Vyšší FSH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
carla
12.6.10 19:50

vysoké FSH

Ahoj…
chtěla bych reagovat na toto téma s tím, že bych si přála Vás všechny, co se potýkáte s tímto problémem, snad trochu optimisticky vyladit… je mi 34 let a vysokou hladinu FSH ( okolo 13, ( plus mínus) nyní dokonce 14)mám již několik let. Přesto, a jak se nyní dočítám, je podle lékařů prakticky nemožné s takto vysokou hladinou FSH spontánně otěhotnět…tak já jsem tedy již třikrát spontánně otěhotněla. Bohužel první těhotenství skončilo tragicky předčasným porodem ve 29-týdnu a úmrtím plodu (důvod neměl vůbec co do činění s vysokou hladinou FSH, to je samozřejmé), ale druhé skončilo úspěšně a máme nádhernou pětiletou dceru.. Nyní se snažíme o druhé dítě a i v tomto období, tedy v období takto vysoké hladiny FSH (14)jsem opět otěhotněla spontánně, ale potratila v 7.týdnu těhotenství (tak jako tisíce ostatních,z nevysvět.důvodů). Takže samozřejmě zkoušet budeme i nadále a jak říká můj kamarád gynekolog…hormonální hladina u žen velmi kolísá v průběhu života a psychická nepohoda tomu vůbec nepřidá, takže hlavní je neklesat na mysli… vždyť my jsme také na každé těhotenství museli čekat cca 2roky…přeji Vám všem, i sobě, hodně štěstí a ať se nám brzy zadaří…:-)

• Citovat
  • Upravit
Sedmikraska-z
31.8.10 18:03

Ahojte všichni,
jsem hrozně ráda,že jsem narazila na tuto diskuzi… rozhodla jsem se,ze budu dárkyní vajiček,bohužel po šech testech,které mi udělali jsem se dozvěděla naprosto šokující zprávu v ten moment,že darovat vajíčka nemůžu… :roll: ba právě naopak,sama bych se měla co nejdříve pokusit otěhotnět… což jsem absolutně nečekala… jelikož mám hladinu FSH okolo 13 a 17… je mi 26..a nějak se teď snažím tuhle informaci sama v sobě příjmout a začít s ní něco dělat…čeká mě řada dalších vyšetření…tak uvidíme… a hledání další možné příčiny… ale jsem hrozně ráda za odkaz od Carly… je super,že se ji podařilo otěhotnět,dává to nám ostatní naději :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex