Výpověď ve zkušební době - nesedí datum
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mamina2017
Nene, měli jsme volno, před tím byly ty svátky, takže nám dali volno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77
Takže se mnou prostě vymetli a já jim na to skočila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deedee592 píše:
@lucad77
No vypadá to tak.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deedee592 píše:
@mamina2017
Nene, měli jsme volno, před tím byly ty svátky, takže nám dali volno.
Tak to udělali vychcaně. Kdybys tam byla toho 7.7.,tak by ti museli dát ten papír se Zrušením pracovního poměru ve zkušební době v ten pátek 7.7. Kdyby ti ho nedali, tak bys měla PN od toho pondělí a zaplatili by ti celých 14 dnů, protože by s tebou mohli zrušit pracovní poměr až po těch 14 dnech. Takhle to vypadá, že fakt jsi zadarmo na PN.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 píše:
Tak to udělali vychcaně. Kdybys tam byla toho 7.7.,tak by ti museli dát ten papír se Zrušením pracovního poměru ve zkušební době v ten pátek 7.7. Kdyby ti ho nedali, tak bys měla PN od toho pondělí a zaplatili by ti celých 14 dnů, protože by s tebou mohli zrušit pracovní poměr až po těch 14 dnech. Takhle to vypadá, že fakt jsi zadarmo na PN.
Ode dneška už ne, do ochranné lhůty se vešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud výpověď datem nesedí s pracovní smlouvou, je podle mě celá výpověď neplatná. Obrátila bych se s dotazem na inspektorát práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017
No on ten papír je prostě celkově divnej.
Napsali tam i slovo “zrušujeme” ![]()
Já skocim zitra na pracak se poptat, jestli je tam něco špatně, nebo ne.
Protože většinou když Vám daji datum výpovědi (ukončení) tak se shoduje s datem vystaveni. Pokud se nepletu.. a tam je rozdíl 11 dnů..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deedee592 píše:
@lucad77
Mrkni jeste do zakoniku prace.
Ukonceni PP je totiz platne nejdrive dnem doruceni pisemneho ukonceni. Nejde to ukoncit zpetne.
Pokud jsi to prevzala az dnes, tak ti nemuzou PP ukoncit zpetne k 8.7.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka
Ano, o tom jsem již četla a zde to zmínila.
Ukončení mám k 7.7.
Vystaveno bylo 18.7.
Převzala jsem 25.7.
![]()
Kouknu dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deedee592 píše:
@Veveří
Zitra jdu na ÚP, tak se tam na to zeptám. Dekuji
Vezmi s sebou i pracovní smlouvu. Na ÚP ti poradí, co s tím. Podle mě je výpověď, nebo zrušení pracovního poměru, neplatné, protože je v něm faktická chyba v datu zahájení pracovního poměru. Zřejmě ti zaměstnavatel bude muset doplatit ušlý výdělek. Dej vědět, jak jsi dopadla, docela mě zajímá, co ti na to na ÚP řeknou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
Mrkni jeste do zakoniku prace.
Ukonceni PP je totiz platne nejdrive dnem doruceni pisemneho ukonceni. Nejde to ukoncit zpetne.
Pokud jsi to prevzala az dnes, tak ti nemuzou PP ukoncit zpetne k 8.7.
No určitě bych se na to zeptala. Že by byli tak blbí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veveří píše:
Vezmi s sebou i pracovní smlouvu. Na ÚP ti poradí, co s tím. Podle mě je výpověď, nebo zrušení pracovního poměru, neplatné, protože je v něm faktická chyba v datu zahájení pracovního poměru. Zřejmě ti zaměstnavatel bude muset doplatit ušlý výdělek. Dej vědět, jak jsi dopadla, docela mě zajímá, co ti na to na ÚP řeknou.
Ušlý výdělek, když od 10.7. marodí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77
Asi paní myslela tu “nemocenskou” na kterou zatím nevím, jestli mám furt nárok nebo ne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit