Výpověď v práci, dát či nedat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32215
3.5.24 15:19

@Temnástranasíly já vím, vidím to tak, že jí to budou chtít proplatit, protože to nebude mít kdo dělat, když odchází rovnou 2… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6693
3.5.24 15:49
@Monchichik píše: Více

Možná, on je to docela hezký „přivýdělek“ nechat si to proplatit, pokud jí to bude vyhovovat. Volba je na ní:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19792
3.5.24 16:01
@Beatka18 píše: Více

Tak plný úvazek, nebo platit příplatky za přesčasy.

Když máš zkrácený úvazek, tak přesčasy děláš dobrovolně = nemůže ti je nařídit, je to na dohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19792
3.5.24 16:42
@Beatka18 píše: Více

Tak manažeři říkají, že každý je nahraditelný, ale ty sebou necháš orat a vláčet, protože kdybys přicházela a odcházela podle smlouvy, tak manažerka by se z toho po… a kdybys odešla, tak by zas všecko zůstalo na kolegyni? :roll:

Co to je? Hádám, sociální služby, domov důchodců, hospic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6693
3.5.24 17:58

@eumedon Už po několikáté vidím, že reaguješ naprosto po vývoji diskuze i zakladatele. Zakladatelka už dala výpověď, takže o co go?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19792
3.5.24 20:14
@Temnástranasíly píše: Více

Njn, asi budu muset víc sledovat vývoj diskuse. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6693
3.5.24 20:21
@eumedon píše: Více

Jj, trošku to překontrolovat. Ale jinak by byla škoda, kdyby jsi přestal radit, radíš myslím dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.5.24 20:25
@Anonymní píše: Více

Já třeba spokojená v práci jsem, a nikdy jsem nezůstávala v žádné práci, pokud jsem spokojená nebyla. Práce je všude plno. Ty jsi jenom jedna. Peníze se dají vydělat vždycky a není třeba kvůli nim se někde honit.

Takže ne, určitě si neříkej, že všude je něco a že člověk v práci nemůže být spokojený. Může a musí být. Je to jako se vším v životě. Když mi něco vadí, jdu od toho.

Jsme tady na chvilku, čas a všechno strašně utíká a než se naděješ, je z tebe důchodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.5.24 22:07

Tak co se týče dovolené, tu u nás málokdy proplácí. Při ukončování pracovního poměru ji většinou nechávají čerpat. Jim je jedno, že tam nebudou pracovníci. Budou to opět řešit brigádníky, než někoho najdou. To je pořád dokola.
A jinak se jednalo o velký supermarket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat