Vyvolaný porod v Hořovicích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
18.5.14 20:12
@Sweet_Angel2 píše:
@Prcek88 Sestra tam rodila. Partner být může, ale je to za poplatek.

Odpovídáš na dva roky starý příspěvek :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
18.5.14 20:13

@minipupu Jééé…děkuji za upozornění :-D

Příspěvek upraven 24.03.15 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
18.5.14 20:13

@minipupu me epidural v Hořovicích dokonce skoro vnutili kvůli nepostupující mu porodu. A hezky to urychlil! a to jsem ho původně nechtěla a tedka už budu hlásit rovnou ze ho chci. A to mi žádný odběry nedelali :) ono to bude doktor od doktora a porod od porodu! At to mas rychle a bez bolestně za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.5.14 20:18

@koasi Jééé, děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
18.5.14 20:21
@minipupu píše:
@Khalesi Ten rajčák mi nabízeli, beru ho jako krajní řešení, když by epi nedali :lol:.

a nevíš prosím tě, kolik si tam za něj účtují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.5.14 20:33
@Komteska80 píše:
a nevíš prosím tě, kolik si tam za něj účtují?

500,– - to je informace stará týden, tak snad ještě platí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
18.5.14 20:34
@minipupu píše:
500,– - to je informace stará týden, tak snad ještě platí :D

tak to je lidská cena :mrgreen:
Děkuju za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
18.5.14 20:36

@minipupu pokud se nepletu tak „rajčák“ můžeš i k epiduralu. jakože kombinace obojího. ale odborník nejsem, jen jsem četla brožurku- porod nemusí bolet-

já bych ho moc ráda vyzkoušela, u prvního porodu mi epidural nezabral, já všeobecně na medikamenty reaguju blbě a nechytám se tak jsem myslela že tohle by bylo řešení-přece jen když jsem se v pubertě zhulila tak to šlo :mrgreen: - jenže v té porodnici kde budu (doufám) plyn nenabízejí a nevedou tak budu doufat že epi zabere a druhý mládě si na svět pospíší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.5.14 20:41

@Khalesi Tak budu držet palce, aby epi tentokrát zabral! Ten rajčák taky není vždycky výhra, na každého působí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
18.5.14 20:46

@minipupu díky,každá modlitba navrch musí už pánaboha přesvědčit aby pomohl :mrgreen:

já si ten plyn chtěla nejdřív otestovat na zubech, že by mi při něm vyndali osmičky ale za to chtějí soukromáci skorem 5tisíc a to teda nemám. vlastně kvůli ničemu.

ale což, jednou odrozeno, vím že to jde tak to půjde zase-ven se dostat musí tak jako tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.5.14 20:48

@Khalesi Tak tak, taky už mám jednou odrozeno, ale jsem tentokráté o dost větší posera :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
18.5.14 20:51

@minipupu držím palce i tobě! stejně bude na konci krásný výsledek tak to půjde nějak zvládnut…

já se teda spíš těším, na prcka-ne na rození :) to prostě bude a věřím že prvním porodem jsem si roztáhla tělo tak že druhé dítě poletí jak po skluzavce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
18.5.14 22:09

Mně tedy nevyvolávali, ale když mě viděli, tak mi epidurál chtěli dát sami od sebe, dokonce jsem musela hodně důrazně opakovat, že ho nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.8.14 16:46

Ahoj prosim chci se zeptat chodim k dr. Pavlu (jen takove info navic ;)) prvni termin podle mesicku jsem mnela minuly tyden ve ctvrtek 7.8 a zitra tedy 14.8 mam druhy termin coz je podle ultrazvuku. Zitra du na kontrolu, zatim se nic nedeje :/ tak se chci zeptat jak dlouho by me po pripade, ze neporodim fo zitrka :D nechaji prenaset? Dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.8.14 18:01

Nechávají deset dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková