Vyplatilo se vám odpustit partnerovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.5.12 07:21

Možnáí píchnu do vosího hnízda … odpustila jsem, když mi nafackoval … bylo v opilosti. Zatím se to nestalo, jsme spolu 4 roky. Dost si to vyčítal a když jsme na toto téma narazily později, tak o tom nechtěl ani mluvit, jak mu z toho bylo zle.
Je výborný táta a já ho miluju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.12 07:22
@Anonymní píše:
Možnáí píchnu do vosího hnízda … odpustila jsem, když mi nafackoval … bylo v opilosti. Zatím se to nestalo, jsme spolu 4 roky. Dost si to vyčítal a když jsme na toto téma narazily později, tak o tom nechtěl ani mluvit, jak mu z toho bylo zle.
Je výborný táta a já ho miluju.

JEn dodám, že není alkoholik. Dá si 2× týdně ty svoje 2 piva a konec … tohle byl prostě úlet …

• Citovat
  • Upravit
43
21.5.12 08:22

Nečetla jsem všechny příspěvky. Ale můžu říct dvě věci. Chybovat je lidské, odpouštet je božské. A za druhé by jsem si sním sedla a promluvila by jsem si sním v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.5.12 08:25

Já taky odpustila-nevěru,delší vztah.A jestli se mi to vyplatilo?Zatím bych řekla,že ano,čas je asi velký léčitel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.12 08:41

Já nevím, jestli jsem odpustila nevěru - stále se v tom plácám a nedokážu udělat tlustou čáru, mám problém mu znovu věřit. A nevím zda to někdy dokážu mu znovu věřit.

• Citovat
  • Upravit
33916
21.5.12 08:50
@Anonymní píše:
Já nevím, jestli jsem odpustila nevěru - stále se v tom plácám a nedokážu udělat tlustou čáru, mám problém mu znovu věřit. A nevím zda to někdy dokážu mu znovu věřit.
:think: :think: :think: nevěra je podle mě ztráta důvěry a člověk nebude už nikdy věřit i když si řekne,že za tím udělá tlustou čáru.Vždycky to bude hlodat a při první přípežitosti to člověk tomu druhému pěkně vmete do ksichtu.Proto u sebe vím,že u mě by to nemělo cenu i kdybych se sebe víc snažila.
Tak snad se Ti to podaří..pokud by jsi se měla trápit tak by to asi nebylo :think: :think: správné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
21.5.12 09:08

U nás to bylo naopak.. byli jsme taková ta mladá čerstvá pubertální láska.. já mu zahnula a on mě pár let nenáviděl než jsme to dali znovu dohromady a stálo mě to hodně snažení.. dnes už máme synka a svatba bude v srpnu. Jen mě mrzí, že to prostě občas vytáhne, když se hádáme, asi se s tím nikdy pořádně nesrovnal a tak je důležité, aby - když už jsi mu odpustila, nebo to říkáš - jsi to měla taky tak opravdu a už to při každé příležitosti nevytahovala.. jednou je odpuštěno, tak je to za vámi a jestli ne, tak to ještě x krát probrat, než to budeš opravdu cítit jako vyřešenou věc. Hodně štěstí a držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.12 12:07
@denisa 76 píše: :think: :think: :think: nevěra je podle mě ztráta důvěry a člověk nebude už nikdy věřit i když si řekne,že za tím udělá tlustou čáru.Vždycky to bude hlodat a při první přípežitosti to člověk tomu druhému pěkně vmete do ksichtu.Proto u sebe vím,že u mě by to nemělo cenu i kdybych se sebe víc snažila.
Tak snad se Ti to podaří..pokud by jsi se měla trápit tak by to asi nebylo :think: :think: správné

Právě tak to je u mě, pořád to ve mě hlodá a stále to manželovi předhazuju. Jenže on se fakt snaží, vím stoprocentně že mě miluje, dává to najevo nejen slovy, ale i činy, miluje naše děti, je dobrý otec i manžel až na to jedno jeho uklouznutí. Jde o mě, že se přes to nedokážu přenést a říkám si co když se v budoucnu objeví další ženská, která mu zblbne hlavu. On stále trvdí, že se poučil, že udělal velikou chybu, naletěl a otevřelo mu to oči a uvědomuje si až teď co mohl ztratit - svou rodinu.

• Citovat
  • Upravit
7338
21.5.12 12:31

Tak za me, pokud vis, ze vas miluje, chces s nim byt a nechces o nej prijit, tak mu sanci dej, vysvetli mu, ze to pro tebe bude tezke, ze je duvera nalomena a ze potrebujes cas, ze to obcas vytahnes atd.
Ja zjistila, ze mi za tohle nestoji a proto jsem to ukoncila, ale jednu sanci dostal, druhou uz nedostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.12 13:32

Odpustila, nie neveru, ale ze ma sklamal. Odpustila som mu az prilis lahko, lebo som proste chcela mat vsetko ako predtym. Lenze nasledne som vo vztahu bola hodne neista a stale som cakala kedy to prevedie znovu. Vtedy sme spolu este len chodili, a vydrzalo to uz len asi rok … ja som cakala kedy ma zase sklame, on zistil ze uz nie som taka pohodova a usmievava ako predtym :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.12 13:37
@Anonymní píše:
Právě tak to je u mě, pořád to ve mě hlodá a stále to manželovi předhazuju. Jenže on se fakt snaží, vím stoprocentně že mě miluje, dává to najevo nejen slovy, ale i činy, miluje naše děti, je dobrý otec i manžel až na to jedno jeho uklouznutí. Jde o mě, že se přes to nedokážu přenést a říkám si co když se v budoucnu objeví další ženská, která mu zblbne hlavu. On stále trvdí, že se poučil, že udělal velikou chybu, naletěl a otevřelo mu to oči a uvědomuje si až teď co mohl ztratit - svou rodinu.

Tak mu povedz ze sa mu snazis verit, ale ze proste mas stale za chrbtom bubaka. Ze ta chyba bola vacsia ako si mysli a ze Ty nevies ako s tym zit dalej. Ze potrebujes aby bol ON trpezlivy, a aby mal ON pochopenie, pretoze Ti dokazal svoju slabost. Ze odpustenie je sice kratke a vyzera to na okamih, ale v skutocnosti je to beh na dlhu, dlhu trat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
21.5.12 14:56
@Anonymní píše:

To je sice hezké..jenom by mě zajímalo jak by se tvářil,kdyby to bylo opačně :think: :think: Můj mangel by se zachoval jako já..rozbil by mě hubu a nikdy by si ani kolo o mě neopřel jak by se mě štítil a to samé u mě.Je to tak jak píšeš..tohle se nikdy nezapomene..proto je lepší když o tom ten druhý asi neví..člověk není dokonalej a chybu může udělat každý..tahle chyba je ale zabití vztahu a nikdy to už není ono.
Taky už máte děti a děláte všechno proto aby jste zachránili rodinu..Přála bych Vám aby to Víš vztah vydržel a nějak se to srovnalo.Dej někdy vědět jak to jde..ju?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.12 21:34
@denisa 76 píše:
To je sice hezké..jenom by mě zajímalo jak by se tvářil,kdyby to bylo opačně :think: :think: Můj mangel by se zachoval jako já..rozbil by mě hubu a nikdy by si ani kolo o mě neopřel jak by se mě štítil a to samé u mě.Je to tak jak píšeš..tohle se nikdy nezapomene..proto je lepší když o tom ten druhý asi neví..člověk není dokonalej a chybu může udělat každý..tahle chyba je ale zabití vztahu a nikdy to už není ono.
Taky už máte děti a děláte všechno proto aby jste zachránili rodinu..Přála bych Vám aby to Víš vztah vydržel a nějak se to srovnalo.Dej někdy vědět jak to jde..ju?? ;)

Děkuju moc za podporu. To je právě ono, chci zachránit rodinu. Vím, že děti by rozpad rodiny nesly hodně težce, trápily by se a to nechci. Pořád si říkám, že čas to snad vše nějak vyléčí. Nikdy nezapomenu a stejně se mi to bude vracet, ale musím se s tím nějak naučit žít. Kdybychom neměli děti, odešla bych. Tak nějak už nevěřím na věrnost, stačí když vidím, že se to děje dnes a denně všude kolem, tak už nemám iluze o vztazích. Vím, že chybu může udělat každý, jen jestli se z toho ten člověk ponaučil a nebude to opakovat. Dám časem vědět, jak to zvládám.

• Citovat
  • Upravit
33916
21.5.12 22:48
@Anonymní píše:
Děkuju moc za podporu. To je právě ono, chci zachránit rodinu. Vím, že děti by rozpad rodiny nesly hodně težce, trápily by se a to nechci. Pořád si říkám, že čas to snad vše nějak vyléčí. Nikdy nezapomenu a stejně se mi to bude vracet, ale musím se s tím nějak naučit žít. Kdybychom neměli děti, odešla bych. Tak nějak už nevěřím na věrnost, stačí když vidím, že se to děje dnes a denně všude kolem, tak už nemám iluze o vztazích. Vím, že chybu může udělat každý, jen jestli se z toho ten člověk ponaučil a nebude to opakovat. Dám časem vědět, jak to zvládám.

Proto jsem to napsala..když jsou mrnata je to už těžké a pokud je manžel skvělí táta tak je to ještě těžší a člověk už přemýšlí jinak.Manžel udělal chybu..stalo se to už nevrátíš..čas je nejlepší lékař a pokud manžel se bude snažit tak časem se s tím i naučíš žít.
Děti musí být štastné a mít skvělé zázemí a věřím,že se Vám to podaří.Asi bych v takové situaci se taky zachovala jinak..dneska vidím jak je důležité mít okolo sebe partnera,který je pro Tebe oporou..který se snaží a stará se o rodinu..chodí do práce..nechlastá a má Vás rád..to člověk malinko asi přivře očka.Je to těžký holka,ale snad to zvládnete..a neboj třeba jednou přijde den a nastane temno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Budu ráda,když se ozveš..třeba písni na sz..ráda pokecám :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.12 09:13
@denisa 76 píše:
Proto jsem to napsala..když jsou mrnata je to už těžké a pokud je manžel skvělí táta tak je to ještě těžší a člověk už přemýšlí jinak.Manžel udělal chybu..stalo se to už nevrátíš..čas je nejlepší lékař a pokud manžel se bude snažit tak časem se s tím i naučíš žít.
Děti musí být štastné a mít skvělé zázemí a věřím,že se Vám to podaří.Asi bych v takové situaci se taky zachovala jinak..dneska vidím jak je důležité mít okolo sebe partnera,který je pro Tebe oporou..který se snaží a stará se o rodinu..chodí do práce..nechlastá a má Vás rád..to člověk malinko asi přivře očka.Je to těžký holka,ale snad to zvládnete..a neboj třeba jednou přijde den a nastane temno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Budu ráda,když se ozveš..třeba písni na sz..ráda pokecám :pankac: :pankac:

Děkuju, určitě se ozvu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria