Vysoký krevní tlak

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3355
17.1.16 02:05

@Mišičta Jak to myslíš, co si o tom myslíme? Máš nemocné srdce, ten tlak rozhodně v pořádku není, měla bys být vyšetřena na kardiologii a brát léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
17.1.16 02:32

@BaMaK aha ok. Ja myslela že to nebude tak horký. Jako žadanku mam. Celkem sem bxla zaražena kdyz mi dr řekla zvětšilo se vam srdce… :-0 objednam se a uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
17.1.16 02:37

@Mišičta Horký to bude tím víc, čím déle to necháš tak. Objednej se hned v pondělí, čekací doby bývají delší, mezitím se doléčíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.1.16 08:05

@Mišičta Ty trpis na aritmii a nejsi v pravidelné péči kardiologa? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
17.1.16 09:41
@Mišičta píše:
Hezky den. Mám problémy se srdcem. Je mi 23let. Za rok se mi zvětšilo srdce o 0,5cm a mám vysoký tlak. Kafe nepiji a dnes naměřen tlak 158/119 puls 78. Myslite si že je to ok? Taťka ma aritmii a problémy se srdcem a babička z taťkovi strany taky na to trpěla. Je pravděpodobnost dědičnosti jelikož já mivám aritmii taky 1-2× deně se mi stane že jsem vklidu v posteli ležím a srdce mi začne z ničeho nic rychle bít jak kdybych běžela. A dělami to i v sedě i za chůze… Je to otravné. Teď co mam zápal plic tak srdicko citim vic boli mě na hrudi. Nemám teplotu! K dr. Na plicní mě dohnala šilena bolest plic a v krku. Co si o tom myslite? Děkuji

Možná máš nemocné srdce, ale možná ne. Nebolí tě náhodou zázada v místě mezi lopatkami, nebo jakoby pod lopatkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
18.1.16 22:18

@BaMaK @Svistice já sem to měla jak na houpačce jednou nízky pak vysoký. ale v posledním roce se mi to zhoršilo. 2× deně mám aritmii a objednám se hned zítra, žádanku mám od dr. a nechápu to zvětšení srdce nevíte co to může být? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
18.1.16 22:24

@Dalibor7 A jak! s tím mám delší dobu problém 4 dny zpět jsem nevím jestli to bylo polštářem ale zablokovala sem si celý vrch zad. lopatky a když mi to manžel masýroval říkal že sem tam měla pruh velikosti 4cm x 12 cm stuhlého svalu. Nemohla sem otočit hlavu nebo ji sklonit dolů bylo to šílený. ted je to ok ale trpím na lopatky dost vždy si záda musím pro křupat abych něak fungovala. To něak souvisí s tím? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
18.1.16 22:32

@Dalibor7 bolí to i když zhluboka dýchám. manžel říkal že se v noci vzbudil a poslouchal jak já dýchám a řekl že normálně dýchám pak klid nedýchám vůbec a po chvilce zhluboka se nadechnu a pak začnu dýchat a tak pořád dokola. 8o je to zvláštní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
19.1.16 01:29

@Mišičta Víš, takto nelze dělat nějaké velké závěry, rozšířené srdce na RTGmůže být z mnoha důvodů. Třeba jsi byla málo nadechnutá, nebo jsi obézní a máš vysoko bránici, nebo to může být známka toho, že srdce při zápalu plic začíná „nestíhat“, nebo to mohou dělat některé léky…no prostě se objednej a budeš vědět. Jsi mladá, srdce budeš ještě chvíli potřebovat. A s tím dýcháním/nedýcháním v noci-jaký máš BMI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
19.1.16 06:33

Ano ty záda s tím přímo souvisí, se vším co popisuješ. Určitě bude dobré zajít k lékaři, ať se vyloučí nemoc plic, nebo srdce, ale v tomto případě bude nález nejspíš negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
19.1.16 16:10

@Dalibor7 @BaMaK byla jsem na kardiologii dnes. Nebylo třeba objednat. Udělali mi EKG a řekl mi že je to hraniční. V neděli v 7.30 si jedu pro holter strojek na 24 hodin a v ponděli vracet. Tlak jak na sviňu jsem měla 120/80. Tohle nechapu. Přitom včera sem byla v klidu a měla dem zase kolem 150. Je to divné. Nechám to teď na doktorech a uvidime. Zatim se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
19.1.16 18:09
@Mišičta píše:
@Dalibor7 @BaMaK byla jsem na kardiologii dnes. Nebylo třeba objednat. Udělali mi EKG a řekl mi že je to hraniční. V neděli v 7.30 si jedu pro holter strojek na 24 hodin a v ponděli vracet. Tlak jak na sviňu jsem měla 120/80. Tohle nechapu. Přitom včera sem byla v klidu a měla dem zase kolem 150. Je to divné. Nechám to teď na doktorech a uvidime. Zatim se mějte

A máš dobrý tlakoměr?? Některé měří blbě. Když jdeš na gyndu nebo jindy k praktikovi, jaký ten tlak máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
19.1.16 20:39

@Proto02 když jsem byla v nemocnici tak sem se koukala na zpravu z nemocnice a tam bylo taky 150… Ja to nechápu. A dnes toto měřeno 20.32. Viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
19.1.16 20:42

Mě se doktoři kolikrát ptali jestli se neléčim na vysoký tlak… Nepřikladala sem tomu váhu se uvidi po neděli jak to bude. ;) ja vim sem pitoma… Ale řikala sem si jestli to není tím že mám hustou krev nebo tak. Tak sem si pichla injekci na ředěni krve a aritmie se dnes nekonala… 8o no už to nechám na dr. A nebudu nic brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
19.1.16 20:48
@Mišičta píše:
@Proto02 když jsem byla v nemocnici tak sem se koukala na zpravu z nemocnice a tam bylo taky 150… Ja to nechápu. A dnes toto měřeno 20.32. Viz foto

Prosím tě promiň, ale to je nějaký krám, to se nedivím, že to pořádně neměří, je to sto let starý a ke koupi ve staré inzerci za 100 Kč.
A cože si to pícháš? Léčíš se tedy, nebo co? Injekci na ředění krve?? 8o
Začínám přemýšlet, jestli to není fake…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí