Výpověď ve zkušební době - nesedí datum
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Midaku jak jsem psala ke konci příspěvku, tak jsem se docetla, ze výpověď nabývá dne převzetí. Což je dneska. A moje otázka zněla, zda se s tím někdo setkal, nebo s necim podobným.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
je tam jen chyba v datu začátku, má smlouvu, kde je jasně uveden červen, takže je ve zkušebce
Zkušební doba by musela být v pracovní smlouvě sjednána výslovně. Zakladatelka se ovšem o žádné zkušební době ve svém dotazu nezmínila. Podle toho jsem jí odpověděl.
Edit: Teď dodatčně uvedla že se zmýlila. Namísto zkušební doby psala v dotazu o výpovědní době.
Příspěvek upraven 25.07.23 v 17:11
- Citovat
- Upravit
@deedee592 píše:
@Midaku jak jsem psala ke konci příspěvku, tak jsem se docetla, ze výpověď nabývá dne převzetí. Což je dneska. A moje otázka zněla, zda se s tím někdo setkal, nebo s necim podobným.
Pokud by to byla výpověď, musela byste mít dvouměsíční výpovědní lhůtu. Máte ji?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tala20 píše:
Nefantazíruj. Zkušební doba by musela být v pracovní smlouvě sjednána výslovně. Zakladatelka se ovšem o žádné zkušební době nezmínila. Podle toho jsem jí odpověděl.Má dokonce prodlouženou výpovědní dobu na tři měsíce.
Příspěvek upraven 25.07.23 v 17:06
Už psala, že myslela zkušební dobu, tak nepoučuj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 poměr končí dnem doručení. Pokud není uvedeno ve,,vypovedi” konkrétní datum ukončení pracovního poměru dokument by byl doručen druhé straně ještě před zmíněným datem, pracovní poměr konci k tomuto datu. Jestliže byla “výpověď” dorucena až po tomto datu, pracovní poměr konci doručením.”
Toto jsem našla na internetu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, převzetí něčeho snad samo o sobě neimplikuje souhlas. Navíc převzetí něčeho, co samo o sobě vyjadřuje jednostranný akt- výpověď…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud jsi byla naposledy v praci v patek 7.7. a v pondeli uz pak ne, proto to tam asi napsali takto. Pokud se ti to nezda tam hned zitra zajdi a rekni jim ze to maji spatne, jak datum nastupu tak datum ukonceni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deedee592 píše:
@lucad77 poměr končí dnem doručení. Pokud není uvedeno ve,,vypovedi” konkrétní datum ukončení pracovního poměru dokument by byl doručen druhé straně ještě před zmíněným datem, pracovní poměr konci k tomuto datu. Jestliže byla “výpověď” dorucena až po tomto datu, pracovní poměr konci doručením.”
Toto jsem našla na internetu.
Ale vy tam máte konkrétní datum, 7.7., ne? Jak se ten dokument jmenuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše:
Hele, převzetí něčeho snad samo o sobě neimplikuje souhlas. Navíc převzetí něčeho, co samo o sobě vyjadřuje jednostranný akt- výpověď…
No to se právě neví, zda jde o výpověď. Je to celé nějaké zmatené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každopádně se tu kreativně pracuje s datováním- na všech frontách- tak je jen na zakladatelce, jak moc zle chce firmě udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše:
Každopádně se tu kreativně pracuje s datováním- na všech frontách- tak je jen na zakladatelce, jak moc zle chce firmě udělat.
Ona chce peníze za marození hlavně. Což moc nevidím, když tam má datum 7.7.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77
Ano mám tam konkrétní datum 7.7.
Ale poštou mi nic nepřišlo, vyzvedavala jsem to dneska osobně.
Na internetu jsem to našla pod pojmem ukončení pracovního poměru ve zkušební době.
Což stejné mám napsané i já, jen celkově mi to prostě nesedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve zkušební době se nedává výpověď ale zrušení pracovního poměru.
Toho 1.4.bych ještě považovala za překlep… ten zbytek je Holý nesmysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deedee592 píše:
@lucad77
Na internetu jsem to našla pod pojmem ukončení pracovního poměru ve zkušební době.
No tak konečně. Čili není to výpověď, to za prvé. A za druhé tam máte konkrétní datum ukončení PP. Samozřejmě takové, aby vám to marození platit nemuseli. Od 8.7. už nejste jejich zaměstnanec a marodit jste začala až 10. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deedee592 píše:
@lucad77
A tys toho 7.7. byla ještě normálně v práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit