Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky všimla jsem si ze malá ma na hlavičce jakoby vystouplou pravou čelní kost jako ze ji trošku vylizaji kost na boku hlavičky a celicku…ma to některé dítko taky? Zeptám se dr v poradne ale jen jestli to někdo taky ma? Jakoby tu pravou stranu na hlavičce ná jakoby vystouplou…přikládám foto lebky z netu jakoby tu pravou část ma vystouplou
Syn to měl taky. Je mu sedm měsíců a trošku se mu to zlepšilo. Některé děti to tak mají.
Ahoj, nelezi jen na jedne strane, nema hlavicku zezadu slehlou?
@Jindrova25 Ahoj slehlou nemá ale je fakt ze leží hodně na te straně kde ji to vyliza jakoby ![]()
@Lady Vju no dcerka taky prave lezale na jedne strane, nepomahalo polohovani, nic. Zezadu si hlavicku slehla (do placky) a tim ji prave vylezlo jakoby to celo. Nakonec jsme skoncili na Vojtovce.za me cim driv, tim lip!! Tim je vetsi sance na napravu. kolik je prckovi? Hodne past konicky, otacet v postylce atd.
@Lady Vju ta hlavicka je ted hodne mekka. polohuj, res to s pediatrem. protoze ta Vojtovka neresi hlavicku, ale pohybove vzorce. hodne konicky, otocit v postylce a mluvit na mimco, aby se ti otacelo, kam potrebujes. drzim pesti.)
Ahoj. U syna 2,5 roku jsem si toho nedávno taky všimla. Udivuje mě ale, že jsem si toho nevšimla dřív
Tak se chci zeptat, jestli plasit, nebo jestli to měli vaše děti i takto v pozdějším věku. Je To, jakoby měl celní kost na prave straně vystouplou a tím pádem to vypadá, že je mezi celní a temenni kosti prohluben. Lekar to viděl.