Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud jde o přepis po rozdělení SJM, tak se neboj, měla jsem zpoždění asi 9 měsíců a pokuta nebyla.
Tak se omlouvám, špatně jsem četla - ne „bývalý manžel“, ale „bývalý majitel“, tak tam to může být jinak.
Info z Min. DOPRAVY - vzhledem k opatřením se úkony od 1.9.2020 do 30.06.2021 posouvají o 10 měsíců. Pokud v lednu proběhl prodej vozidla, např. K 2.1.2021, běží 10denni lhůta k přepisu vozidla, tzn. 12.1.2021 má být hotovo, připočítává se max 10 měsíců. Nejpozději tedy do 12.11.2021 musíte vozidlo převést na sebe. To samé se týká řidičáku, technických, profesaku
info se týká moji prace
@Anonymní píše:
Tak se omlouvám, špatně jsem četla - ne „bývalý manžel“, ale „bývalý majitel“, tak tam to může být jinak.
A sakra ![]()
To je spíš teoreticky ta pokuta - pokud s autem nejezdíš, neporušuješ zákony silničního provozu apod, ais z tebe nikdo nadšený nebude, ale rozhodně ti také nedají pokutu 50k ![]()
@Janina B1 píše:
To je spíš teoreticky ta pokuta - pokud s autem nejezdíš, neporušuješ zákony silničního provozu apod, ais z tebe nikdo nadšený nebude, ale rozhodně ti také nedají pokutu 50k
I když s autem jezdí, tak ji nikdo žádnou pokutu nedá… podstatné je, aby to auto mělo povinné ručení a jinak je to reálně každému fuk.
@j.a.n.i1 píše:
I když s autem jezdí, tak ji nikdo žádnou pokutu nedá… podstatné je, aby to auto mělo povinné ručení a jinak je to reálně každému fuk.
Jo pardon, na to jsem zapomněla. Povinný je nutný, jinak přijde dopísek z kanceláře pojistitelů s pokutou.
Jasně - máš pravdu, neznám nikoho, kdo by za pozdní přepis dostal pokutu…
@Monika ED píše:
Info z Min. DOPRAVY - vzhledem k opatřením se úkony od 1.9.2020 do 30.06.2021 posouvají o 10 měsíců. Pokud v lednu proběhl prodej vozidla, např. K 2.1.2021, běží 10denni lhůta k přepisu vozidla, tzn. 12.1.2021 má být hotovo, připočítává se max 10 měsíců. Nejpozději tedy do 12.11.2021 musíte vozidlo převést na sebe. To samé se týká řidičáku, technických, profesakuinfo se týká moji prace
Dodatek,– samozřejmě bez pokuty, úpravu provedl Evropský parlament a ráda EU c. 2020/698, Min. dopravy vydalo rozhodnutí, nicméně při převodu budete muset uhradit poplatek za převod vozidla, ale ne pokutu
@Monika ED píše:
Info z Min. DOPRAVY - vzhledem k opatřením se úkony od 1.9.2020 do 30.06.2021 posouvají o 10 měsíců. Pokud v lednu proběhl prodej vozidla, např. K 2.1.2021, běží 10denni lhůta k přepisu vozidla, tzn. 12.1.2021 má být hotovo, připočítává se max 10 měsíců. Nejpozději tedy do 12.11.2021 musíte vozidlo převést na sebe. To samé se týká řidičáku, technických, profesakuinfo se týká moji prace
Nechci ti do toho kecat, ale přepisu vozidla se to netýká absolutně. Viz přímo informace z MD https://www.mdcr.cz/…-prodlouzena
@Monika ED Takže super
..No tak to mám času
. Né příští týden už jdu na to. ![]()
@Cenarius píše:
Nechci ti do toho kecat, ale přepisu vozidla se to netýká absolutně. Viz přímo informace z MD https://www.mdcr.cz/…-prodlouzena
Supr, díky, koukám, že STK se to týká ![]()
Kvůli komplikacím jsem nestihla přepsat auto do 10 dnů, jak uvádí zákon. Objevily se komplikace, co se týká auta tak i covidu. „Bývalý“ majitel (vlastně stále nynější) o tom ví, jsme stále v kontaktu. Bohužel se na přepis se nedostanu ani v tomto týdnu. Pokuta hrozí až 50 tisíc. Chci se zeptat zda je tu někdo, kdo to také nestihl a měl/neměl postih?