Vysvědčení 1.třída - slovní hodnocení

121
29.6.16 12:53

Vysvědčení 1.třída - slovní hodnocení

Maminky prvňáčků se slovním hodnocením, mám prosbu. Dcera dnes donesla vysvědčení a zajímá mne druhá strana - celkové hodnocení. Je i při slovním hodnocení vyznamenání? Dcera tam má přes všechno pozitivní hodnocení prospěla.
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5894
29.6.16 12:56

Na prvnim stupni se snad nedava vyznamenani. Teda nedavalo se u nas na skole :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
29.6.16 13:01

@xjuklickova už se dává na prvním stupni vyznamenání. Minimálně tak 10 let to tak je.
Jak to je se slovním hodnocením bohužel nevím.

• Citovat
  • Upravit
121
29.6.16 13:05

@Billi @xjuklickova já právě nemám známé mezi rodiči ostatních dětí, abych to zjistila, ale příjde mi divné, že dcera nemá nic vytčeno, je dle učitelky premiant a má právě pouze prospěla…snad mi ještě někdo odpoví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
29.6.16 13:07

Máme slovní hodnocení celý první stupeň, a „s vyznamenáním“ jsem tam nezaznamenala…
Asi se má dítka neučí na vyznamenání :lol:

Je mi to celkem fuk… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
29.6.16 13:16

@J_Doe ahoj, jsi si jistá :)
Jedem za chvíli ke tchýni, která je bývalá učitelka, tak se chci připravit na to, že zas bude mít připomínky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.6.16 13:24

Mě zrovna kolegyně včera říkala, že ve třídě, kde mají slovní hodnocení, tiskli na vysvědčení prospěla s vyznamenáním :think:
Pokud ho tam nemá, tak by prostě známky, pokud by nějaké byly, nedaly vyznamenání. :think:
A nebo je to jinak a proto bych zavolala učitelce a zeptala se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
29.6.16 13:25

Tak to upřímnou soustrast! :lol:

No, jsem si jistá tak na 90%. Hele, tchýni bych řekla, že se to k slovnímu hodnocení nepíše, a tečka. ;) Pro mě je důležitější, že chodí rádi do školy, že se nejstarší dostal na 8-letý gympl, a co je (resp. není) napsané na vysvědčení je šumák.

Ale chápu, taky to máme - pamatuji si z dětství to obřadné čtení vysvedčení, a pak náležité uznání… :roll: No, a když se starší generace teď ptá našich dětí, jaké bylo vysvědčení, tak děti jenom neurčitě řeknou, že pěkné… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
29.6.16 13:32

@Judithkaj na začátku školního roku si rodiče odhlasovali hodnocení dětí formou slovního hodnoceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
29.6.16 13:36

Holky, to jakoze deti nemaj na vysvedceni znamky ale jenom neco napsano? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
29.6.16 13:39

@jenny.fields já nad tím právě přemýšlím, ze všeho je chválená, má písemnou pochvalu od ředitele, byla jako premiant na akci školy za odměnu a ve finále prospěla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
29.6.16 13:40

Tak u slovního hodnocení záleží, jak to mají nastavené. Takže pokud chceš bližší info, tak se budeš muset zeptat ve škole. Většinou tam jen píší prospěl/neprospěl.

@Judithkaj Jsou školy, kde se jede jen na slovní hodnocení. Někde komplet, jinde třeba prvních pár tříd, aby to děti neodradilo od učení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
29.6.16 13:41

@a12 ano prosím, a právě teď dochází k tomu, že nevíme, jestli má jedničky nebo dvojky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
29.6.16 13:46

@lufulie Není podstatnější, jestli umí číst, psát a počítat do dvaceti? V první třídě i tam, kde se normálně známkuje, stejně dostanou tu jedničku prakticky všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.6.16 13:46

Vyznamenání je mám takový pocit až od 4. třídy, určitě ne u prvńáčků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí