Využili jste ohrádku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
28.4.13 16:50

Neměli jsme ji. Zabezpečili jsme byt, vše dali z dosahu, oblepili rohy, schovali kabely, zalepili šuplíky atd. Stejně se ti dva nehli ode mě a všude jsem je měla v zádech nebo oni mě. Nakonec jsme měli jen cestovní postýlku s tím zapínacím bokem a tam si chodili hrát sami, občas jsem je tam zavřela a stačilo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
28.4.13 17:41

U nás slouží jako odkladiště hraček. Malýho tam dávám akorát, když potřebuji něco rychle udělat bez jeho asistence (rozlité pití, vytřít atd.), ale déle jak 5min. tam nevydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81486
28.4.13 17:42

Nečtu diskuzi. Nevyužila. U prvorozeného mi to přijde úplná blbost. Snad všude se dá dítěti přizpůsobit tak, aby mu nebylo vysloveně životu a zdraví nebezpečné ( zaslepit zásuvky), zbytek se dá u kojence už nějak naučit co nesmí ( teda nevím jak u nějakého rychlíka, co se začne plazit v 5ti měsících a v 7mii obchází nábytek. ale plazíví se 7mi m dítě to už pochopilo). U druhorozeného nevím, u nás byl starší v pohodě, na mimino nešlapal, neubližoval mu, takže nebyla třeba. Ale přijde mi to trochu nevýchovné zavírat mimino za to, že mu ubližuje sourozenec. Jediné rozumné využití vidím později, opačně - ne jako zábrana na utečení, ale chráněný prostor pro batole, aby mu tam nelez plzivec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
28.4.13 17:47

Jo na léto když sem sekala zahradu, měla jsem strach, abych ji s tím třeba nepřejela. Doma jsem to nepoužívala vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
28.4.13 20:50
@CokeLady píše:
Ahoj,

já mám ohrádku od prckova narození a využila jsme jí teda plně. Když byl miminko, tak tam spával přes den (chtěla jsem, aby věděl, že postýlka je na noc na to velké spaní), uklidňoval se pod hracím kolotočem. Pak si tam hrál s hračkama a když byla dobrá konstelace, vydržel tam třeba hoďku. Teď ho tam dávám spíš když o potřebuju bezpečně odložit, protože má docela separačku.

Máme tuhle (jen jiný potaz), jde dát do 3 poloh a vyndat jedna strana, aby se mohlo lézt dovnitř a ven. Což ale dělat nebudu, protože jinak může být kdekoliv a tam ho potřebuji dát proto, aby kamkoliv nemohl :D

http://www.terulka.cz/…/picture.php?…
no právě něco takového by se mi líbilo… Akorát dneska jak nad tím přemýšlím, naše děti přes den vůbec nechtějí byt v postýlce, večer problém není ale přes den kdyz se jim vylozene nechce spát tak je řev.. tak se bojim aby to s ohradkou nebylo obdobné :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
29.4.13 12:44
@CokeLady píše:
@wra To se jim nedivim, že tam nechtěj bejt, protože si myslej, že po nich chceš aby spaly. :D Já jsem to měla taky proto, že máme kočku a chtěla jsem, aby měl maličký vlastní prostor, kam ona nemohla a sedačku máme s měkými polštáři a neměli jsme koberec, takže jsem vlastně neměla kam to dítě položit. Kolik je Tvým dětem?

Teď 7,5 měsíce, ale zatím nelezeme… My koberec máme a zatím je dám vždycky na deku na ten koberec, ale nevim nevím až polezou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
29.4.13 17:35

@CokeLady to by určitě bylo malý… Ale dela se podobný typ akorat vetsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí