Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, kam si doma věšíte obrázky detí? Predstavovala jsem si nejakou sít a tam to vešet, ale kde ji sehnat? Doufala jsem, ze v Ikea, ale nejak jsem tam nic nenašla…Poradíte? Díky ![]()
@Zuzz dekorační síť zadej na MMB. Mám jí od tama, stála nějak kolem 200kč a je to parádní ![]()
Za kolíčky na prádelní šňůru nebo na kovová dvířka na magnety.
Rvu to všude- na lednici, na zeď, na nástěnku, za rámeček s fotkou, na kuch. linku, na skříně… ![]()
@danali
Ty jo, díky za tip, to je super věc a i to vypadá skvěle ![]()
My sme mali po detskej ponaťahované šnúry kade tade a tam štipcami povešané obrázky.. takže toho bol „plný strop“
Potom sme to zrušili ![]()
@danali dobrý nápad ![]()
Já měla v plánu magnetickou tabuli, ale ta sít vypadá fakt dobře, tak o ní přemýšlím ![]()
Takhle to vypadá u nás
- máme to v chodbě pod světlem - myslím že na délku má 1,5 m na výšku 1 m. A využila bych klidně i druhou ![]()
@danali píše:
Takhle to vypadá u nás- máme to v chodbě pod světlem - myslím že na délku má 1,5 m na výšku 1 m. A využila bych klidně i druhou
Moc hezké
![]()
My jsme si nechali od malíře namalovat v obýváku velký strom a přilepujeme je na větvičky. Už nám taky dohcází prázdné místo. Úplně první obrázek kde moje malá nakreslila rodinu mám vytetovanej ![]()
Natřeli jsme zeď v předsíni magnetickou barvou a máme tam galerii ![]()