Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jj, teploty má od neděle … ale jak jsem byla na té pohotovosti, tak nám řekli ať za doktorkou zajdeme. Asi jsem taky vypadala trochu jako hysterická matka, ale mě to fakt vyděsilo. Jsem si říkala, jak je mě hrozně, když mám jen 37,5, tak jsem se o malou moc bála. ![]()
Tak jsme dnes už tu naši náhradní paní doktorku navštívili. Moč jsem včera chytala do pytlíčku a nechytla jsem nic. ![]()
Tak nám dneska vzali trochu krev na ten test CRP a vše je OK. Takže prý kdyby teploty neustaly, máme se v pátek ukázat. Jinak prý se nám objeví ta vyrážka na bříšku. Tak jsem klidnější, že už vím, co malou trápí
![]()
Jste všechny zlatíčka, moc děkuju za rady, zkušenosti a hlavně za psychickou podoporu!!!
![]()
Kláro, já se nedivím, mě malého první teplota taky vyděsila, taky jsem měla strach. Ale to si zvykneš ![]()
Je dobře, že crp je ok, teď už snad jen srážet teploty. Daří se ti to s těmi čípky? Pokud je vykaká, zkusila bych sirup??
Ahoj, asi už to máte vyřešený, ale naše starší v cca 1O měsících měla horečky taky přes 39 a byl z toho zánět stř. ucha. Chovala se naprosto standartně, lítala po bytě (jako lezla), smála se i jedla. Krom horečky bych na ní nic nepozorovala.
Ahoj milé ženy
Tak máme šestou nemoc … ve středu jsme se osypaly a postupně to mizí. Tak jsem ráda, že už to máme za sebou!!!!
Všem díky za psychickou podporu!!!! ![]()