Vysvědčení 1.třída - slovní hodnocení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
29.6.16 14:41

Wa neni to jedno? Vzdyt je stejne koumoussky - prospel s vyznamenanim. Jeste rad na triko ty jo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.6.16 14:42
@xjuklickova píše:
Na prvnim stupni se snad nedava vyznamenani. Teda nedavalo se u nas na skole :nevim:

dává se, ale né u slovního hodnocení. Kluk má vyznamenání od první třídy - je ve 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
29.6.16 14:42

Vyznamenání je od první třídy. Systém ho počítá sám z průměru známek do 1,5 bez trojky. Když nejsou známky, nemá ho z čeho počítat. Jistě ho lze nastavit k tisku automaticky, zřejmě ho při slovním hodnocení nikdo nenastavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
29.6.16 14:44

Amen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
29.6.16 15:22

@lufulie jak má slovní hodnocení nemůže mít vyznamenání. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
29.6.16 15:23

@martina.se vsak ja jsem mela slovni hodnoceni… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
29.6.16 15:23
@lufulie píše:
@Billi @xjuklickova já právě nemám známé mezi rodiči ostatních dětí, abych to zjistila, ale příjde mi divné, že dcera nemá nic vytčeno, je dle učitelky premiant a má právě pouze prospěla…snad mi ještě někdo odpoví :)

a kdyby měla jednu velkou jedničku nebo samé jedničky, tak bys z toho něco vyčetla? 8o
taky ne…tak buď ráda… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
29.6.16 16:21

Je to škola od školy jiné. Kdybys po tom moc toužila, tak tam zavolej a zjisti si to. Jestli ji ale fakt chválí, tak na to dlab a vezmi ji na zmrzlinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
29.6.16 18:01

Děkuji všem za reakce!!! Byli jsme na zmrzlině :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
29.6.16 18:12

@nelamh @hanka.br. Děkuji, tak nějak logicky to mohlo dopadnout, že šlo při tisku o předvolbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
29.6.16 18:37

@kotyk tak si představte, v klas. řádu na webu školy je v celkovem slovnim hodnocení uvedeno i prospěl s vyznamenáním… na oficiálním ukončení školního roku dnes v kulturním domě vyzdvihovali děti s vyznamenáním, ale u první a druhé třídy prý ne(nebyla jsem u toho).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
29.6.16 19:57
Super, zavedla bych to az do 9. tridy :palec: :palec: :palec:
@kotyk píše:
@Judithkaj Jsou školy, kde se jede jen na slovní hodnocení. Někde komplet, jinde třeba prvních pár tříd, aby to děti neodradilo od učení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
29.6.16 19:57
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
@suvik píše:
Wa neni to jedno? Vzdyt je stejne koumoussky - prospel s vyznamenanim. Jeste rad na triko ty jo… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
29.6.16 20:00
To je ovsem strasliva ztrata :jazyk:
Slovni hodnoceni dite chvali, vyzdvihne jeho individualni prednosti, abys vedela, jak si vede, a ty resis tchyni a jednicky versus dvojky :roll: :roll: :roll:
Hele, zavri oci, predstav si, ze tam ma jednicky s hvezdickou a my ti to tady kolektivne odsouhlasime, ze tam jsou, staci ti to tak?
Takova pekna rodicovska vzajemnost a spoluprace.
@lufulie píše:
@a12 ano prosím, a právě teď dochází k tomu, že nevíme, jestli má jedničky nebo dvojky :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
9.7.16 10:33

Podle mne slovní hodnocení neznamená, že by dítko nemohlo mít vyznamenání. Záleží na tom, jak má škola to slovní hodnocení nastavené. Slovní hodnocení by nemělo být nějaké osobní povídání učitele žákovi, ale slovní hodnocení má jasně danou strukturu, která by měla být stanovena ve školním řádu školy. Tam by mělo i být stanoveno, jaké formulace odpovídají jaké známce: http://www.nuov.cz/…ve-hodnoceni

Tedy i se slovním hodnocením, pokud tam jsou formulace ovládá bezpečně/ovládá, je možné mít vyznamenání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí