Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jste zvědavé? Byly jste vůbec volit?
@Borůvka1990 píše:
Jste zvědavé? Byly jste vůbec volit?
a ty ne? ![]()
@Šarlota4 píše:
Byla a zvedava snad ani nejsem ty jo :/
Já zvědavá jsem
![]()
Jestli to opravdu dopadne tak jak se odhaduje, tak jsme fakt hloupější než jsem si myslela ![]()
@Mollify83 píše:
Jestli to opravdu dopadne tak jak se odhaduje, tak jsme fakt hloupější než jsem si myslela
Nestraš
naděje umírá poslední
![]()
Tak většina je průměr…a volby dopadnou tak, jak si vybrala většina…
a zvědavá jsem taky ![]()
@Malaga píše:
Tak většina je průměr…a volby dopadnou tak, jak si vybrala většina…
a zvědavá jsem taky
Jj ![]()
Kdo by chtěl sledovat online, tu je odkaz:
http://zpravy.e15.cz/volby-2017
Holky, ty lidi ve volební místnosti se fotili
Přišlo mi to takový…sváteční ![]()
My jsme se vystrojili - naslušno se oblíkli a pojali jsme to jako slavnostní akt. Taky jsme se vyfotili. Pro dceru to navíc byly první volby a i když nevolila podle mých představ, tak mě moc potěšilo, že se zúčastnit chtěla, že si měsíc dopředu studovala volební programy a diskutovala s námi. Přišlo mně to trochu jako první skutečný krok k dospělosti, tak proč si na to nezachovat pěknou vzpomínku ![]()
Byla jsem volit, i když jsem do poslední chvíle měla ve výběru dvě strany.
Tak snad jsem udělala dobře.
@Goldyra píše:
My jsme se vystrojili - naslušno se oblíkli a pojali jsme to jako slavnostní akt. Taky jsme se vyfotili. Pro dceru to navíc byly první volby a i když nevolila podle mých představ, tak mě moc potěšilo, že se zúčastnit chtěla, že si měsíc dopředu studovala volební programy a diskutovala s námi. Přišlo mně to trochu jako první skutečný krok k dospělosti, tak proč si na to nezachovat pěknou vzpomínku
My se teda nenastrojili, klasika v čem chodíme
Ani jsme se nefotily, děti byli s námi. Ale chápu, že to někdo vnímá jako slavnostní akt ![]()