Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Úplně nwm, co chceš slyšet. Kluk byl něco podobného, o hlavu vyšší jak všichni vrstevníci, ve 3 letech musel na testy a z nich vylezlo, že je ok, jen prostě bude mít cca 203 cm
je mu 14, má slabých 186 cm. Ale ještě roste, no..
Příspěvek upraven 03.03.21 v 18:17
Mám 2 dcery, starší na 5ti leté prohlídce 118cm, mladší 117cm. Nyní je starší dcera zcela průměr (11 a čtvrt roku, 154cm), mladší nadprůměr, ale nevyčnívá (8,5 roku, 138cm). Dle růstových grafů by měla starší dorůst cca 170cm, mladší cca 175cm ![]()
Starší měla 127cm, jak jste na tom s výškou vy, rodiče?
Proč by měla být chudera, když by měla 190cm?
Neboj, já byla vždycky nejvyšší ze třídy a v útlém dětství tak vysoká, že si všichni mysleli, že jsem nějaká dementní, že ještě nemluvím a tak. No a pak jsem brzy začala menstruovat, přestala růst a asi od páté třídy se jen dívala, jak mě všichni přerůstají a propadám tou řadou v tělocvičně. Nakonec mám 168, což je asi tak průměr.
Já jsem byla vždycky druhá nejvyšší ze třídy (na základce).. no, mám 167cm 😂 se to pak z ničeho noc zastavilo a hotovo, byla jsem mezi nejmenšíma.
@bublinek píše:
Starší měla 127cm, jak jste na tom s výškou vy, rodiče?
Proč by měla být chudera, když by měla 190cm?
No malí nejsme
A ty myslíš, že 190 je fajn výška u holky? ![]()
Dcera nedávno na 5 lete prohlídce 117 cm,dr.nic neříkala. Je teda pravda, že starší dcera měla v 5 letech o 10 cm méně ![]()
Co naděláš, necháš jí uříznout nohy, asi ne. Hlavně v ní nevyvolej mindrák, že bude jak žirafa. Bude vysoká, od švagra neteř byla taky vždycky vysoká, nakonec má asi 180 cm, všichni si mysleli jak bude mít 2 metry. Ono až dcera dostane menstruaci, tak růst už není moc.
Tak jestli jste vysocí, tak dítě nemá být asi po komzáprdek.
Já mám děti na opačné straně spektra. Jestli holka doroste mých 158, budu ráda. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím všechny. Nepište mi prosím, že řeším hlouposti. Dcera dnes 5 léta prohlídka a výška 120 cm. Doktorka neřekla nic.Ale co jsem tak koukala na net, tak je asi extrém?uklidněte mě prosím. Snad chudera nebude mít 190 a více
já i muž jsme vyšší.
taky jsem v 5ti letech měla 120cm a ted mám „ubohych“ 166 ![]()
syn mel 118, ale holky od něj ze třídy jsou zhruba stejně vysoky, možná i vyšší.. v peti letech mi přijde ještě brzo na nějaký závěry..
Naše malá 118cm v 5 letech. Já i chlap jsme průměr - já 165cm a chlap 178cm
Dcera měla 119 a nebyla a není vyčnívající oproti vrstevníkům
my s manželem máme 169 a 173cm
Nooo
moje skoro 7letá dcera má 119cm. Ale je druhá nejmenší ve třídě.
Já mám 172cm a manžel asi 169cm. Můj táta 190cm, jinak jsou v rodině všichni prťaví, jen já jsem po tátovi..
@Aliik píše:
Mám 2 dcery, starší na 5ti leté prohlídce 118cm, mladší 117cm. Nyní je starší dcera zcela průměr (11 a čtvrt roku, 154cm), mladší nadprůměr, ale nevyčnívá (8,5 roku, 138cm). Dle růstových grafů by měla starší dorůst cca 170cm, mladší cca 175cm
Grafy jsou k ničemu
Já ve 12 měřila 161 cm. Měřím 161 cm stále ![]()
Zdravím všechny. Nepište mi prosím, že řeším hlouposti. Dcera dnes 5 léta prohlídka a výška 120 cm. Doktorka neřekla nic.Ale co jsem tak koukala na net, tak je asi extrém?
uklidněte mě prosím. Snad chudera nebude mít 190 a více
já i muž jsme vyšší.