Výška dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
4.3.21 10:54
@Hibou píše:
Co je na tom k divení? 42 je poměrně běžná velikost dospělé ženské nohy.

Fakt? Ale v obchodech ji běžně nemají. :think: Nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
4.3.21 10:57
@Bábrdl píše:
Fakt? Ale v obchodech ji běžně nemají. :think: Nebo jo?

Myslím, že 42 ještě ano, 43 už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.21 13:56
@Bábrdl píše:
@Anonymní píše:
Dcera před šestýma narozeninama noha 36 a velikost 134… Reálně měřila asi kolem 125 cm? Je dospělá a je z ní krásná mladá dáma, žádný kolos. :) Teď má nohy velikost 42 a měří 177 cm. Je menší než rodiče.Neboj.
42? 8o
?A? Běžná velikost nohy. Taky mám 42, dcera též. Jen je problém s botama, výrobci se ještě neprobrali - a když už vyrábí, přijde jim adekvátní přidat 10 cm podpatek…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.21 13:58
@Hibou píše:
Myslím, že 42 ještě ano, 43 už ne.

Bohužel jen omezený výběr. Takhle velkou nohu mívají často vysoké ženské - a co, takové lodě velikosti 42 sice vypadají s podpatkem líp - jen ta ženská pak mívá ke dvěma metrům… :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
36556
4.3.21 13:59
@Anonymní píše: ?A? Běžná velikost nohy. Taky mám 42, dcera též. Jen je problém s botama, výrobci se ještě neprobrali - a když už vyrábí, přijde jim adekvátní přidat 10 cm podpatek…

Tak asi úplně běžná nebude, když se skoro nevyrábí…
Já jsem nikoho nechtěla urazit, jen mě to zaskočilo. Většina žen má 38 nebo 39. Měla jsem kamarádku, která měla větší noho, kupovala si 40, ale i ty ji tlačily. Jenže větší většinou prostě nebyly.

Holky co mají menší nohu, třeba 37, taky mají problémy. Kolikrát musí nakupovat v dětské sekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
4.3.21 14:04

Tak 41 se dají dnes sehnat ale opravdu běžně. Já žiju v Německu a i tu 42 seženu v kamenném obchodě (když je otevřen :-)) bez problémů. Dokonce mají i poměrně veliký výběr 43. Nebo se to dá docela dobře řešit objednáním na internetu. Já mám tedy vzhledem k výšce nohu ještě malou, jsem mezi 41 a 42. Ale ty vysoké podpatky v těchto velikostech také nechápu, o futra dveří opravdu narážet nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
4.3.21 14:27
@Bábrdl píše:
Tak asi úplně běžná nebude, když se skoro nevyrábí…
Já jsem nikoho nechtěla urazit, jen mě to zaskočilo. Většina žen má 38 nebo 39. Měla jsem kamarádku, která měla větší noho, kupovala si 40, ale i ty ji tlačily. Jenže větší většinou prostě nebyly.Holky co mají menší nohu, třeba 37, taky mají problémy. Kolikrát musí nakupovat v dětské sekci.

Svedrup má boty pro velké i malé nohy
my tam chodíme s dcerou na ty veliké, koukám i po těch lodičkách 33 a pod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
4.3.21 14:38

Já mám 35, je pravda že v běžném obchodě je neseženeš, ale já boty nakupuji Guess, CK, TH a tady ty značkové obchody mají boty jak na nohu 35 tak na nohu 42 úplně normálně, je ale pravda že u Vietnamců 42 běžně nenajdete :lol: :lol: :lol:
Mimochodem v dětské sekci jsem naposled kupovala boty v 15, dnes už je to úplně běžná velikost kór u lodiček a Botiček na ples, ty jsem sehnala i v CCC :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
4.3.21 14:44

Jsem se ti schválně kukla do knížky kolik měly na 5leté prohlídce naše holky : 105 a 107cm, takže spíš nižší střed.. ale ony se narodily hodně nedonošené a pár let to doháněly..

120cm je sice celkem hodně, ale to se vše srovná, zas lepší, jak kdyby byla trpaslík ;)
jinak pokud tě zajímají průměry u dětí a tak, tak je na netu spooousta tabulek, třeba tu :
https://www.vyskaditete.cz/…e-v-5-letech
já třeba přestala růst už v osmičce ve 13 let a od té doby furt 165cm a do té doby jsem patřila spíš mezi větší a silnější děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
4.3.21 14:50
@Anonymní píše:
Zakladatelko, zatím bych to tolik nehrotila. Je ji 5 let, tak růst semuze časem zastavit i dříve. Já jako dítě jsem byla vždy o hlavu vyšší než ostatní holky, snad ještě v osmé třídě. Ale od té doby jsem už moc nevyrostla.Jinak nevím, co je horší. Zda když holčička bude mít 190 nebo když ti dr. řekne, že dcera může mít kolem 160 cm. :think:

160cm je celkem normální výška středně menší ženy… v ČR je průměr u ženy 168cm ( u muže 180)… za mne zas lepší 160 než 180 u dívky a 190 už vůbec :lol: kdybych si měla vybrat, tak ten průměr 168/170 ideál ;) ale to stejně neovlivníme, leda podpatkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
4.3.21 14:59
@Anonymní píše:
Bohužel jen omezený výběr. Takhle velkou nohu mívají často vysoké ženské - a co, takové lodě velikosti 42 sice vypadají s podpatkem líp - jen ta ženská pak mívá ke dvěma metrům… :zed: :zed: :zed:

máme v rodině holku 186cm, 44 noha.. hodí normálně žensky obuta i oblikla, tak něco se sehnat da i v ještě větších velikostech, ale je mi jasný, že to je složitější než noha 39..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21304
4.3.21 18:21
@Bábrdl píše:
42? 8o

Ureze si palce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
4.3.21 18:57

Holky obe mely v 5 letech 121 cm, stejne jako ja. V rodine jsme vsichni vysoci hodne. Ale moje sestra mela jeste o 2 cm vic a v dospelosti mam ja 181 cm a sestra jen176cm ( jsme dvojcata).
Ano chapu, ze vic jak 180 je pro holku problem, mocdobre to znam:). Ale nic s tim nemadelame:). Hodne ovlivnuje kdy dostane menstruaci, pak uz vyroste jen malinko ( sestra dostala taky MS v 11 letech a ja az ve 13) a z vetsiny je genetika :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.3.21 19:10
@Markéta188 píše:
Já mám 35, je pravda že v běžném obchodě je neseženeš, ale já boty nakupuji Guess, CK, TH a tady ty značkové obchody mají boty jak na nohu 35 tak na nohu 42 úplně normálně, je ale pravda že u Vietnamců 42 běžně nenajdete :lol: :lol: :lol:
Mimochodem v dětské sekci jsem naposled kupovala boty v 15, dnes už je to úplně běžná velikost kór u lodiček a Botiček na ples, ty jsem sehnala i v CCC :oops:

35? Jů. Žijící Popelka.

Tak já mám normální velikost, takže jsem to nikdy nemusela řešit. Říkám jen, co jsem slyšela.
Netřeba se kvůli tomu urážet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.3.21 19:10
@PaníBovaryová píše:
Ureze si palce?

Kdo si uřeže place?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit