Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja sla na vyvolani 2×, taky cukrovka. Jednou v 7:45 tableta a miminko jsem si pochovala v 12:35
a podruhe tableta v 8:00 a miminko jsem mela v 11:00 v naruci
takze rychlovka
tak hodně štěstí!!!
![]()
Tak jsem pár hodinek po porodu. Bolesti byly naprosto šílené. Potila jsem se, slzy mi tekly, ječela jsem - po 4 hodinách pekla jsem svolila k epidurálu ke kterému mě pořád lámali. No, přivezli vozík se vším potřebným a jen co vešel doktor na sesternu tak jsem začala ječet; musim tlačit, pomoc!!!
Pár kontrakcí a maličký byl venku. Celou dobu jsem měla za to, že je stále na jednom místě - stále za čípkem a sestra už mi hlásila vlásky; tak mi to dobilo baterky.
Strašně děkuji za všechny komentáře ale i za rady během celého těhotenství a věřte, že jich nebylo málo.
Ps.: Příště už bych epidurál tak nebojkotovala.
![]()
@AnnaNuvoletta07 Gratuluji
Teda co já bych dala za epidurál - poprvé se prý nestíhal (prý za půl hodiny bude po všem, rodila jsem další čtyři), podruhé jsem prosby o něj vzdala předem a místo toho žádala Entonox, čtyřikrát mi potvrdili, že už pro něj jdou ![]()
Užívej mimča a užívej komfortu oddělení šestinedělí, jak ráda bych si tam na ty tři čtyři dny šla odpočinout ![]()
A jak se prcek jmenuje? ![]()