Využívám mámu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.9.19 13:50

@wildcherry @TopSecret @Ravedd Děkuji Vám děvenky za milá slova, ano, asi jsem nesebevědomá a potřebuju občas znát názor okolí, v tom máte pravdu, prdět umím sama, ale spoustu věcí raději proberu s jinými, abych nikomu neublížila. Na druhou stranu nechápu, proč takové sebevědomé, vševědoucí dámy navštěvují takové diskuze, evidentně znáte odpověď na mnohé a vždy si víte rady… Mnoho štěstí a empatie, ony mnohdy ani ty pochybnosti nejsou špatné…

• Citovat
  • Upravit
4511
3.9.19 13:59
@Anonymní píše:
@wildcherry @TopSecret @Ravedd Děkuji Vám děvenky za milá slova, ano, asi jsem nesebevědomá a potřebuju občas znát názor okolí, v tom máte pravdu, prdět umím sama, ale spoustu věcí raději proberu s jinými, abych nikomu neublížila. Na druhou stranu nechápu, proč takové sebevědomé, vševědoucí dámy navštěvují takové diskuze, evidentně znáte odpověď na mnohé a vždy si víte rady… Mnoho štěstí a empatie, ony mnohdy ani ty pochybnosti nejsou špatné…

Nic o tom že jsi nesebevedoma jsem nepsala naopak jsem ti napsala že pokud mamka chodí sama tak to není využívání, ani jsem nepsala že si sama neuprdneš a hodila jsem příběh z okolí kdy opravdu využívá a opravdu si sama ani neuprdne. :lol: :lol: :lol: rozhodně nejsem vševědoucí ale zbožňuju když se v diskusích dozvídám že jsem řekla něco co jsem ve skutečnosti neřekla asi to píšu mezi řádky ani o tom nevím :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.9.19 14:40
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych znát váš názor, podařilo se mi pořádně se vypsychovat poté, co jsem si přečetla „vztahový článek“ na internetu. Mám syna, rok a půl, druhé mimimo čekám. Máma bydlí cca 15 minut od nás, je v důchodu, rozvedená, jiné vnouče nemá. Je u nás každý všední den ( asi na 3-4 hodiny dopoledne a kousek odpoledne, než se manžel vrátí z práce), nikdy nedělá nic v domácnosti (úklid, žehlení, praní apod), přijde a chce si pohrát s malým, ve vaření se střídáme, jeden den já, druhý ona, nechci, aby malému kupovala žádné věci (krom ovoce, třeba donese čtyři banány), peníze máme… Pokud nemám třeba doktora, není s malým sama… Připadá vám to jako využívání? Samozřejmě mi pomáhá, díky ní se malý naučil spoustu nových věcí… Dneska jsem si četla o uhoněné babičce, která je vyčerpaná z hlídání, protože neumí říct ne, tak mě to dost vykolejilo… Možná píšu jako magor, prostě mě to zasáhlo a uvažuju, jestli nejsem svině… Díky za názory

Ty Jo zo máte super že vám mamka tak pomáhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.9.19 14:44
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych znát váš názor, podařilo se mi pořádně se vypsychovat poté, co jsem si přečetla „vztahový článek“ na internetu. Mám syna, rok a půl, druhé mimimo čekám. Máma bydlí cca 15 minut od nás, je v důchodu, rozvedená, jiné vnouče nemá. Je u nás každý všední den ( asi na 3-4 hodiny dopoledne a kousek odpoledne, než se manžel vrátí z práce), nikdy nedělá nic v domácnosti (úklid, žehlení, praní apod), přijde a chce si pohrát s malým, ve vaření se střídáme, jeden den já, druhý ona, nechci, aby malému kupovala žádné věci (krom ovoce, třeba donese čtyři banány), peníze máme… Pokud nemám třeba doktora, není s malým sama… Připadá vám to jako využívání? Samozřejmě mi pomáhá, díky ní se malý naučil spoustu nových věcí… Dneska jsem si četla o uhoněné babičce, která je vyčerpaná z hlídání, protože neumí říct ne, tak mě to dost vykolejilo… Možná píšu jako magor, prostě mě to zasáhlo a uvažuju, jestli nejsem svině… Díky za názory

Já si myslím že S vama tráví čas ráda, pokud nemá vyloženě nějaké časové náročné koníčky, přítele tak co by dělala doma sama(nemyslím to špatně)..Já bych to brala kdyby měla moje mamka čas a přijela častěji..pokecáme, člověk není sám s dětma, dáme kafíčko, projdeme se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.9.19 14:51

@Ravedd je vidět že vám švagrová pěkně leží v žaludku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
3.9.19 14:58
@35ja píše:
@Ravedd je vidět že vám švagrová pěkně leží v žaludku :mrgreen:

Ani ne je mi docela ukradená jen nemám ráda lidi co využívají ostatní takže se s ní skoro nestykam pokud nemusím to je totiž člověk co přijde a vždycky něco potřebuje ;) a až uvidíš jak je tvůj manžel zničenej z toho že se musí koukat jak někdo využívá jeho mámu a ta je na první pohled unavená a nemůže s tím nic dělat tak možná pochopíš :pankac: jinak nemám důvod aby mi ležela v žaludku a už vůbec ne kvůli tomu že jí tchyně pomáhá kdybych chtěla tu pomoc mám taky jenže jí nechci a nepotřebuju děti jsem si pořizovala s tím že se o ně postarám a ne s tím že si pořídím děti a ono to nějak půjde a v nejhorším zapřáhnu všechny okolo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.9.19 18:13

No myslím že moc ukradená ti není když o ní tu několikrát píšeš a pomlouvas ji tak asi nejsi o nic lepší než ona :pankac:..můj manžel není jako tvůj ten by s tím byl raz dva hotovej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
3.9.19 18:40
@35ja píše:
No myslím že moc ukradená ti není když o ní tu několikrát píšeš a pomlouvas ji tak asi nejsi o nic lepší než ona :pankac:..můj manžel není jako tvůj ten by s tím byl raz dva hotovej :mrgreen:

Pomlouvání je když to říkáš někomu za zády :pankac: to nedělám protože jsem jí to řekla do očí nemám problém říct lidem svůj názor protože se za něj nestydím ;) a raz dva hotovej… By mě zajímalo jak se tohle řeší :think: jako mámu která má radost že je potřebná a neřeší sebe a svoje zdraví přivážu za nohu ke stolu? :nevim: nebo myslíš že nikdy nic neřekl? :nevim: samozřejmě že jo ale je dospělá a svéprávná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.9.19 19:11

@Ravedd a tady ji za zády nepomlouvas :mrgreen:…řešit se dá všechno ale když to tchyni tak vyhovuje váš problém, když člověku něco vadí tak to řekne a nedělá to…je to jen o komunikaci a s tou má asi problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
3.9.19 19:31

Přišlo by mi to super, kdyby to takhle měla třeba jednou týdně. Ale KAŽDÝ den mít ve svém bytě mámu 5 i víc hodin, to mi zavání nesamostatností zakladatelky a možná až nezdravým vztahem máma a dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
3.9.19 20:32

Zakladatelko, to nikdo cizí opravdu neposoudí, jestli využíváš svoji mámu, nikdo nezná vaši situaci. Může to být tak, že to prostě sama nezvládáš, dáváš najevo, že tu pomoc potřebuješ, chceš, aby tam s tebou byla a pomáhala. Nebo to může být tak, že ona nemá jinou náplň života, než se starat a pomáhat ti a sama chce u vás být, protože prostě nemá co jinýho na práci. To musíš vědět ty sama. Pokud je to ta první možnost, tak je to fakt divný a zavání to tvou nesamostatností a neschopností. A pokud tak druhá, tak to asi budeš muset řešit s ní. Ale z mého pohledu je to teda šílený, mít tam někoho, i když je to vlastní máma nakýblovanýho několik hodin denně, vůbec si to neumim představit, to nemáš jiný zájmy a aktivity s tím dítětem, nic s ním neděláš sama, když máš pořád někoho za zadkem, máma se tam střídá s manželem, je to divný, no. Ale jestli to vyhovuje všem, tak proč to řešit a zajímat se, co si o tom myslí cizí lidi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
4.9.19 10:04
@josta píše:
Přišlo by mi to super, kdyby to takhle měla třeba jednou týdně. Ale KAŽDÝ den mít ve svém bytě mámu 5 i víc hodin, to mi zavání nesamostatností zakladatelky a možná až nezdravým vztahem máma a dcera.
:potlesk: presne. Nesamostatnost.
Evidentne ji mama „rozmazlila“ a vychovala ji tak, ze mozna i ta mama, ma potrebu byt neustale s ni a pomahat ji.
Maji to tak nastavene.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect