Výše výživného na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16231
28.9.24 12:59
@Anna766 píše: Více

Svůj názor jsem tady už dávno napsala a ani jsem neměla v úmyslu se sem ještě vracet.
Teď jsem jen odpověděla už čistě všeobecně, jak to mám asi já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149137
28.9.24 13:01
@Černá Madonna píše: Více

Tak nic, v tom případě nechápu o čem ten příspěvek zrovna tady měl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
28.9.24 13:08
@Petan290 píše: Více

Ale prd b nejhorší. Uvědom si, ze se tu nějak sebeprezentujes a teda úplně šílene. Jestli mas problem s komunikaci, tak jsi dostal rady. Ty je nechceš slyšet a vztekas se jak skolkove dítě a dupes nozickou. Pokud nereaguje na otevřenou otázku ‘co mám koupit’ tak ji musíš víc uzavřít. Bundu? Boty? Mikinu? … vytahni hlavu ze zadní části tela a fakt zkus komunikovat a něco si o tom načíst v psychologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
28.9.24 13:10
@j.a.n.i1 píše: Více

Skoda, no ale on byl fakt úplně mimo co jsem četla. Ani se nedivim, ze s nim nechce komunikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16231
28.9.24 13:10
@Anna766 píše: Více

Byla to jen odpověď na reakci od adel 2010.
Nic víc jsem rozvádět už nechtěla.
Není důvod. Zakladatel tu rad a názorů na věc, dostal víc než dost.
Tak teď už je to celé jen na něm… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
28.9.24 13:29

My se dohodli, dle kalkulačky, podobný příjem…5000kc na jedno dítě ( 9 a 11).
Ale platím teda vše pro ně já. Mimo letního tábora ( který byl v čase táty ten platil on) platím z toho kroužky a vybavení. A kroužky se do toho soudu psaly kolik mají. Dělit si máme jen to co je navíc ( vybavení, rovnátka atd…).

Ono by to asi mělo být půlka nákladů na dítě / měsíčně ne? Když půlku platím já druhý rodič. Tak nevim jestli za děti dám 20 000/ m to by mi teda moc nezbylo :roll: ale jestli se do toho rozpocitavaji i náklady na bydlení atd…tak možný to je.
Na netu jsou i náklady na různě velké děti, ale věřím je to individuální. Náklady na dítě do 18 let jsou nyní 1,8 milionu. Tj 100 tisíc ročně průměrně - z čehož i ten náklad na průměrné dítě ve věku kolem 10 let vychází 10000.( Menší min, větší víc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
28.9.24 14:36

@LunaP počítá se do toho všechno. A taky podíl péče. A omezení pracovní ( kdo děti vodí a vyzvedává, kdo chodí k lékařům, kdo si bere OCR..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
4.10.24 14:30

Soud vždycky zváží tvoje celkové finanční možnosti, potřeby dítěte a třeba i životní standardy obou rodičů. 🤔 Když už je žádané zvýšení, můžeš zvážit mluvit s právníkem, který ti poskytne konkrétní rady přizpůsobené tvé situaci. Ale pokud jsi ochotný a souhlasíš se zvýšením, obvykle se to může dát rychle dohodnout.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna