Vytrhnutí zubů na přání

Anonymní
15.8.18 00:14

Vytrhnutí zubů na přání

Ahoj,
dají se vytrhnout zuby jakože „na přání“, i když nic nebolí? Jde konkrétně o trojky a mám k tomu určitě osobní duvody.
Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35842
15.8.18 00:21

Když si to zaplatíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.18 00:30
Fakt? Myslela jsem si, že lékař k tomu musi mít nějaky důvod. Díky :)
@pikola píše:
Když si to zaplatíš :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
9059
15.8.18 00:40

Úplně v pohodě. Dokonce jsem viděla i feťáka, který si nechal vyrvat všechny zuby. Nejdřív vrchní patro, později měl naplánované i spodní. Samozřejmě tohle už mu udělali ve špitále a pod celkovou narkózou. Dost hnus :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
15.8.18 00:50

A co te k tomu vede ? Ne kazdy zubar to bude ochoten udelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.8.18 08:00
@Anonymní píše:
Ahoj,
dají se vytrhnout zuby jakože „na přání“, i když nic nebolí? Jde konkrétně o trojky a mám k tomu určitě osobní duvody.
Díky :)

Zdravé zuby? Abys nejdou nelitovala.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
15.8.18 09:05
@Anonymní píše:
Ahoj,
Díky :)

a důvod prozradit nechceš? (bylo by zas o čem tady diskutovat ;) ) Nějak si vůbec neumím představit proč… zdravé zuby se trhají akorát kvůli rovnání a to pak postup určí ortodontista a dá i žádanku zubaři na vytrhnutí.
Zrovna špičáky jsou standardně dost strategické zuby, díky hlubokým kořenům drží zubní oblouk. S jejich extrakcí to chce opatrně, aby to neohrozilo stabilitu celého chrupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.8.18 09:57

Ano, možná to někdo vytrhne.
Každý solidní a uvažující doktor ale nebude trhat zuby, které pro extrakci nemají důvod, pokud má alespoň špetku medicínského uvědomění.
Už jsem několik pacientů odmítla s tím, že zdravé zuby bez bolesti jim z jejich rozmaru nevytrhnu. Většinou mají dotyční nějaký jiný problém, který rozhodně nevyřeší vytržením zubů dle svého přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
15.8.18 09:59

to ti žádný normální zubař neudělá, být tebou tak začnu léčit hlavu, zřejmě máš psychické problémy, pokud chceš trhat zdravé zuby (a to tě nechci urazit, myslím to vážně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.