Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Svistice Myslím, že mé problémy nesouvisí s genetickou vadou plodu.
Mě to dělal přímo gynekolog.
Neni to povinný screening tak si myslím, že zadarmo by mě ho neudělal jsem si zaplatila 1500
@Olive75 píše:
To prostredi u F. je bez debat…to mas pravdu. Jinak ho zatim neznam. Jen ta slecna recepcni nevi vubec nicta je tam na okrasu
Jo jo a na braní telefonů
Dělala to jeho žena, ale teď má vedle ty cizokrajné speciality ![]()
HOLKY DEKUJU VAM VSEM, MYSLIM, ZE SI UDELAM SEZNAM VYSETRENI CO JSTE MI TU VYSVETLILY, ZAJDU ZA SVYM DR. AT MI PRESNE OZNACI CO JE A NENI V CENE U NEJ… OBVOLAM OSTATNI MOZNOSTI A BUDU CHYTREJSI ![]()
@Lind002 No, tak bych mu to prostě nezaplatila, vymáhat to nemůže ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Lind002 No, tak bych mu to prostě nezaplatila, vymáhat to nemůže
No to nemůže
Mám zatím zaplacenou půlku… A co bys mu řekla? Pane doktore, peníze Vám nedám…?
@Olive75 Ja platim u sveho gynekologa 600,–Kc rocne. V tehotenstvi jsem platila extra screening ve 12tt a 20tt…kazdy cca 1200,–. Fotky z ultrazvuku me staly 100,– kazda.
@Lind002 Pane doktore, děkuji, ale o nadstandardní služby nemám zájem, stačí mi péče, kterou hradí zdravotní pojišťovna. Možná tak 50,– za plastová zrcadla, pokud nemá ta kovová, i když i ty by měl mít.
@j.a.n.i1 až budu mít nového dr., tak mu to ráda řeknu… on standart nenabízí. Takže je taky možné, že by mi řekl, ok, platit nemusíte, ale běžte tedy jinam ![]()
@Lind002 Což je otázka, jestli by se člověku chtělo ho hlásit na pojišťovnu, protože říct to nemůže, prostě jak má jednou smlouvu s pojišťovnou, tak ten standard je povinen nabízet, nemůže péči podmiňovat zaplacením nějakého nadstandardu.
Nečtu diskuzi-a ty nejsi povinně pojištěná??? Za co bys jako měla platit??? Jediné, co nehradí pojišťovna je prvotrimestrální screening a nadstandartní ultrazvuky (např. 3D s videem atp.).
@j.a.n.i1 Je mi jasné, že by to neřekl tímto způsobem, ale prostě by mi to dal najevo. Chodím k němu už pár let, takže znám jeho reakce. Jako doktor je výborný, na jeho péči si stěžovat nemůžu, minulé těhotentsví jsem s ním řešila nějaké problémy, tak jsem si ten poplatek i ráda zaplatila…
Hádat se s ním nechci a bohužel si ani teď, jako těhotná, nemůžu dovolit zůstat bez gynekologa.
Chápu, že někteří gynekologové nabízejí nastandard, ale často jsem se setkávala s tím, že v ceně už byl právě 1.screening, který je jako jediný nad rámec pojišťovny, pak právě např. fotky z UTZ, bonusové ultrazvuky apod. Ale měli by nabízet i klasickou péči o těhotnou. Já mám naštěstí gynekologa u kterého neplatím vůbec nic. Od začátku jsem na rizikovém, takže byly časté ultrazvuky, ze kterých jsem vždy dostala fotku. Jedině co jsem si zaplatila je screening v Gennetu a 4D ultrazvuk.
Příjde mi neuvěřitelné chtít 4tis. jen za to, že budu ke gynekologovi docházet jako těhotná
.
Byla jsem za cele tehotenstvi na vsech testech, utz, screeningovych vysetrenich a ja nevim na cem vsem a neplatila jsem nic. Ani za prvotrimestralni screening, za nic. Teda vlastne jo, platila jsem si fotky z utz, asi 50,– za kus.