj bude ten správný :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
20.5.12 21:54

@denisa 76 nechme se prekvapit :-) zatim je to romantika jako blazen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.5.12 22:08
@takacek píše:
@denisa 76 nechme se prekvapit :-) zatim je to romantika jako blazen :-D

to věřím a užívej te si :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
20.5.12 22:12

Já říkám"odpustit můžu,zapomenout ne".Takže odpouštím,ale nezapomínám,nosím si to v sobě.Nevěru jsem naštěstí současnýmu příteli nikdy odpouštět nemusela a doufám že muset nebudu,jen lži typu kde a s kým byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí