Vytopený strop - pojišťovna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
11.10.18 18:49

@Yopii Dopis přišel mně. Takže to bylo zrušeno na jeho žádost, jestli chápu dobře… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
11.10.18 19:01

No my jsme rusili jen na zadost poskozeneho vzdy… jak maji postup tam nevim, ale skoro to tak vypada… je to tam i napsane… hele urcite tam zavolej a oni ti reknou co presne, pokud ho mas po ruce tak se ho zeptej - ale lepsi mas opravdu zavolat jim… narokovat muzes az 3 roky zpetne a i po tomhle uzavreni muzes jednat dal tak bych to nevzdavala a cinkla tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.10.18 19:10

Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
11.10.18 19:13

No moc ses nedozvedela, ale drzim palce a kdyztak dej vedet jak to dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.10.18 19:45

@Yopii Teď jsem zrovna souseda potkala na chodbě! Tak mu to říkám a on prý myslel, že škodu nechceme uplatňovat. To snad není pravda! Tak proč to na tu pojišťovnu hlásil? Tak jsem mu řekla, že chceme. Tak prý to na pojišťovnu zavolá. Tak nevím, jestli mu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.10.18 19:54

@Yopii Chtěla jsem se zeptat, zda bys mi nemohla poslat nějaký vzor žádosti o znovuprošetření? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
11.10.18 20:19

@lennnab vzor zadosti nepotrebujes, napis proste dopis, ve kterem napises, ze nesouhlasis se zaverem, ze ty skodu uplatnovat chces, podepis, posli doporucene at mas potvrzeni, ze to odeslo a uvidis co se stane…pracovala jsem u csob tak vim, ze nekdy pomohlo se odvolat, ze s vysledkem setreni nesouhlasis a prehodnotili vysledek kladne pro klienta…zitra zavolej na infolinku, ten dopis co ti prisel mej u sebe, budou chtit vedet cislo te pojistne udalosti a zeptej se co a jak a pak uvidis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
11.10.18 20:26

Presne tak… vzor neni zadny… jinak dneska staci i odvolani mailem… ono to tak odpovidalo kdyz bylo napsano ze na zadost pojisteneho… i kdyz rikam bezne to muze zrusit pouze poskozena strana (chybicka se vloudi)… pokud chces mit jistotu, tak bud tam zavolejte spolu nebo si nech podepsat od nej prohlaseni ze souhlasi se zavinenim a bere na sebe a ze souhlasi s resenim z jeho pojistky ( nemuselo byt uredne overeno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
11.10.18 22:19

Nás jednou vytopil soused, ale brutálně když jsme byli na dovolené, byt jsme zrovna cerstve měli po rekonstrukci, odnesly to i podlahy, fungl nové parkety, přišel tam pojistovak, zapsal to a asi do 30 dnů nám přišly peníze, vše co jsme narokovali poslali… Já bych tam zavolala a soused je blb, že todle řekne… Nesoudim, stát se todle opravdu může kazdymu, proto je dobré mít domácnost pojistenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný